Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига 2015-2016

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kao imate sanse sa Baskoniom .
    Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Neće Laboral do 1 mjesta a ni do završnog turnira, a šansu bi Radonjić imao. Njima je luzer ključni igrač ove sezone, nikad nije zakazao kad treba

Comment

• Ispadoše najvjerovatnije prošlogodišnji finalisti Real i Oly. Trebaju rezultati da im se poklope. Teško.
        UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Real prolazi sa pobjedom u zadnjem kolu.

Comment

• Sad sam baš nešto čitao. Milion nekakvih kombinacija.
            UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Nemaš šta čitati, sam možeš izračunati za minut. Dobiju Ruse i u bilo kojem krugu tih 2-0 će ih voditi dalje. Čak i da Barcelona izgubi od Žalgirisa i Oly dobije CSKA, Real će opet dalje na račun koš razlike. Znači da konstatacija da su ispali ne stoji, rekao bih da imaju prilično dobre šanse da se nađu u 8, sve od njih zavisi.

Comment

• Nadam se prolasku. Kakva grupa samo...CSKA, Real, Barcelona, Olympiacos, Khimky, Laboral...

Comment

• Ljudi kako Barselona moze uopste ispasti kad ima bolji medjusobni od svih ekipa ispod? Kakvo je to glupo pravilo?
                  sigpic

Comment

• Može, jer bi Bamberg u tom slučaju imao najviše pobjeda u krugu.

Znači Real ipak ispada u jednoj od 8 kombinacija, ne može se sve napamet

Comment

• Skroz sam zaboravio na Olimpijakos.
                      Da su u ne znam kakvoj formi Baskijci, kontam da je lakse s njima, mada mora doci nekad kraj i takvoj seriji.
                      sigpic

Comment

• Lakše je sigurno, ne može se protiv CSKA na 3 dobijene, niko ne može.

Comment

• Poznato je kako Uros voli Zelimira (niko nije odusevljen njim),ali sinoc nam je pomogao...Urose javi se

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                          sigpic

Comment

• Uroš ne voli Želimira ja i dalje mislim da su Pero Antić i Kalina pretili batinama.
                            Bogdane cigane Datome je još dok je bio mali u Bariju gledao CZ, pa pošto simpatiše FK pomogao.

Šalim se, važno je da smo prošli, sad me baš briga sa kim igramo, cilj je ostvaren.
                            Sad stvarno treba biti zadovoljan kako vi svi pričate, nemamo mi tim za f4. Ako bude, bude, ako ne, ništa strašno.
                            Čestitam.

Comment

• Pa da,obezbjedjena EL ,obezbjedjen TOP 8...Sezona uspjesna! Sad opusteno u TOP 8 i da se osvoji ABA i KLS.

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                              sigpic

Comment

• Sta ste sve ispisali u poslednja 24 casa i vise, ko da ste znali da juce gledam sedmocasovnu verziju Kuma i da necu imati vremena da posetim forum.Rado bih citirao neke, ali mislim da je za to malo prekasno i nemam nameru da sada nastavljam raspravu.

Mogu samo da kazem vezano za Zeljka, on ma koliko god je odmogao Zvezdi toliko joj pomogao.Sve je to anulirano zato sto je Zvezdu pobedjivao dva puta isto kao Bajern u prosloj fazi, kao i sada Efes.Kljucna razlika je to sto je pobednom nad Himkijem on njih poslao u tezu grupu, a Zvezdu u laksu.Ne sumnjam u to da bi Zvezda tamo skupila 6-7 pobeda, ali tesko da bi mogla da slavi na nekom gostovanju(sem mozda Zalgirisa) dok bi kod kuce izgubila samo od CSKA.Tesko mi je da zamislim da bi imala bolju kos razliku u odnosu na Real ili Barsu.

Comment

Working...
                                X