Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига 2015-2016

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kakav gospodin ovaj Itoudis.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Comment

• Koliko korektna izjava Itudisa. Svaka čast.

Nisu mi jasni ni oni napadi Kaline. Baš nije dorastao veličini ove utakmice i uopšte Fenera.
      Last edited by Cassius Clay; 15-05-16, 21:46.

Comment

• Svaka cast Itudisu kakav smeker

Nije mi jasno zasto nisu vracali Antica turci
        Atletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics

Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
          Koliko korektna izjava Itudisa. Svaka čast.

Nisu mi jasni ni oni napadi Kaline. Baš nije dorastao veličini ove utakmice i uopšte Fenera.
          Ma ok je igrac Kalina, defanzivno je sila, ali u napadu je krajnje limitiran, sam nista ne moze da iskreira, jedino ako mu neko da na posluzavnik asistenciju pa da on zavrsi to... Ali i pored toga vredan igrac za tima, mnogo posla obavlja u odbrani. Samo nije smeo Fener i Zeljko da dozvole da zadnje napade u OT-a idu preko njega, jednostavno nedopustljivo je to. Morao Bogdan da preuzme vise odgovornosti, razocarao me bas.
          OVAKO

Comment

• Teo brat kaže da će da se napije hahahahahha. Koji car. Španci odlepili. Gledam celu na canal+ špance, otkidaju na Tea. Sad kad je rekao da će se napiti oni 'autentiko'

Ma koji Bogdan. Slukas i Dikson kad su igrali tad se stigao rezultat. Nije Bogdan ono što smo mislili da će postati.
            Last edited by Cassius Clay; 15-05-16, 21:58.

Comment

• Mnogo mi krivo sto Teo nije uzeo mvp nego ovaj smrdljivko. Zakopao ih je u poslednjoj četvrtini i OT par puta pošteno . No zasluženo ljudi uzeli i zaslužili su. Gde je Mamba da kaže kako mu je drago sto je uzeo Teo brat?!
              Originally posted by Vladan
              SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
              :vinjaksmajli:

Comment

• Fantastična utakmica, mislio sam da nakon prvog poluvremena CSKA lagao uzima, ma kraju Fener stigao i umalo da i oni osvoje.
                UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Zeljko uzmi pivce,smiri se
                  sigpic

Comment

• Itudis, koji izliv emocija, sta ti je sport

Ovo je meni najbolje EL finale zadnjih 10 godina, mozda i vise...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Sve najgore Lamoniki.
                        sigpic

Comment

• Ko po vama objektivno ima jači tim? Ja kad pogledam igrače i uporedim, Fener je jači. CSKA su Teodosić i De Kolo, Hajns. Pa onda ostali. Dobar tim, ali individualni kvalitet kad se gleda, Željko je imao jači tim. Neka se ljuti na Veselog ili na sebe što nije držao uvek igrače koje treba i što mu Kalina rešava. Slukas je igračina, btw. Judo solidan, kad se ovako baci pogled na pozicije, Fener je za nijansu indvidualno jači.
                          Dok Teodosić bude u CSKA i dok Itudis bude trener, posle Zvezde imaju moju podršku.

Comment

• Teo carobnjak,napokon! Zdusno sam navijao za CSKA,koji je inace sustinski bolji kompaktniji tim od Fenerbahcea...Utakmica svih utakmica! Bajka,uzivanje istinsko! Bogdane,bice bolje u Bijelo Polje

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                            sigpic

Comment

• Vrhunska tekma.. Među ovakvim ekipama, dostići 20 koševa prednosti je veliko čudo.. Obe ekipe na kraju bile na pragu poraza
                              Strah me i pomisliti šta bi bilo da ono nije ušlo CSKA-u u zadnjoj sekundi za produžetak, to bi već bilo neko teško prokletstvo, a predsjednik im ne bi preživio..
                              Kad smo kod njega koji kralj, koja erupcija emocija nakon pobjede... Mislim da su se na slavlju bacale gute novca, ključevi od auta, jahti, aviona
                              U svakom slučaju zaslužena pobjeda..
                              Fener neka zahvali Veselom na 1/10 slobodnih

Comment

• Jahta za Hrijapu, tj. čoveka koji mu je spasio život...
                                IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                                ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                                C'E SOLO L'INTER

Comment

Working...