Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2015/16 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNe budel fasovo kakav ban za ovaj udarac, uefa moze slobodno da se ugasi.
Ipak sve cestitke.
Inace, za Bajern sam navijao i volio bih da su prosli dalje. Bili su bolja ekipa ali ipak nisu uspjeli da postignu dovoljan broj golova, pristup odlican i velika je panika bila u odbrani Atletika, daleko je to bilo od neke sigurne i organizovane igre u odbrani gostiju iz Madrida.
Comment
-
Ljudi nisu napravili niti jednu akciju na dva meca i prosli dalje.
Jedan maestralan soloprodor, koji je resio prvi mec. Jedna odlicna prilika iz kontre koja se nesrecno zavrsila stativom, i ovaj gol veceras.
Ipak, treba i to umeti.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostKakav li je taj fudbal bio pre Simonea i Zozea...monoton malo morgen..
Edit:Ja sam tek malo pre pojave Murinja poceo da gledam fudbal.Last edited by Ricma; 03-05-16, 22:51.
Comment
-
Šta radi Simeone sa Atleticom, čovjek pored godinama neprikosnovenih Reala i Barce osvaja špansku Primeru, pa dvije godine igra finale Lige Šampiona, a u timu nema ni jedne giga zvijezde. Al zato ima red, rad i disciplina.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNeka brate, covjek je otac taktike, discipline i motivacije.
Taktike ... nikako. Mnogo neodredjen i sirok pojam je ta taktika. Defanzive i opstrukcije protivnicke igre da si rekao da je otac pa i da se slozim.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangrena View PostKoliko vidim Gokara i ja jedini ovde navijali za Atletiko Jeste malo preterao Simeone ali brate
Mogu sad ići priče da je to antifudbal ali ljudi se bore za dva velika trofeja igrajući cele godinu istu igru. Samo se rezultati pamte, niko se neće sećati neke ekipe za deset godina koja je igrala lepršavo i napadački a ispala u 1/8 ili 1/4 finalu.
Samo titule, samo rezultatiThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostKakav li je taj fudbal bio pre Simonea i Zozea...monoton malo morgen..
Više načina ima da se dobije utakmica, u ovom slučaju dvomeč....po mom mišljenju skroz legitimno.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostČuj jedini
Mogu sad ići priče da je to antifudbal ali ljudi se bore za dva velika trofeja igrajući cele godinu istu igru. Samo se rezultati pamte, niko se neće sećati neke ekipe za deset godina koja je igrala lepršavo i napadački a ispala u 1/8 ili 1/4 finalu.
Samo titule, samo rezultati :facts:
Pa nas najtrofejniji fudbalski klub je upravo takvom igrom uzeo finale Kupa Sampiona. Pa nista.sigpic
Comment
Comment