Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2015/16 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja gledao Romu zbog kladze, i bas mucan dozivljaj. Pa sta igraju oni, sta je ono Rudi Garcia ?
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• A moram "cestitati" i meni dragom Portu, vec treci put u ja mislim zadnjih 5 sezona da ispadaju, a da su morali proci .

I to treba znati

A za Lyon velika steta, da je najbolji igrac bio tu, prosli bi lagano, narocito pored ovakve Valencie, ali cestitke Gentu, velike cestitke .
      Last edited by Dale; 09-12-15, 21:46.
      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Može li ovo da bude prekretnica za Čelzi i Murinja....
        I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by z0La View Post
          Može li ovo da bude prekretnica za Čelzi i Murinja....
          Da se spase od ispadanja?
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Bogi View Post
            Gledao sam prvo, u drugom samo prebacujem. Jednodimenzionalni su prilicno, takva im je igra bila i u najboljim danima pod Nunom, iznosio sam to misljenje. Andre Gomes je povredjen, to je veliki gubitak za vezni red...

Negredo mora da se vrati, ako mu Nevil ne da sansu sigurno ce napustiti klub.
            Jel ti verujes da je on pipnuo jednom loptu i to kada je spustio?!
            Nisu igrali na njega uopste, sve idu neki centarsutevi ali sve Boga oca od njega. Niko da mu da da igra ledjima. Niko da se od igraca potrudi da rasiri malo. Cela igra im je daj Parehu. A on trci za ceo vezni red. Jesu dosta trcali ali nekako bez glave. Ne znam koliko ce smeti i da li ce smeti da trosi Geri u Januaru ali fali im malo brzine, a i tehnike. Bice tu zajebano samo tako ali i zanimljivo.
            Ono sto je meni bilo zanimljivo jeste kretnja Lakazeta. Marsijal i on, previse slicnosti kod kretnje. Zivotinje obojica. Nije los bio ni ovaj Cornet. Pristojan je skroz.

Na TVu sam video da je Brahimi bio centralni napadac?!
            Originally posted by Vladan
            SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
            :vinjaksmajli:

Comment

• [VINE]i7QDj2Ww7dj[/VINE]

Sinoc nisam htio, da mi se ne vrati veceras, al danas moram jednostavno moram
              sigpic
              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Vratice se za par dana kad izvucete Barsu ili Real

Nadam se da ce zrijeb pomilovati Celsi i Siti, da dodju do cetvrtfinala.
                sigpic

Comment

• ne propusta aki priliku

Comment

• Real je svakako u raspadu, samo Barsu izbeci ostalo moze

Comment

• Gledam ove preglede i ne verujem koliko su sramotni Roma i Lever. Jedne spasava poljski klovan od Batea, a ovi drugi ne mogu na svom terenu da dobiju gotovo rezervnu postavu Barse. Ali bar me nasmejao ovaj Kovinjalo. Lik mesa Rudigera i Keitu, a na kraju krenuo o Italijanima kako su probirljiv narod jer su zvizdali na kraju meca iako je Roma prosla. A jok trebali da im aplaudiraju jer umalo ih Bate nije izbacio

Comment

• Čini mi se da je 9 od 10 najbogatijih klubova prošlo u sledeću fazu,koja ironija da Junajted kao prvi na toj listi ne prodje dalje
                        "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• ....

Chelsea boss Jose Mourinho has said Porto goalkeeper Iker Casillas can now concentrate on adding the Europa League to the list of trophies he has won in his career.
                          Last edited by Rossonero; 10-12-15, 11:12.

Comment

• Originally posted by saburo sakai View Post
                            Čini mi se da je 9 od 10 najbogatijih klubova prošlo u sledeću fazu,koja ironija da Junajted kao prvi na toj listi ne prodje dalje
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• PSG ima veće prihode od Čelzija i Arsenala
                              podaci vidim iz 2014
                              "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Jel u petak zreb za LS i EL ?

Comment

Working...