Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2015/16 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako krenem da pljujem Matu on covek da gol i asistira ahahahah.
    Originally posted by Vladan
    SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
    :vinjaksmajli:

Comment

• Nek sui Englezi dobili, pa taman i sa penala
      винсент тан - Највећи сељобер којег је Острво икад видјело!

Comment

• Comment

• Benitezu je bitno samo da se go ne primi,a ostalo bice sta bude...jedan go primio Real do sada

Mnogo,mnogo promasuju posebno Kiki
          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by Erik Dekard View Post
            Auuu Mata pokakio si mi se posred face
            Necu da likujem ni da nesto brabonjam, samo konstatujem.
            Po meni igrac utakmice ako ne onda 70 min. Malte ne, sam nas je vukao.
            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Uvijek po pitanju njega emocije pomijesane,ali dao covjek 501 go u karijeri i oborio milion rekorda jebi ti to...

Last edited by AK47; 30-09-15, 23:15.
              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Kakav sjajn prrodor na Adam Maher I jos bolja zavrsnica lestinnie
                Hard work beats talent when talent doesn't work hard!

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                  Uvijek po pitanju njega emocije pomijesane,ali dao covjek 501 go u karijeri i oborio milion rekorda jebi ti to...

Bas me zanima kako ce izlgedati real kad cr napusti real, jer u ovom trenutku sve u napadu se ocekuje od njega I od benzema a ako on nema Dan onda svi znamo sta sledi (0-0)
                  Hard work beats talent when talent doesn't work hard!

Comment

• Tesko nadoknadiv gubitak, ali dovesce oni koliko toliko adekvatnu super zvezdu, ko god to bude u tom trenutku, i vratice Moratu iz Juvea. Verovatno ce i ostatak igraca u timu, pre svega mislim na Jamesa, preuzeti primat u klubu, mislim da on to itekako moze i da ima to u sebi.

Nisam gledao Utd, ali po pricama bili su bolji i pobeda. Za sada van Gaal je uspostavio kakvu takvu rutinu u klubu, nema sumnje da je Martial kljucan igrac postao u tom pogledu, i zaista Utd deluje odlicno, mada moze uvek bolje, ali kada pogledam sve engleske timove, trenutno najbolje stoje. Jos jednom ponavljam, apsolutno nerealan napredak, u svakom fudbalskom aspektu, i jednostavno prebrzo se sve ovo desava oko Martiala. Nikad nisam video da jedan momak tako brzo pokaze sta zna i sta ce tek pokazati, posle jedne odlicne polusezone, gde opet pola ljudi nije ni znalo za njega, kamoli onda kada je prelazio iz Lyona u Monaco. Samo oni koji su pratili Ligue 1 otprilike su mogli da naslute da je odlican potencijal, ali ovo sto on danas radi, ja uopste nisam mogao predvideti.

Sto se tice Juvea i Seville, mec koji sam najvise gledao i ispratio, razocarao me pristup Seville. Bili su potpuno razbijeni, iskontrolisani, uguseni od strane Juvea koji je se disciplinovano branio i svaki pokusaj kontre gde su ovi najjaci, sekao u korenu. Jedna rutinska partija Khedire, ali i Hernanesa koji je pokazao da moze biti izvrstan DLP i komplet odbrane Juvea. Cuadrado je bas pravio probleme i nisu imali resenje za njega.
                    Iako sam cenio da ce otpor biti daleko jaci, Sevilla ipak pokazuje nizu klasu, ipak je Carlos Bacca preveliki gubitak i to najjaci dzoker Gameiro ne moze da nadoknadi, niti ostatak napadaca. Sevilla je pre svega izgubila i na sirini, stravicne kontre preko krilnih igraca ne postoje, Konoplyanka jeste brz, ali nema direktnost u igri, kao sto je npr Aleix imao. A nema ni Banege, a bez njega igra Seville u bilo kakvom pozicionom napadu ne postoji jednostavno.
                    Juve ce ovde biti prvi, jer imaju najbolji balans, e sad da li ce Sevilla iskoristiti klimavu odbranu Citya, videcemo.
                    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                    -Jürgen Klopp

Comment

• Nismo ni svesni kakav majstor igra za crno-bele
                      sloboda ili ništa

Comment

• Kao da dva razlicita tima igraju u JSL i LE. Bravo Andrija.

Comment

• Originally posted by Bogi View Post
                          Kao da dva razlicita tima igraju u JSL i LE. Bravo Andrija.
                          Imamo mnogo igrača kojima više odgovara otvorena utakmica, a kad treba da se probije bunker panika. Zbog toga ćemo gledati bolji Partizan u Evropi nego JSL.
                          sloboda ili ništa

Comment

• Moramo da razbijamo bunkere da bismo imali kome da pokazemo da znamo da igramo i otvoreno.

Konacno jedan centarsut na drugu i odmah smo profitirali, doduse uz dosta srece. Bobadilja nam pravi strasne probleme, igracina.

Comment

• Svaka cast partizanu,ovo je mnogo bitno zbog onog koeficijenta koji je ranije spominjan
                              MESSI 10

Comment

• Molim Bastiu ako ima neke linkove za Partizana da objavi.
                                Može i za neke utakmice u 21 ako ima.
                                UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

Working...
                                X