Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига 2015-2016

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Il Capitano View Post
    AUAUAUA 50:30 ufffffffffff

Nekako i kad je bio egal videlo se da je CSKA opasniji igrač.
    Nekako mi slično bilo pre par godina sa Olimpijakosom, isto neka lepa predtnost i ćorak....

Navijam zbog Tea da uzmu ovo, greota od Boga bi bilo da takav otac košarke ne uzme bar jednom EL.

Comment

• Drago mi je zbog Tea. Žao mi je što ne gledam sa navijačicama CSKA uživo. Plavu sam video još protiv Lokomotive.
      Inače protok lopte i igra CSKA je neverovatna, Bodan nema rešenje, stane na 45, uhvati loptu i traži Antića, Veselog... Statično. Ćao Željko.

Comment

• Naš je Teo, Leonardo Dikaprio. Veliki umetnik koji napokon osvaja nagradu...
        IO NON RUBO IL CAMPIONATO
        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
        C'E SOLO L'INTER

Comment

• Ma otac, gledao sam 70% naših mečeva kod kuće uživo, pa i Fener i CSKA i najbolje se uživo vidi kakav je to otac svega, tačno niko u hali ne očekuje takav potez izuev njega....nestvarno nešto, zasigurno najbolji igrač Evrope, preciznije Evrolige.

Comment

• Losei mekano u odbrani igrao fener, a cska je sve moguce ispreuzimao, to je razlika

i fener za prvog pleja vec drugu sezonu bira midgeta,ne ide to ako hoces da budes sampion evrope, dixon ih ovaj f4kanali zestoko nista ne moze
            Last edited by SinisaKun; 15-05-16, 20:10.
            Atletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics

Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu

Comment

• Koja scena, kakvi su ovo dvoje hahah ona u haljini u bojama ruske zastave a on ova bodi majica cska haha

Comment

• E moj Veseli,pa tapni loptu koji put jos,i D.A Jordan bi ubo ,mozda 1od 8
                sigpic

Comment

• GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Comment

• Vatutin do kraja neće biti miran...
                    IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                    ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                    C'E SOLO L'INTER

Comment

• Svaki put kada je Fener pokušao nešto i stisnuo u odbrani i napadu, CSKA je imala rješenje. I na svaku postavu i izmjenu Obradovića Itoudis je imao kontru, i to dobru. Vidjećemo kako će ova postava sa Udohom i Antićem proći, za sad dobro guraju, svi skokovi su njihovi.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Comment

• Olimpijakos u najavi

Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu

Comment

• Povuci ručnu.

Comment

• Непријатно колко је напето

Comment

• ahahaha kakvi maloumnici sunceti jebem

Comment

• Super finale idemoo zadnji 3 min

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Comment

Working...
                                X