Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2015/16 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• FINALEEE.
    Bravo momci, nadam se da se istorija ponavlja.
    UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Siti mi nikako nije jasan, pa ljudi nisu napravili cak ni neki manji pritisak na gol, pa mogli su bar da pokusaju da naprave nesto.
      Real potpuno zasluzeno pobedio u ovom dvomecu ali isto tako ni blizu nije zasluzeno u finalu, ovaj zreb oni sto su imali je i vise nego smesan. Bice jos najveca ironija kad osvoje LS u sezoni kad su nikad gori.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
        Real zasluzeno ide u finale.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
        Zasluženo, nema šta. Roma, Volfsburg i Siti su još očajniji od njih.

Za 180 min. jedan gol Sitiju i to autogol, ej Sitiju sa Otamendijem i Mangalom, onim bizonom Fernandom, nema dalje.

Comment

• Originally posted by gokara View Post
          Jel ti stvarno misliš da on može to da osvoji ili zajebavaš?
          Naravno da mislim. To je jedan od najvecih fudbalskih mozgova u istoriji igre, jedan od najboljih svih vremena, fudbalski genijalac koji se nije oslanjao na fizikalije i brzinu, covjek sa najboljim pregledom igre koji sam ikad vidio, zasto ne bi mogao? Finale moze Rajo Valjekano da osvoji, a ne Real Madrid i Zinedin Zidan.
          sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            Naravno da mislim. To je jedan od najvecih fudbalskih mozgova u istoriji igre, jedan od najboljih svih vremena, fudbalski genijalac koji se nije oslanjao na fizikalije i brzinu, covjek sa najboljim pregledom igre koji sam ikad vidio, zasto ne bi mogao? Finale moze Rajo Valjekano da osvoji, a ne Real Madrid i Zinedin Zidan.
            Ma znam, u jednom meču sve je moguće, ali kako sada stoje stvari prilično su daleko od toga, pa skoro kao Rajo Valjekano.

Comment

• Vidjecemo, daleko je finale, 50-50 je sto se mene tice taman sjutra da igraju, 50-50 ce biti i kad dodje vrijeme da igraju.
              sigpic

Comment

• Sve dobro veceras na terenu je napravio Bejl...
                IMG-20190614-192941
                "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• U polufinalu Lige Šampiona.

UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Jbt, da li je ovaj City najgori 1/2 finalista ikad.
                    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                    -Jürgen Klopp

Comment

• Žao mi samo mučenog Aguera. Više je vremena proveo na sredini nego u napadu. Videlo se na kraju koliko je u bedaku. Nisu mu dodali normalnu loptu nijednom jbte....
                      I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Nisam vjerovao da je moguće ali jeste, postoji klub tj. ekipa koja može igrati ovako nezainteresovano u polufinalu lige šampiona. Najlošije polufinale godinama unazad za mene, Real igrao koliko im je trebalo, Siti je beživotna ekipa već duže vrijeme (a i navijači su im izgleda isti, s obzirom da prečesto na Itihadu bude prilično praznih mjesta na tribinama), vidićemo, Gvardiola prije svega to treba promijeniti.
                        Atletiko redovno tuče Reala u ligi, ali su u ligi šampiona ispali prošli sezone, a pretprošle izgubili u finalu. Navijaću za Atletiko, izbacili su i Barsu i Bajerna, 2 glavna favorita, Realu je prelagan put do finala bio.

Comment

• Odvalio ih je real sa zapinjanjem taman koliko treba.

I ne zavaravajte se da atletiko ikako može da bude favorit u finalu protiv reala.

Comment

• Comment

• Sutra bi ga najurio iz kluba. Koliko je ocajan ove sezone i koliko mu se je*e da igra za tim, katastrofa.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Comment

• Citam one konverzacije od maloprije...
                                Ljudi dragi, od Marcela nema boljeg ljevog beka na svijetu.Jeste preofanzivan ali kad sve sabereš i oduzmeš je najbolji.I to najbolji je u kontinuitetu 3-4 godine sigurno, a uopste nije sklon povredama toliko.S druge strane ne vidim boljeg ni od Carvajala na desnoj strani, jos u ovim godinama.Dani je cak staviše idealno rasporedio svoje sposobnosti.Doslovno 50-50 ofanziva i defanziva.U svakoj ekipi i svakom sistemu moze igrati.Marcelu ipak moraš dati više prostora naprijed i zatvorit to sa jednim zadnjim veznim.Opet mislim da mu nema ravnog zaista.Vidjeli smo mi kad Real bunker igra i organizovano se brani (kao protiv Barce i Bayerna zadnjih godina) kako Marcelo cuva stranu.Veci je problem kod njega sto na laksim tekmama ode naprijed pa ostavi propuha nekad.

Real definitivno ima najjacu ekipi (striktno po imenima znaci).Najbolji bekovski dvojac na svijetu, dobar stoperski trojac, svaki sa svakim moze igrat bez da se osjeti puno.Dobro zbog kartona i povreda, osjetljiva je to pozicija.Modric i Kross sa Iscom ispred je odlicna sredina, ove godine Kross ne igra kao proslih ali jbg.Malo defanzivnija varijanta sa Casemirom i Krosom te Lukom na toj poziciji 10ke.Dovoljno igrača za više taktičkih zamisli, solidna klupa.U napadu je najveci problem stakleni Benzema.Svake sezone barem 1/3 bude povrijeđen i opet zabije 20+ u ligi 6-7 u LP i podjeli 10 asistencija.On kad je 100% fit od njega na spicu su bolji samo Suarez,Aguero i Ibrahimovic, od ove sezone i Lewa.
                                Sto je dobre ove godine Jese i Lukas su jako dobri sa klupe.Kad skontaš da ove godine imas Kazemira, Jesea i Vasqueza na klupi a nedavno su to bili Chicarito i Illara.Razlika ko nebo i zemlja.Nisam siguran kolko klubova na svijetu ima klupu kao Real ove godine.
                                Pametno da se pojačaju, prije svega rezervni ljevi bek (al ne neki wc pa da se kolju on i marcelo vec neka mladi igrac kojem nece bit frka sjedit na klupi) i daju Zidanu vremena na ljeto.Mislim da ce biti prvi favorit za sve dogodine jer fakat potencijala imaju itekako.
                                - 19 Grand Slams titles (84 titles)
                                - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
                                - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
                                - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
                                - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
                                - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
                                - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
                                - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

Working...
                                X