Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2015/16 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Erik Dekard
    Poprilicno paradoksalna izjava s obzirom da je broj osvojenih LS (LP) - 0!

Ustvari kada bolje razmislim imas poentu - 100% sigurno da je necete osvojiti.
    Cuti, sunce ti poljubim izbaksuziraces pa ce ih ukenjati ove godine!

Polsle necemo ostatati zivi od Akija ....
    Last edited by Sandugp; 10-12-15, 11:39.
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Ser Gagi View Post
      Jel u petak zreb za LS i EL ?
      Ponedjeljak

The UEFA Champions League round of 16 draw in Nyon will be streamed live on UEFA.com from 12.00CET on Monday 14 December.
      Last edited by Rossonero; 10-12-15, 11:36.

Comment

• Junajted i Mou, omiljena tema edit : i sudije
        Last edited by Ser Gagi; 10-12-15, 11:55.

Comment

• Originally posted by Erik Dekard
          Ne, ne ti ces ostati ziv, jer on nema nista protiv Juventusa.

Ako ce da se resi kompleksa malo neka i osvoje, nemam nista protiv, samo da prestane da prica samo o Junajtedu.
          A ti? I ostali navijaci Junajteda?
          Ma gde da osvoje, dosta im je i sto su grupe prosli, mada volim ja Arsenal. Ako im se poklopi malo zreb ....
          Ne smem ni da pomislim sta bi mali posle ovde radio A jos kada mu se prikljuce Gang i Princ ... ajoj majko A brat Gojko kada krene da pravi kolaze??? I ako onaj Junior Henri ne bude pod banom u to vreme ... ma kakav Junajted kakav Juventus .... ma i "sve o svemu i malo o svacemu" pdf ce biti urnisan
          sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Za druge stvarno ne znam ali ja se opasno nerviram kada vidim da neko ima takav mozak...

Znaci pritisak bas skace. Ali to mu (im) je valjda i namera... Provokatori su takvi, nadju nekog ko se peca i nervira i onda ga *ebu u mozak dok ovaj ne pukne.
            sigpic

Comment

• Tacno se vidi u Akiju taj kompleks sto mu Arsenal ne igra ligu evrope

Comment

• Ma meni ce to dobro doci (da Arsenal konacno uzme), skoknem caskom do Sapca, brat Gang ce da se otvori ... i meni lepo
                A Valjevci i Sapcani su i onako poznati po odlicnim medjusobnim odnosima
                Last edited by Sandugp; 10-12-15, 12:05.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                  A ti? I ostali navijaci Junajteda?
                  Ma gde da osvoje, dosta im je i sto su grupe prosli, mada volim ja Arsenal. Ako im se poklopi malo zreb ....
                  Ne smem ni da pomislim sta bi mali posle ovde radio A jos kada mu se prikljuce Gang i Princ ... ajoj majko A brat Gojko kada krene da pravi kolaze??? I ako onaj Junior Henri ne bude pod banom u to vreme ... ma kakav Junajted kakav Juventus .... ma i "sve o svemu i malo o svacemu" pdf ce biti urnisan
                  Izvol'te? Mislim kada pročitam ovo .. a šta vi radite njima..... pa da vidimo šta to mi radimo, ti Tobdžijo jedan...

#VivaEuropaLeague
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Meni je Arsenal ok, navijaci su im masu optereceni Junajtedom, sto je potpuno nejasno jer Mancester i Arsenal nisu rivali. Sve u svemu ne vidim ih kao rivala, iako na forumu bastinimo tradicionalno neprijateljske odnose. Prije ce Siti ili Celsi osvojiti nego Arsenal. Ovi ce tradicionalno stati u osmini, ako izvuku Barsu ili Real pucace petarde pritom.
                    sigpic

Comment

• A ako izvuku Vukove?
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                        Izvol'te? Mislim kada pročitam ovo .. a šta vi radite njima..... pa da vidimo šta to mi radimo, ti Tobdžijo jedan...

#VivaEuropaLeague
                        Olja, nije poenta u tome ko koga kako i koliko provocira, vec ko kada i kako i koliko se prima na tu provokaciju .... Ne treba "padati", ali siguran sam da i sama to vrlo dobro znas.
                        sigpic

Comment

• Daj da Rafa Benitez ugosti tripletare
                          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                            A ako izvuku Vukove?
                            Tu su sanse 50-50, oni su ispali od Monaka jbt, protiv Zenita i Volfsburga povuci potegni, protiv Spanaca glat ispadanje. Ja zelim da svi sto dalje doguraju, da se odbije ovaj nalet Italijana i sad su Siti i Celsi u odlicnoj situaciji(samo da Siti izbjegne Parizane, a Celsi i Juve pored PSZa), ali je jasno da je Arsenal u najgoroj situaciji i da im je cetvrtfinale plafon. Siti ima bolje igrace, Celsi isto, Venger je bolji od Pelegrinija, a sta ce biti sa Murinjom vidjecemo, daleko je februar. On sigurno moze najvise od svih Engleza. I takticki i motivaciono i pritom zna kako se osvajaju velike stvari.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                              Olja, nije poenta u tome ko koga kako i koliko provocira, vec ko kada i kako i koliko se prima na tu provokaciju .... Ne treba "padati", ali siguran sam da i sama to vrlo dobro znas.

Dobro ne moraš i ovde "njima" biti advokat.. iako znamo da to odlično radiš

EDIT: Uvek navijam za Engleze.. ali kada vidim ove &%$#(/%$ komenatre i budalaštine...
                              Last edited by miloolja; 10-12-15, 12:37.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                                Daj da Rafa Benitez ugosti tripletare
                                Posle krece alibi prica kako je Arsenal izbacio Real zbog slabog trenera na klupi Reala, kao i 2006-te

Comment

Working...
                                X