Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona - Serie A 2015/2016 (transferi,spekulacije,pripremne utakmice)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jebo mu i flamini i Mesut zajedno familiju, nakon zilion godina ima priliku da napravi ekipu koja moze da hara i Engleskom i Evropom i on ce da usere tu priliku.

Ova dvojica nek mi posalju avatar i potpis. Jeboga Vidal i Wenger
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• hahahhaha Wenger da hara Evropom i Engleskom brat moj
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Evo gledam, 5 dana je trebalo Gvardioli da zamjeni Svajnia, onom mom levatu treba 15 godina da zamjeni jebenog Vieru

Presmijesne pare za Vidala.
        sigpic

Comment

• Opusti se Aki, tripleta je nasa, miliom ili silom

Comment

• Ma sta cu se opustat, govorim ovdje ima 2 mjeseca ode Vidal, svi mi se smiju, evo ode Vidal, sad hocu da se prejebem sto sam uopce govorio da ide, jer ne dolazi u Arsenal. Morao je kreten da napravi incident u Cileu jebo ga alkohol. Wenger ponovo pravi gluposti, majmun. Umjesto da ga je doveo, ojacao ekipu i cekao da vidi Benzeminu situaciju, ovoko je napravio sranje svoje vrste. Hej covjece Arturo vidal za ispod 30m funti, ostalo bi mu jos 40m za Benzemu, al neee, daj da se on napravi pametan

Sad ce Juve ove pare da krhne u desetku i eto ekipe bolje nego prosle sezone.
            sigpic

Comment

• A jos kada dodas da ce Vidal valjda imati platu od oko 4.5 miliona evra godisnje u Bajernu, stvarno strasan posao Bajerna.

Nema nista jace nego kada Ajnstajn ovako casti Vengera

Comment

• Originally posted by conviction View Post
                Nema nista jace nego kada Ajnstajn ovako casti Vengera

Jbg, zaebali ga njegovi rodjeni, najrodjeniji izvori

Comment

• Ne igra tu ulogu 10% taj incident u Cileu, nije prosto Venger bio dovoljno konkretan, prica se povela na relaciji Arsenal-Vidal jos pre pocetka prelaznog roka ali na tome je i ostalo.... Dosli Nemci koji ne gube vreme i pokupili ga lagano.

Ne sumnjam da ce se Juve adekvatno pojacati i da su Kedira, Pogba i Markizio sposobni da na slican nacin iznesu sezonu pred nama ali udarci su i to ogromni Pirlo i Vidal

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
                  VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Ma nije me niko zajebo, Vidal je uvijek bila moja pretpostavka zbog kretanja na trzistu, al dobro, da sam bjesan, jesam. Gadi mi se ovo sto ga nije doveo
                    sigpic

Comment

• Profesor vjeruje u Flaminija i Artetu.

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
                        Profesor vjeruje u Flaminija i Artetu.
                        Flamini i Arteta su backup prvom timu svako ko je gledao više od tri utakmica Arsenala zna to.

Što se Vidala tiče sasvim korektan transfer lepo plaćen , svakako je upgrade u odnosu na Švajnija
                        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Btw igra taj incident ulogu. Frajer je odbio M'Villu jer je izasao neki clanak oko njega, a ovaj bio na putu da odradi medicinski, pricao je o tome Julien Laurens onaj poznati francuski novinar zimus na sastanku AST-a.
                          sigpic

Comment

• U danasnje vreme kada su svi umisljene zvezde i slava im udari u glavu mora se ziveti s tim i prihvatiti da radis sa gomilom budala, to ne bi smeo da bude razlog da ne dovedes vrhunskog igraca... Bas je preterao Venger ovde, moze mu se obiti o glavu

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
                            VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Kakve ste cavice sto ste metnuli ovu kurvu Akiju na avatar

Prodao te neki od tvojih izvora Aki, dao info Gvardioli i prc. Moras otkriti krticu medju tvojim izvorima

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                                Jebo mu i flamini i Mesut zajedno familiju, nakon zilion godina ima priliku da napravi ekipu koja moze da hara i Engleskom i Evropom i on ce da usere tu priliku.

Ova dvojica nek mi posalju avatar i potpis. Jeboga Vidal i Wenger
                                Venger je inace u zivotu bas harao Evropom.

Bajern je najjaci kad su transferi u pitanju tu nema dileme. Rade ljudi u tajnosti i samo zavrse. Havi Martinez, Bernat, Alonso sve je to odjednom iskocilo i sutra ga vidis sa dresom. Da ne pominjem da je Bajern jos ranije hteo Vidala ali ode u Juve. Vengerica nije imao sanse.
                                sigpic

Comment

Working...