Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona - Serie A 2015/2016 (transferi,spekulacije,pripremne utakmice)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja sam znao da ce ici, bio sam ubjedjen da ce u Arsenal, ali Wenger je ocito debil, jebo mu Flamini pola familije. Doci ce desetka igrac za te pare i to je to.

Samo menu nije jasno sta ce u Bayernu imaju na tim pozicijama jedno 400 igraca
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
      Ja sam znao da ce ici, bio sam ubjedjen da ce u Arsenal, ali Wenger je ocito debil, jebo mu Flamini pola familije. Doci ce desetka igrac za te pare i to je to.

Samo menu nije jasno sta ce u Bayernu imaju na tim pozicijama jedno 400 igraca
      Jel ovo tih 400 igraca?

Spoiler

Comment

• I hajde sad neka mi objasni neko tu logiku da Vidal kosta 40 miliona a Dybala i Romanjoli 30
        Pominje se transfer ovih dana ali mislim da nece nista biti od toga.

P.S. Kako Badstuber igra u veznom redu kad je stoper lik?
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Doveli ljud onog Daglasa Kostu, imaju tu vec Alonsa, naprijed ce igrati Gotze. Martinez isto tu, Alkantara Pepov ljubimac i jos malo malo gura Lahma na tu poziciju zadnjeg veznog. Ne znam, meni se cini da su popunjeni na toj poziciji gdje igra Vidal
          sigpic

Comment

• Originally posted by bice View Post
            I hajde sad neka mi objasni neko tu logiku da Vidal kosta 40 miliona a Dybala i Romanjoli 30
            Pominje se transfer ovih dana ali mislim da nece nista biti od toga.

P.S. Kako Badstuber igra u veznom redu kad je stoper lik?
            Vidis da su transferi otisli skroz u k.... sto se tice cijena igraca.

Holger Badstuber

Spoiler
            Last edited by Rossonero; 16-07-15, 10:00.

Comment

• Vidal je tip igraca kakvog u Bajernu nemaju i ako predje donijece samo dodatni kvalitet, covjek je pravi ratnik u fudbalskom zargonu. Taj vezni red sa njim dobija sasvim drugu dinamiku.

Comment

• U bilo koji vezni red ce se on uklopiti bez problema, jer je kao sto kazes ratnik.

Al mene interesuje sta sa ostalim igracima. Akvizicija zvana Javi Martinez kostala je 40 m prije par godina i sada ce da trune na klupi.
                sigpic

Comment

• Ne vjerujem da ce Martinez da trune, on i Alonso ce se smjenjivati na poziciji zadnjeg veznog, ima brdo utakmica.

Comment

• Juniore nemoj se nervirati ne moze Wenger uzeti Bayernu igraca ako ga ovi hoce

Ne znam jos hoce li preci i to,ali Bayern to uradi u tisini i tesko je s njima se nositi kad dodju po igraca,ne bi tu Wengerica imao sanse

Treca je stvar Rossonero moze pisati sta god hoce ali Holger je stoper nije vezni igrac

Alonso,Martinez,Vidal,Thiago je odlican vezni red mada njima i dalje fale krila jer su im R i R konstantno povrijedjeni

Last edited by AK47; 16-07-15, 11:03.
                    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Wenger se predomislio, to je vjerovatno skoro sve bilo gotovo, da bi onda Arturo skrhao i sebe i zenu i Ferrari u Cileu da bi onaj ludak rekao da ga vise nece. Budala.

Ne postoji razumno objasnjenje u situaciji da on odbija Snajderlina i Vidala zarad Flaminia, jednostavno ne postoji.
                      sigpic

Comment

• Alibi je to trener koji zna da ako dovede top klase,a ne osvoji nista valja se odbraniti od napada na kraju sezone...

Meni se sve cini kako cemo ove sezone gledati jedan potpuno novi Juventus...spominju se nesto stidno Draxler i Alex Sandro iz Porta

Navodno je Arsenal nudio neke pare za odlicnog Ruganija sto je Juve naravno odbio
                        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ja sam cak i procitao da je Juventus odbio ponudu Napolija od 22 miliona za Ruganija...
                          @Rosso braticu ako je jedan Fernando Tores kupljen za 58 miliona i jedan Sterling koji je po meni mnogo preplacen igrac koji ne vredi vise od 35-40 miliona placen duplo vise onda znamo da je svetski fudbal u velikom k...u.
                          Kontam da je Zidanu,PELEU,Maradoni,Rivaldu jedno 23 godine ransferi bi morali biti preko 100 miliona,zato sto su to vrhunski igraci,a ne svakakvi nafta-gas klubovi koji se razbacuju sa nekim milionima...
                          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• sigpic

Comment

• Zapretio Mesut Vengerici da ide ako mu proda Flaminija brata, i jbg, Vengerica mora da slusa

Comment

Working...
                                X