Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati - 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Uhvatio je i Andersonu servis poluvolejom, 4:30

https://www.youtube.com/watch?v=uE-20oVKM90

Comment

• Originally posted by notorious View Post
      Za razliku od prošle godine, napravio je pametan potez i došao maksimalno svjež. Što je najvažnije za njega ostaće i dovoljno snage za završnicu USO, za koliko će mu to biti dovoljno, vidjećemo.
      Sto fino ne dodas: "Steta sto Novak nije napravio isto, kao sto su mu neki savjetovali."

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
        Lopez, jos jedan na listi ove sezone. Svaki turnir dozivi sve vece i vece sramote.
        Da bude sve još tužnije Rafa je protiv Lopeza odigrao najbolje što može a i to nije dovoljno da se dobije F.Lopeza. Na US openu može Rafa dogurati daleko samo uz lagan žreb. Pre(više) je igrača koji ga trenutačno mogu dobiti kad imajo dobar dan. Morat če napraviti drastična promijene sad ili nikad. Ili drastične promijene ili kraj kariere, mada ne znam kako može vratiti nazad reaktivnost i brzinu.

Comment

• Originally posted by NI View Post
          Sto fino ne dodas: "Steta sto Novak nije napravio isto, kao sto su mu neki savjetovali."
          Za prosutim mlijekom ne vrijedi plakati, nego proizvesti još više Nadam se da nećemo imati prilike da prozivamo za ovo vucaranje iz meča u meč, gdje i on sam djeluje onako na pola, kao da bi čas izgubio pa čas ne bi

Comment

• Šteta što je Nadal izgubio, a sigurno i Federer žali jer se verovatno ponadao da će malo da popravi međusobni skor.

Comment

Za prosutim mlijekom ne vrijedi plakati, nego proizvesti još više Nadam se da nećemo imati prilike da prozivamo za ovo vucaranje iz meča u meč, gdje i on sam djeluje onako na pola, kao da bi čas izgubio pa čas ne bi
              To je specijalno stanje svijesti. Pola meca misli da je bolje da izgubi a pola da je ipak bolje da dobije, pogotovo ako protivnik chokne.

@Goga,

Pa nije Toni Nadal vesla sisao.
              Last edited by NI; 21-08-15, 11:13.

Comment

• Cujem Fed razvalio sinoc. Ocekujem bar finale

Comment

• Federer neka bude srecan sto mu Nadal nije dosao i neka ucini Novaku uslugu i izbaci mu Mareja.
                  Ako mu to uradi treba Novak da mu bude vecno zahvalan.
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Misliš da Novak ovakav kakav je ima neke šanse u eventualnom finalu protiv Feda?

Comment

• Originally posted by Weltschmerz View Post
                      Misliš da Novak ovakav kakav je ima neke šanse u eventualnom finalu protiv Feda?
                      Ima, ali bi Federer bio favorit. Ja bih radje Marija u fnalu. Poslije iscrpljujuceg, nocnog meca Marija i Rodzera. Naravno najradje bih da prodje Vavrinku.

Comment

Veća sramota bi ga čekala danas, prošao bi gore nego protiv Nishikoria. Preiskusan je Nadal da bi to sebi dozvolio.
                        Trenutno je gori od povrijeđenog Nadala iz finala AO 2014, i od njega bi izgubio. Čovjeku kao da je neko zabio kolac u leđa i uopšte ne prolazi kroz udarce kao ranije, a tek što je spor. Ne bude li značajnog napretka do RG naredne godine, mogao bi patike o klin. Glupo je da veže uzastopne godine bez da ima šanse za neku veliku titulu, ipak se radi o velikom šampionu.

Federer će sigurno u finale Cincinnatia. Za razliku od prošle godine, napravio je pametan potez i došao maksimalno svjež. Što je najvažnije za njega ostaće i dovoljno snage za završnicu USO, za koliko će mu to biti dovoljno, vidjećemo. Murray je na rubu snaga i mogao bi večeras napustiti turnir, svejedno sutra ne bi imao skoro nikakve šanse.

U drugoj polovini je teško bilo šta reći. Novak se sinoć pokrenuo tek kod velikog zaostatka. Pitanje je koliko je motivisan da odigra turnir na maksimalnom broju obrtaja i da li to uopšte može. Nadam se da je ovo samo usputna stanica i da će za 20-ak dana biti spreman da napadne titulu i da ga sva ova vucaranja neće koštati. Ako izgubi večeras, biće i neke koristi od Wawrinke, 2 dana više za USO
                        Noto. bolje da izgubi od Federa nego od ovog takozvanog "tenisera". Jebes ti momak od 2 metra koji jedva gura lopticu u polju.
                        Govorili smo sa Shminkom juce, Nadal je propao ko Grcka, ritern nema, kretanje nema, snagu u udarce nema, i sto je najbitnije od svega nema vise fear factor, odnosno ne plase mu se protivnici i svi misle da ga moze pobjediti. Tipican primer za takav fear factor je Gofan juce.

Ne znam, meni ja tuzno ovo sto se desava sa Nadala, da trgnemo na stranu to sam njegov fan. Vrhunski sportista, uvek bio na vrhuncu a sad lici na prosjecan challenger igrac.
                        OVAKO

Comment

• Kakvo je ovo unistavanje Kevina Andersona na ovom ledu bilo
                          sigpic
                          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Sad bas odgledao highlights. Da je Nadal bio preko puta, bojim se da bi prosao gore nego na Masters kupu 2011.

https://www.youtube.com/watch?v=uE-20oVKM90

Ritern na 4:28

Comment

• Ono kako je Griša udarao 1.set je nestvarno, dzaba sva taktička pripremljenost za onakav tenis riješenja nema, iz sve snage sa oba krila u svaki ugao, moralo ga je stati.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                                Noto. bolje da izgubi od Federa nego od ovog takozvanog "tenisera". Jebes ti momak od 2 metra koji jedva gura lopticu u polju.
                                Govorili smo sa Shminkom juce, Nadal je propao ko Grcka, ritern nema, kretanje nema, snagu u udarce nema, i sto je najbitnije od svega nema vise fear factor, odnosno ne plase mu se protivnici i svi misle da ga moze pobjediti. Tipican primer za takav fear factor je Gofan juce.

Ne znam, meni ja tuzno ovo sto se desava sa Nadala, da trgnemo na stranu to sam njegov fan. Vrhunski sportista, uvek bio na vrhuncu a sad lici na prosjecan challenger igrac.
                                Ne otpisujte Nadala jos. Prerano je. On sve radi po planu. Do kraja sezone da bude u prvih 8. Za narednu cemo da vidimo. Ako ne bude poboljsanja, onda je vasa prica na mjestu. Ali ste uranili sa njom cijelu godinu dana.

On je jedini challenger igrac u istoriji koji je krajem avgusta 6. u trci.

-------------

zdravklelja, maliajnstajn...

Vidim da vam sline idu na usta. Vec ste uklnjizili Federerovu pobjedu u nedjelju.
                                Last edited by NI; 21-08-15, 15:06.

Comment

Working...
                                X