Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona - Serie A 2015/2016 (transferi,spekulacije,pripremne utakmice)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comment

• Originally posted by bice View Post
      Kakvo je ovo prosipanje 30 miliona za Romanjolija,a pominjalo se da ce za istu cifru Vidal otici,pa kako se posle ne nasmejati na ovakav fudbal
      Ti baš svaki transfer upoređuješ sa Vidalom. Izgleda da se svi transferi upravljaju ka vrednosti Vidala.

Ne bi, Brajko, prvi put bilo da se Sabatini okrene drugim igraču. Čak se često događa da novine pišu o jednom a on završi drugog. Al evo, sad u vreme Di Marzija ne može ništa da se sakrije.
      Last edited by HeadBurn3r; 15-07-15, 19:50.

Comment

• Ovo izgleda bas ozbiljna prica za Vidala i Bajern, a sasvim ok ovaj novac koji nude Bavarci. Ne volim unaprijed bez osnova pricati sta ce se desiti ali cijenim da je ovo poslednji prelazni u kom Juve moze dobiti ovoliko za Artura.

Ma nerezonski pricati i porediti pojedinacne transfere u danasnje vrijeme a i inace, kada uzimas mladog igraca odmah dijelom placas i eventualni potencijal tog igraca odnosno ono sto bi on jednog dana mogao postati.

Comment

• Originally posted by HeadBurn3r View Post
          Ti baš svaki transfer upoređuješ sa Vidalom. Izgleda da se svi transferi upravljaju ka vrednosti Vidala.

Ne bi, Brajko, prvi put bilo da se Sabatini okrene drugim igraču. Čak se često događa da novine pišu o jednom a on završi drugog. Al evo, sad u vreme Di Marzija ne može ništa da se sakrije.
          Ma nije nego mi prvo pada na pamet jbg
          Ma malo 40 miliona,teraj do 50 i pustaj ga onda.Mada mislim da je opet proseravanje kao sa Arsenalom i Realom,za koga su vec svi pisali da je "done deal".
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Comment

• Fulio sam klub, al sam znao da nece ostati u Juventusu, plus cifra je u blizu koliko sam mislio da ce biti, 28m funti
              sigpic
              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• @ Aki

Ne boj se necu ja fuliti avatar.

Comment

• Kad ozvanice, znam da necete, ni ti ni Proto, samo sto ce Proto biti tuzan jer mu ode Vidal
                  sigpic

Comment

• Bayern Munich offer €40m including bonuses for Arturo Vidal and it’s reported Juventus have accepted.

Comment

• Kakav kreten je Wenger ispao ako nije ovo uzeo
                      sigpic

Comment

• Glatko odbijena ponuda za Vidala,ne cimajte se ne ide on nigde,a ovi nasi mediji ga vec preselili 3 puta u 3 razlicita kluba.

Gianluca Di Marzio izvještava o prodaji Vidala, tačnije o ponudi Bayerna koja iznosi 40 miliona eura za Artura.Odbijeni su lagano, kako navodi Sky Italia. Juventus ne želi da proda Vidala. Bayern će, prema njihovim (Sky) izvorima, podići ponudu.
                        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Odakle ti ovo svi ozbilnji izvori govrore kako je transfer skoro pa gotov.
                          Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                            Kad ozvanice, znam da necete, ni ti ni Proto, samo sto ce Proto biti tuzan jer mu ode Vidal
                            Nebi trebalo da ce ici, cek da vidimo razvoj situacije. Msm ponuda i interesovanje za igraca postoje, mada nije nista Juve prihvatio, barem ne zvanicno. Do tada ostaje nada da ce ostati.

Ne mozemo naci zamenu za njega ma koje god pare dobili. Plus cisto sumnjam da bi igde pruzao ovakve partije kao za Juve.

Comment

• Ma lupetaju bre,onaj mozzart nije normalan,kod njih je sve "zavrseno","gotovo".....Ali preslikana prica bila vec za Vidala i pre pa na kraju nije bilo nista.Opusteno ne ide on nigde a oni neka ga sele gde zele.
                              Dreams are coming true.

Comment

• Juventus midfielder Arturo Vidal is closing in on a move to Bayern Munich four years after he was first expected in Bavaria, according to widespread reports in Italy and Chile.

Comment

Working...