Ma jel moguce da ocekuju da ce bolidi biti sporiji i "prespori"?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vesti, opste F1 i autosport diskusije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vanja #66 View PostMislim da sam negde to pomenuo... A sledece godine cemo imati novi los rekord - svega 7 trka u Evropi. 8 u najboljem slucaju...
Šta je bilo sa Turskom ?
Comment
-
Jedna od najpametnijih investicija Red Bulla bila bi da uguraju A1 Ring (Red Bull Ring) u kalendar kako znaju i umeju jer je to epska staza. Imola bi bila još bolja ali je to zaista san snova jer se Italijani ne brinu ni što nemaju ni jednog svog vozača u kalendaru... dok im je Ferari siguran kao i Monca, njima su sve na broju.Manji-Kur ili A1 Ring... ja bih bio prezadovoljan.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Red Bull Ring je najrealniji u ovom momentu.
Marked, Imola iako je na teritoriji Italije, to je GP San Marina. Italija je u prilicnoj krizi, a Ferrari ocekivano vise zeli da progura Mugello nego Imolu. Sto opet ne bi bilo lose, sem Petrova svi su bili zadovoljni stazom u maju ove godine. A on se zali na male zone za izletanje... Eh, da su na svim stazama tako krace.
Comment
-
Ti sad imaš rFactor i volan.Skini Imolu i provozaj je.Da vidiš kakva je to staza.Šteta što je uska pa bi tu bilo malo preticanja, ali je, barem za mene, odlična staza za vožnju.Dinamična i ritmična.Jako brze krivine, nagla ubrzavanja i usporavanja.
Ja mislim da Muđelo ne bi mogao ni kad bi svi hteli jer nema, kao ni Paul Ricard, tribine za gledaoce.Last edited by MarkedOne8; 29-12-12, 19:30.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Meni smeta sto nema VN Francuske, odakle je sve pocelo, pa doprinos Francuskih proizvodjaca motora, guma, konstruktora modernoj F1 da ne govorim o sjajnim vozacima koji su obelezili jednu epohu.
Sad gledam sliku sa avatara. Alen Prost u Renou sa Miselin gumama, Elf je valjda bio glavni sponzor a slikano na VN Francuske 83 god. Uhh.Last edited by Alan; 29-12-12, 21:36.
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostNe govorimo o tome sta je dobra staza, a sta nije, vec o tome sta je realno, a sta nije. Imola nije preterano realna, a Mugello sam naveo kao primer staze koja ce u Italiji gotovo sigurno pre videti F1 nego Imola ponovo.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
Comment