Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига 2015-2016

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sutra Oly - CSKA samo formalno da odigraju, Barca večeras dobila Zalgirisa, tako da je Oly ispao.

CSKA - CZV
    Lokomotiva - Barcelona
    Laboral - Panatinaikos

Fener čeka pobjednika Real - Khimky. Za sada je to Real.
    UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Jeste Radonja pajser, ali i Trinkijeri je slicna alatka, ne lozite se.
      sigpic

Comment

• Mambitovi stavovi i tvrdnje su onako nekog dogmatskog karaktera. To imaju samo Mamba i Brajkula, da napišu post i da on bude neupitan, istinit. Ili da deluje tako.
        Kod Radonje je problem što ima mesta za napredak, očiglednog, a on stagnira.

Comment

• Laboral se usro.. Ok,ionako je dovoljno za ovu sezonu,rastereceno i svom snagom u Moskvu,pa da vidimo....zasto da ne

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
          sigpic

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
            Mambitovi stavovi i tvrdnje su onako nekog dogmatskog karaktera. To imaju samo Mamba i Brajkula, da napišu post i da on bude neupitan, istinit. Ili da deluje tako.
            Kod Radonje je problem što ima mesta za napredak, očiglednog, a on stagnira.
            Gubim se ja sa foruma onda.Kondicioni trener je zasluzan za 7 pobeda u top 16 fazi, Trinkijeri je tu nebitna stavka.

Comment

• Hahaha
              Ne brate, pisao sam vec milion puta na tu temu pa mi nesto glupo da ponovo to kucam.
              Ja samo onako subjektivno osecam da me mnogo vise puta iznervirao Radonjic sa svojim potezima, nego sto me prijatno iznenadio, a to mi je najvaznije. U ovoj sezoni nesto manje, ali u prosloj...
              Ne treba zaboraviti igrace, nikako, jeste da je ekipa neraskidiv sklop izmedju igraca i strucnog staba, ali ipak igraci uzimaju 51% zasluga.
              To sa nerviranjem vamo mogu porediti sa Djordjevicevim timeoutom protiv Amera(manje bitno) i nekih losih postava protiv Litvanije (mnogo bitnije).

Ovo je odgovor Urosu, za Parica mi zao izlizati tastaturu.
              Last edited by Black Mamba 24; 09-04-16, 20:04.
              sigpic

Comment

• Comment

• http://mondo.rs/a892792/Sport/Kosark...akmicenja.html

Dogodine sigurnih 15 tekmi u Bgu. Ekstra. Samo što u ovom sistemu drugu fazu nećemo videti ni na slikama, da se ne lažemo. Sad nam se poklopio žreb imali smo slamku...jbg.

Hrabro sutra, pa šta bude.

Comment

• Zamalo da Barsa napravi iznenađenje i dobije 1. u gostima.
                    Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• kakav je laso bog, igra mu ekipa koa mutin radnicki smao za tri pranjgijaj
                      jaci u reketu i to osjetno ali pod kos se ne spusta
                      ispasce magarci veceras
                      Atletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics

Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu

Comment

• Real mora da bude prezadovoljan sa samo -3 na poluvremenu, jos su u igri naravno.

1/13 imaju trojku.
                        Last edited by Rossonero; 19-04-16, 20:36.

Comment

• Sprda se Fener. :vinjaksmajli:
                          Originally posted by Vladan
                          SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                          :vinjaksmajli:

Comment

• Kakav je doktor Datome.

To bi bilo to od Reala.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk

Comment

• Nevjerovatno je kako se Fener šprdao sa Realom ove 3 utakmice. Očekivao sam veći otpor Reala, ipak su šampioni Evrope i trostruki uzastopni finalisti.
                              Tako lako pustiše Bourousisa a čovjek ima 24-25 index korisnosti i igra final four sa Laboralom.
                              UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• PAO izgleda otpustio Saleta!?

Comment

Working...
                                X