Ko te to slagao?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Postovi nedelje
Collapse
X
-
Rekla sam odavno da se svi ostali džabe trude, mada nekada nekome prosto izleti vrhunski post, ali apsolutni pobednik ove igrice je Tomislav ili tamo neki njegov alijas...ima ih...nebitno.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
-
Originally posted by bice View PostOpet dominira bane brat.
A nisam stvarno, ja volim da su male i tvrde kao kao čvarci
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostTako i treba da se pise!
Sinoc se odmaralo od Vinjaka. Naleteo na neke strance u Bg-u zanimljiva imena imaju, Hoegarden, Paulaner, Erdinger i Ginis. Nego Ginis nesto jeo govna sinoc pa nije hteo da se lepo druzimo. Ali ova trojica su bili bas drugari sinoc .Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostDeru se dresovi ko srednjoskolke na ekskurziji.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostTrece, Gokara brate postavio si rekord, vec tri cetiri diskusije si odradio bez bana, samo tako nastavi da guras, podrzava te brat
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Erik Artur Bler View PostBarem Princara ne peva albanske pesmeOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment