Originally posted by z0La
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Niste jedini dosta timova muku muči sa odbranama kornera . Evo tu je i Arsenal,Čelzi jedino Van Gal drži tu rupu popunjenu. Ja nekad imam osećaj da većina manjih klubova u PL najviše to trenira prosto to im je jedini način da pobede u mečevima protiv favorita pa to furaju. Evo ti Bilić čovek gotovo svaku utakmicu protiv favorita igra sa 5 odbrambenih i glavna taktika su mu kontre i prekidi i zato je ove godine uzeo gotovo svakom favoritu.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Ček sada.. to je 196-ta kada si neulogovan?
Pa da, ovako nema smisla...
Btw, ulogovani 10-ta i 11-ta od ove.Last edited by miloolja; 26-10-15, 12:06.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Henryj View PostNe sjecam se kad sam zadnji put gledao tako antinogometan derbi u ManchesteruOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Moram priznati da Limar izrasta u pravog provokatora
U najavi mnogo zanimljivije prvenstvo za razliku od prosle sezone. Bice zestoke borbe izmedju prve trojke, na cetvrto mesto vidim Sparse, Liverpul mi je nekako zakasnio sa Klopom sto se tice ove sezone. Za titulu dajem prednost Arsenalu i Sitiju, mada ne iskljucujem Junajted ako dovedu kvalitetnog napadaca na zimu.
Comment
-
Originally posted by Princ View PostMoram priznati da Limar izrasta u pravog provokatoraOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Princ View PostBice zestoke borbe izmedju prve trojke, na cetvrto mesto vidim Sparse, Liverpul mi je nekako zakasnio sa Klopom sto se tice ove sezone.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment