Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Citam nesto da Majk Din nece vise suditi utakmice Arsenala zbog previse zakana na njegov racun od strane navijaca Arsenala, ima li istine u to ?

Comment

• Ma potpisalo naku peticiju da on ne sudi vise Arsenalu preko 70 hiljada ljudi.

On ce skoro sigurno biti degradiran za sljedece kolu Cempiosip, a o Arsenalu to se ne zna, ali da je sramno, sramno je. Samo 6% pobjeda kada nam je on sudio. Covjek navija za Spudse, sta drugo ocekivati.
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Malo mi je da kazem glup taj podatak Sigurno vam nije sudio u svim derbijama pa da imate 6% win rate... sudio je valjda i neku protiv ovih slabijih tipa Norwich gde ako si nadmocan sudija ti nista ne moze

Comment

• Ja mislim da je u zadnjih 5 godina sudio najmanje 10 derbia, od toga sam siguran za 3 meca sa Tottenhemom
          sigpic

Comment

• Sad vidim ovo Mada ipak ne verujem u teorijama zavera

Comment

• Nedaj Boze da je ovo bilo u Italiji, sta bi se tek onda pisalo ali ovako bilo je na svetom tlu Engleske tako ovo je normalna prirodna pojava.

Comment

• Ma nisu to nikakve teorije zavjere, samo los sudija nista vise i eto malkice subjektivan previse.

Objasnio je neko da voli frajer da bude zvjezda na tekmama.
                sigpic

Comment

• Cuo sam da Dean uopste nije video da je Gabriel sutnuo Costu, nego je svirao zato sto se ovaj derao na njega. Ne znam sad sta je tu istina, ali treba Dean-u dati bar neku kaznu...
                  It's not whether you get knocked down; it's whether you get up.
                  — Vince Lombardi

Comment

• [VINE]OdiHJid1mEH[/VINE]

Trenutno
                    sigpic

Comment

• Opterecen si mi Posebnim,valjda zato i nosi taj nadimak sa sobom
                      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Najgore od svega sto sam nekad gotivio Mourinha. Ali sada, jos kad je rekao da je Costa bio igrac utakmice i da je uradio sve kako treba
                        — Vince Lombardi

Comment

• Originally posted by BigFuckingGerman View Post
                          Cuo sam da Dean uopste nije video da je Gabriel sutnuo Costu, nego je svirao zato sto se ovaj derao na njega. Ne znam sad sta je tu istina, ali treba Dean-u dati bar neku kaznu...
                          Gluposti da je svirao zato sto se ovaj derao na njega,nije video ali je dobio signal od pomocnika sta je uradio Gabriel.
                          Last edited by Radulov47; 23-09-15, 00:51.

Comment

• Na kraju je ispalo da Gabriel nije ni dotakao Kostu u onom incidentu za koji je dobio crveni karton.
                            sigpic

Comment

• Mizerna kazna za visestrukog povratnika simuliranja i nasilja na fudbalskim livadama koja mu nece pomoci da se socijalizuje, niti uticati na ostale da ne ponavljaju takvo ponasanje, a sto je najgore, Din koji nije sposoban za obavljanje sudijske funkcije, nastavice da obavlja istu.

Sve u svemu, sramno...
                              Last edited by Lion; 23-09-15, 11:46.

Comment

• I Gabriel je kriv zato sto je pao na provokacije, ali mislim da je zaista neverovatno da Dean sudi u ligi kao sto je Premier Liga. Ali hvala bogu konacno da kazne Costu
                                — Vince Lombardi

Comment

Working...
                                X