RTS, vazda su bili tačni... Vlasti Azerbejdžana su objavile samoinicijativno da je dogovor postignut za 2016. (a odakle im tek jesen?) i staza će tek biti formirana, trebala bi da bude ulična staza, ali postojeće dve konfiguracije u Bakuu nisu dovoljno bezbedne za F1... Navodno, potpisali su sa Bernijem sve i objaviće zvanično na nekom događaju u Bakuu za par dana... To što su RTS-ovci stavili su Kazarska ostrva (render naravno), pandan Palma ostrvima u Dubaiu, želja čoveka koji ih gradi je da tu bude i F1 staza, ali kako je planirano da se to sve završi tamo negde 2020-2025, datumi imaju blago odstupanje...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vesti, opste F1 i autosport diskusije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Plašio sam se da ne istrčim pred rudu, al' RTS... izvor do mojega.
Ako toga nema na autosport.com ili sličnom sajtu, ideš na X i close tab.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostPlašio sam se da ne istrčim pred rudu, al' RTS... izvor do mojega.
Ako toga nema na autosport.com ili sličnom sajtu, ideš na X i close tab.
Originally posted by Dule Krtola View PostJoš jedna ulična trka...
Comment
-
Najveći protagonista Spygate-a, Nigel Stepney, je poginuo u saobraćajnoj nesreći.
http://www.f1fanatic.co.uk/2014/05/0...ic-round-0305/,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Neka mu je laka zemlja...
Toyota potvrdila izuzetnu formu pobedom na Spa, drugom uzastopnom, druga Toyota je zauzela treće mesto. Audi je sa jednom od tri postave završio na podijumu, zamenio se sa Porscheom... Audi naravno nikada ne treba otpisivati, ali možda se može reći da su Audi i Toyota sada izjednačeni favoriti za pobedu u Le Mansu za mesec i po dana...
Comment
-
ne znam da li je off topic,i da li ce mi neko odgovoriti ovde,ali ajd' da probam.pitanje,pre svega za Srdjana,jer ga smatram najupucenijim I najkompletnijim komentatorom.
1.-zasto KATERHAM?na sky-u,i u nekim auto emisijama gde sam video taj mali sportski auto,pa sad I u moto gp,kad gledam preko nekog stream-a,svi govore KEJTERAM.sto je I logicno za ovu englesku rec.
2.-kada je bio prenos neke trke moto gp,mislim da je mugelo,kada ste bili tamo,pricali ste I intervjuisali onu devojku naseg porekla koja radi sa Bradlom,u LCR,zaboravio sam kako se zove.e,od nje,a I na drugim mestima sam cuo da se ime prvog coveka te ekipe izgovara LuCHIO CHeCHinelo.dakle,CH,kao CHedomir,kao topCHider.pre svega mislim na prezime,ime izgovarate pravilno.
3.-da,i ja sam tako navikao radeci sa bratom,I mnogi moji drugari,majstori govore Magneti Marelli.govore ovako kako je napisano.a pravilno je MaNJeti.ovu gresku cesto cujem kada se prica o kontrolnim jedinicama,bilo u moto ili F1.
Potkrade se jos koja greska,ali ovih sam se prvo setio,I mislim da su najvise uocljive.sve najbolje u daljem radu,pozdrav!!!!!
Comment
-
David Coulthard preporucuje da se uvedu dupli boksevi. Auu kako bi onda bilo u Merc bokus
Hamilton izjavio da su on i Rosberg jos prijatelji... Kakvi prebacaji1994 1995 2000 2001 2002 2003 20041997 1999 2001 2002 2003 2004 2005 2008 2009 2015sigpic
Comment
-
Originally posted by Dule Krtola View PostČu Dupli boksevi
Hahah
Počinje se ova Formula pretvarati u ringišpil1994 1995 2000 2001 2002 2003 20041997 1999 2001 2002 2003 2004 2005 2008 2009 2015sigpic
Comment
Comment