Announcement
Collapse
No announcement yet.
Cincinnati - 2015.
Collapse
X
-
Originally posted by notorious View PostZa razliku od prošle godine, napravio je pametan potez i došao maksimalno svjež. Što je najvažnije za njega ostaće i dovoljno snage za završnicu USO, za koliko će mu to biti dovoljno, vidjećemo.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostLopez, jos jedan na listi ove sezone. Svaki turnir dozivi sve vece i vece sramote.
Comment
-
Originally posted by NI View PostSto fino ne dodas: "Steta sto Novak nije napravio isto, kao sto su mu neki savjetovali."Nadam se da nećemo imati prilike da prozivamo za ovo vucaranje iz meča u meč, gdje i on sam djeluje onako na pola, kao da bi čas izgubio pa čas ne bi
Comment
-
Originally posted by notorious View PostZa prosutim mlijekom ne vrijedi plakati, nego proizvesti još višeNadam se da nećemo imati prilike da prozivamo za ovo vucaranje iz meča u meč, gdje i on sam djeluje onako na pola, kao da bi čas izgubio pa čas ne bi
@Goga,
Pa nije Toni Nadal vesla sisao.Last edited by NI; 21-08-15, 11:13.
Comment
-
Federer neka bude srecan sto mu Nadal nije dosao i neka ucini Novaku uslugu i izbaci mu Mareja.
Ako mu to uradi treba Novak da mu bude vecno zahvalan.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
-
Originally posted by notorious View PostVeća sramota bi ga čekala danas, prošao bi gore nego protiv Nishikoria. Preiskusan je Nadal da bi to sebi dozvolio.
Trenutno je gori od povrijeđenog Nadala iz finala AO 2014, i od njega bi izgubio. Čovjeku kao da je neko zabio kolac u leđa i uopšte ne prolazi kroz udarce kao ranije, a tek što je spor. Ne bude li značajnog napretka do RG naredne godine, mogao bi patike o klin. Glupo je da veže uzastopne godine bez da ima šanse za neku veliku titulu, ipak se radi o velikom šampionu.
Federer će sigurno u finale Cincinnatia. Za razliku od prošle godine, napravio je pametan potez i došao maksimalno svjež. Što je najvažnije za njega ostaće i dovoljno snage za završnicu USO, za koliko će mu to biti dovoljno, vidjećemo. Murray je na rubu snaga i mogao bi večeras napustiti turnir, svejedno sutra ne bi imao skoro nikakve šanse.
U drugoj polovini je teško bilo šta reći. Novak se sinoć pokrenuo tek kod velikog zaostatka. Pitanje je koliko je motivisan da odigra turnir na maksimalnom broju obrtaja i da li to uopšte može. Nadam se da je ovo samo usputna stanica i da će za 20-ak dana biti spreman da napadne titulu i da ga sva ova vucaranja neće koštati. Ako izgubi večeras, biće i neke koristi od Wawrinke, 2 dana više za USOJebes ti momak od 2 metra koji jedva gura lopticu u polju.
Govorili smo sa Shminkom juce, Nadal je propao ko Grcka, ritern nema, kretanje nema, snagu u udarce nema, i sto je najbitnije od svega nema vise fear factor, odnosno ne plase mu se protivnici i svi misle da ga moze pobjediti. Tipican primer za takav fear factor je Gofan juce.
Ne znam, meni ja tuzno ovo sto se desava sa Nadala, da trgnemo na stranu to sam njegov fan. Vrhunski sportista, uvek bio na vrhuncu a sad lici na prosjecan challenger igrac.OVAKO
Comment
-
Sad bas odgledao highlights. Da je Nadal bio preko puta, bojim se da bi prosao gore nego na Masters kupu 2011.
https://www.youtube.com/watch?v=uE-20oVKM90
Ritern na 4:28
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostNoto. bolje da izgubi od Federa nego od ovog takozvanog "tenisera".Jebes ti momak od 2 metra koji jedva gura lopticu u polju.
Govorili smo sa Shminkom juce, Nadal je propao ko Grcka, ritern nema, kretanje nema, snagu u udarce nema, i sto je najbitnije od svega nema vise fear factor, odnosno ne plase mu se protivnici i svi misle da ga moze pobjediti. Tipican primer za takav fear factor je Gofan juce.
Ne znam, meni ja tuzno ovo sto se desava sa Nadala, da trgnemo na stranu to sam njegov fan. Vrhunski sportista, uvek bio na vrhuncu a sad lici na prosjecan challenger igrac.
On je jedini challenger igrac u istoriji koji je krajem avgusta 6. u trci.
-------------
zdravklelja, maliajnstajn...
Vidim da vam sline idu na usta. Vec ste uklnjizili Federerovu pobjedu u nedjelju.Last edited by NI; 21-08-15, 15:06.
Comment
Comment