A ti Murinjom.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by DeMoN17 View PostLepo je napisao Avramovic.... mozda je Murinjo opsednut sa Wenger-om, a ti si opsjednut sa Murinjo
Ne tako davno Murinjo je izjavio i da je Wenger vojaer i specijalista za neuspeh... ako se dobro sjecam.
Comment
-
Pregledaj konferenciju u fulu pa ce ti biti jasno o kome prica.
Zna se da samo voli srat po Wengeru i to je to, seljacina neotesana, zeljan paznje i ljubomoran na covjeka jer je svojim radom zasluzio status 'kralja' kao i sto je sam rekao, samo je izostavio ovo da je svojim radom zasluzio to.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ne mogu sad nikako. Svi su preneli da prica o Vengeru, mada videcu bas sutra kad ustanem.
Zasto Kralj ne moze nista da uradi protiv Seljacine? Usro mu se u zivot Murinjo otkada je dosao u Englesku. Sve on to radi sa razlogom. Svakako da ima istine to za paznju i to ali volim da verujem da on to radi i da bi skrenuo paznju sa ekipe koja je nestabilna trenutno i pod velikim pritiskom od pocetka sezone. Zato su mu ove preske u poslednje vreme bas krejzi.
Ali sa druge strane ko zna, mozda je stvarno ljubomoran na Vengerov uspeh jer nikada nece biti veliki kao Profesor.
Comment
-
Preteruje Murinjo dosta u zadnje vreme i to ne sporim s tim da to pričam samo u svoje ime,jbem li ga,možda je nekome to zanimljivo.Pogotovo mi je bilo nepotrebno ono spuštanje na gala večeri.
Ovo prepucavanje mi nije ništa posebno ali ne mogu da ne primetim da ga novinari stalno huškaju na Vengericu i FA i jedva čekaju da nešto padne sa stola i da pokupe mrvice ko kerovi.Nek je on preterao u nekim izjavama ali isto tako ga nekad i razumem,pa 532x ga pitaju jedno te isto,retko ko postavi pitanje vezano za povrede igrače,spremnost ekipe i šta ti ja znam.
Mislim šta i oni imaju da ga pitaju za Meklarena,ko da ne znaju kakav je i samo mu daju povoda da baci koju u susedno dvorište i čak iako sam protiv toga,činjenica je da je jedini koji ima muda da izjavi ono što misli,pa sad ko voli nek izvoli a i nije da je javnost nešto iznenadjena ovim što je sad prosuo po le profesoru da se ne lažemo."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Cisto da iskazem podrsku Avramovicu, u pravu je po pitanju jedne stvari.Aki je jos vise opsednut Murinjom, nego sto je Murinjo Vengerom.
@Princ
Kako je to biti na dve razlicite strane?Sa jedne strane si branio Duleta, a sa druge povremeno napadas Murinja.
Comment
-
Originally posted by Ricma View Post
@Princ
Kako je to biti na dve razlicite strane?Sa jedne strane si branio Duleta, a sa druge povremeno napadas Murinja.
Comment
Comment