Originally posted by Zile90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Cincinnati - 2015.
Collapse
X
-
Odgledao sam cijeli meč Nadal - Chardy. Chardy očajan, a Rafa ne puno bolji od njega. Chary je imao realizaciju break lopti 0:9 pre sve jer je sam radio UF errors. Kod Rafe odličan 1.servis (i brzina sasvim pristojna - avg. 182 KMH), slab 2.servis (4 duple kad je najmanje trebalo - jedna na meč lopti).
BH totalna katastrofa i pri tome se pitam kako moguče, da je još nekoliko tjedana nazaj u Hamburgu igrao BH najbolje u svojoj karieri (ni ne pamtim kakav UF errors na BH strani v Hamburgu uz puno winera in uspešnih passing udaraca).
FH loš, spor na kratanju, kad je dobio dubuku loptu na FH strani je uvijek promašio
Sve u svemu trenutačni nivo igre Rafe bit če dovoljan za pobedu protiv F.Lopeza, a protiv Rogere sa takvom igro poraz je siguran. Ako slučajem dođe do polufinala in Murraya ne vidim kako bi mogao da dobije više nego 2 gema po setu.
Comment
-
Veceras navijamo za Stanimala,zbog osvete Novaka a i bolje on nego Karlovic,Novak nema resenje za njegove servise.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Dobar je bio Nole, protiv igraca kao Per nije lako igrati. To su ludaci i virtuozi, Dolgo docet. Veceras protiv Gofana, igraca koga ne gotivim i smatram precenjenim, bice mnogo lakse. U svemu ovome jedna stvar nedostaje a to su krompiri.Sto se tice ostalih ne vidim tu neke prepreke do finala. A Zile mi deluje kao jaca i ubojitija verzija Zike, bar sto se tice pesimizma
Comment
-
Potpuna istina to sto NI prica za Corica, pricao sam sa par trenera, jednim koji ga je i blize posmatrao u Hrvatskoj i pricao sa ljudima. A i ja vidim, ne treba biti ekspert pa da se to primeti. Coric ima sjajan mentalitet, mislim da ce i fizicki biti uvek spreman, ali nema udarce i pod hitno treba da menja tehniku dok je jos mlad. Ovo sto on radi je dovoljno za top 20, mozda i top 10, ali nece se naosvajati velikih titula
Comment
-
Originally posted by Fića View PostDobar je bio Nole, protiv igraca kao Per nije lako igrati. To su ludaci i virtuozi, Dolgo docet. Veceras protiv Gofana, igraca koga ne gotivim i smatram precenjenim, bice mnogo lakse. U svemu ovome jedna stvar nedostaje a to su krompiri.Sto se tice ostalih ne vidim tu neke prepreke do finala. A Zile mi deluje kao jaca i ubojitija verzija Zike, bar sto se tice pesimizma
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostZile preterujes, pa pre dva dana je igrao finale u Kanadi i jos je izgubio to finale. Znaci posle nepuna dva dana, drugi grad, drugi turnir, drugi uslovi. Polako, daj mu malo vremena, videli ste da je kako je mec odmicao Novak bio sve fokusiraniji i pribraniji - bolji.
Ne znam samo sta si ocekivao? Da izleti sada na teren i pospremi ovog Francuza, moze i jedan krompir da mu se udeli, onako bonusa radi?
Ne ide to bas tako kako si ti zamislio.
I protiv Gofana ce da bude jebeno, on je udarac a jos nizak, nisko teziste, a ovde odskok i nije neki, odgovara mu fino.
Kada krene da "siba" sa osnovne .... ne bi me cudilo da Novak bude pasivniji igrac na terenu. Ali opet jedan po jedan i da se uzme taj Sinsi.
Comment
Comment