Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2015

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I sve to što... hitting hard as he can... da mu ide u aut...ili u mrežu

Originally posted by gokara View Post
    Da to sam i ja primetio, al niko od ovih stručnih da iskomentariše.
    Pa valjda smo i nas dvoje stručni
    Last edited by miloolja; 06-06-15, 12:13.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
      Pa nekako je i moralo da dođe malo do opuštanja, mada su me one neiskorišćene BL ne samo zabrinule, već i opasno nervirale....ali i sa druge strane je Škot... No, danas se resetovao i neće biti toga, previše je Novak dobar...
      Moralo je da dodje do opustanja. U prvom redu zbog zivaca. Ali to opustanje, skupa sa pucanjem kada je publika stala na Marijevu stranu je izazvalo da onak jeftino da 3. set.

Comment

• Ja mislim da to pucanje što ti kažeš, nije toliko zbog publike, mada ima uticaja...tu je više faktora...žalio se na Endija stalno što nikako da servira, krene pa stane, dobro duvao je i vetar, ali nisam primetila da je Novak zastajao zbog istog pri servisu....zatim mrak, pa i propuštene šanse, odnosno frustracija zbog padanja mraka jer nije završio ranije kada je mogao.
        Biće to sada sve kako treba.
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
          Ja mislim da to pucanje što ti kažeš, nije toliko zbog publike, mada ima uticaja...tu je više faktora...žalio se na Endija stalno što nikako da servira, krene pa stane, dobro duvao je i vetar, ali nisam primetila da je Novak zastajao zbog istog pri servisu....zatim mrak, pa i propuštene šanse, odnosno frustracija zbog padanja mraka jer nije završio ranije kada je mogao.
          Biće to sada sve kako treba.
          Opsta nervoza je razlog za pucanje. Puno te nervoze je izaslo sa pusanjem. Da li je dovoljno izaslo da danas ne bude problema? Moguce. Moguce cak da je izaslo dovoljno da vise nema problema do kraja turnira, ali isto tako je i moguce da ce danas biti jedanako nervozan, cak i nervozniji.

Racionalo gledano, nema razloga za nervozu. Zato su mnogi Novakovci tako optimisticni. Ukljucujuci i tebe. ALi ova turnir ne odlucuju razionalni razlozi. Kad bi oni odlucivali, Novak bi se prosetao bez izgubljenog seta i pored groznog zrijeba. On je toliko bolji. I zato se toliko bojim te *ebene crne macke.

Comment

• Ja sam apsolutno miran.

Djokovic je miljama bolji od svih njih i znam da uzima ovo. Samo on mora to da potvrdi na terenu.
            sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Izvjestaj Anabel:

1.
              Dok je jucer Djokovic bio uzasno nervozan, dana se je bio nevjerovatno smiren. Lose mu je isao BH i Vajda je dosao da mu objasnjava gdje grijesi.

2.
              Andi je udarao fenomenalno i posebno je vjezbao agresivni return na 2. servisu. (sprema se da odmah napravi brejk.) Trazio je da mu nabacuju smeseve i opet je promesio.

3.
              Ako je suditi po formi koju su pokazali na treningu, Andi pobjedjuje.

To je njen izvjestaj.

Comment

• јес да дуго чекамо да Ноле узме и тај Париз, али са друге стране бих баш волео да видим тај меч између Вавринеке и Ендија, ту би баш прштало на све стране...
                sigpic

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                  јес да дуго чекамо да Ноле узме и тај Париз, али са друге стране бих баш волео да видим тај меч између Вавринеке и Ендија, ту би баш прштало на све стране...

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                    јес да дуго чекамо да Ноле узме и тај Париз, али са друге стране бих баш волео да видим тај меч између Вавринеке и Ендија, ту би баш прштало на све стране...
                    Prstalo bi sve od Stanovih vinera,Marej bi samo gledo kako Stanovi udarci prolaze pored njega,ne bih voleo da gledam to iživljavanje nad ispumpanim Endijem

Comment

• U roku od pola sata 45 minuta ovo ce biti gotovo. Mark my words.
                      sigpic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Comment

• Originally posted by Bonomo View Post
                        U roku od pola sata 45 minuta ovo ce biti gotovo. Mark my words.
                        I ja mislim da to Endi resava sa 6:3,6:2

Comment

• Originally posted by Srkisa View Post
                          I ja mislim da to Endi resava sa 6:3,6:2
                          Malo sutra
                          sigpic

Comment

• Pocele mracenje
                            sigpic
                            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ajde Nole rastjeraj ove crne mačke
                              * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                              * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                              NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Dobro je ispalo, 13 gemova u nastavku, kao jedan duži set. Još mu je ovo i dobro došlo da mu skrati čekanje pred finale i umanji nervozu, ako je uopšte i nervozan.

Upisano u statistiku još jedan dobijen meč u pet setova.

Mislio sam da ne može ništa više da me iznervira nego kad Rafa onako slavi poen sa dizanjem noge, ali ona Marejeva stisnuta pesnica i ona faca, jednostavno odvratno.

Comment

Working...
                                X