Kako krenem da pljujem Matu on covek da gol i asistira ahahahah.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2015/16 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Erik Dekard View PostAuuu Mata pokakio si mi se posred face
Po meni igrac utakmice ako ne onda 70 min. Malte ne, sam nas je vukao.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostUvijek po pitanju njega emocije pomijesane,ali dao covjek 501 go u karijeri i oborio milion rekorda jebi ti to...
Hard work beats talent when talent doesn't work hard!
Comment
-
Tesko nadoknadiv gubitak, ali dovesce oni koliko toliko adekvatnu super zvezdu, ko god to bude u tom trenutku, i vratice Moratu iz Juvea. Verovatno ce i ostatak igraca u timu, pre svega mislim na Jamesa, preuzeti primat u klubu, mislim da on to itekako moze i da ima to u sebi.
Nisam gledao Utd, ali po pricama bili su bolji i pobeda. Za sada van Gaal je uspostavio kakvu takvu rutinu u klubu, nema sumnje da je Martial kljucan igrac postao u tom pogledu, i zaista Utd deluje odlicno, mada moze uvek bolje, ali kada pogledam sve engleske timove, trenutno najbolje stoje. Jos jednom ponavljam, apsolutno nerealan napredak, u svakom fudbalskom aspektu, i jednostavno prebrzo se sve ovo desava oko Martiala. Nikad nisam video da jedan momak tako brzo pokaze sta zna i sta ce tek pokazati, posle jedne odlicne polusezone, gde opet pola ljudi nije ni znalo za njega, kamoli onda kada je prelazio iz Lyona u Monaco. Samo oni koji su pratili Ligue 1 otprilike su mogli da naslute da je odlican potencijal, ali ovo sto on danas radi, ja uopste nisam mogao predvideti.
Sto se tice Juvea i Seville, mec koji sam najvise gledao i ispratio, razocarao me pristup Seville. Bili su potpuno razbijeni, iskontrolisani, uguseni od strane Juvea koji je se disciplinovano branio i svaki pokusaj kontre gde su ovi najjaci, sekao u korenu. Jedna rutinska partija Khedire, ali i Hernanesa koji je pokazao da moze biti izvrstan DLP i komplet odbrane Juvea. Cuadrado je bas pravio probleme i nisu imali resenje za njega.
Iako sam cenio da ce otpor biti daleko jaci, Sevilla ipak pokazuje nizu klasu, ipak je Carlos Bacca preveliki gubitak i to najjaci dzoker Gameiro ne moze da nadoknadi, niti ostatak napadaca. Sevilla je pre svega izgubila i na sirini, stravicne kontre preko krilnih igraca ne postoje, Konoplyanka jeste brz, ali nema direktnost u igri, kao sto je npr Aleix imao. A nema ni Banege, a bez njega igra Seville u bilo kakvom pozicionom napadu ne postoji jednostavno.
Juve ce ovde biti prvi, jer imaju najbolji balans, e sad da li ce Sevilla iskoristiti klimavu odbranu Citya, videcemo.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment