Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2015

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Slazem se potpuno - mare se ponasao odvratno.

Comment

• Originally posted by gokara View Post
      Dobro je ispalo, 13 gemova u nastavku, kao jedan duži set. Još mu je ovo i dobro došlo da mu skrati čekanje pred finale i umanji nervozu, ako je uopšte i nervozan.

Upisano u statistiku još jedan dobijen meč u pet setova.

Mislio sam da ne može ništa više da me iznervira nego kad Rafa onako slavi poen sa dizanjem noge, ali ona Marejeva stisnuta pesnica i ona faca, jednostavno odvratno.
      hahahahahaahhahahahahahahhahaha
      Last edited by salinjo90; 06-06-15, 14:31.

Comment

• Bez vredjanja igraca, a ni navijacima ostalih igraca sigurno Djokviceva faca nije prelepa kad krene da se raduje.
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje , tipovao sam na 6:2 u 5. setu i nisam mnogo pogresio, jednostavno Marej ne moze da prati Novaka i to je to.

Sutra ocekujem pobedu Novaka 3:1 i to u najgorem slucaju.
          Dayman (a-a-ah...)
          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
          Champion of the sun (a-a-ah...)
          You're a master of karate and friendship
          For everyone

Comment

• Evert objasnjava Matsu
            Last edited by Srkisa; 06-06-15, 17:05.

Comment

• It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Dajem 70% sansi da je Novak danas namjerno izgubio 4. set 7:5. Znao je da ce Mari da dodje napaljen i da ce poslije uzimanja 4. seta da malo padne u 5. Tim Beker, Vajda i Novak je racunao da se taj pad moze iskoristiti za rani brejk a onda navaliti i da je to bolja opcija nego da rizikujes TB, izgubis ga i onda Mari ima prednost da servira prvi u petom, plus razocaranje sto je izgubio TB. Dvije me stvari u to uvjeravaju:

1.
                Kad je Novaku islo u 4. setu, Fru Mekmilan i Sajmon Rid, koji su navijali za Marija ali koreknto, su imali jednu brigu. Zasto se Novak ne nervira a Mari ga potpuno nadigrava. Oni su to pripisivali Novakovoj zelji da se dopadne publici. A kao iskusni strucjaci su sumnjali da tu nesto nije u redu.

2.
                Virdzinija Vejd, uimbldonska pobjednica, koja zna da rece ponesto sto se ne bi trebalo reci na Eurosportu je na kraju meca rekla: "Ne razumijem zasto je Novak u 4. setu forsirao BH na BH razmjene. Pa Marijev CC BH je njegov najbolji udarac." Nije jasno zasto, sumnjam da je isao da zagrije BH, ali u svakom slucaju, u 5. setu je promijenio taktiku i vratio se taktici iz prva dva seta. S tim sto je ekgzekucija danas bila bitno bolja. I jednom kad se Novak zalaufovao, Mari nije mogao nista da napravi.

Mislim da Boris zna sto radi.
                Last edited by NI; 06-06-15, 17:59.

Comment

• Ima li neko indiciju sta je kliknulo Novaku na pocetku petog ?
                  Bukvalno iz nicega, jos je bio poprilicno uzdrman... to jos vise pokazuje, govori kakav je njegov karakter, zelja za pobedom i ciljem a takodje da ima cojones
                  ciju velicinu mi ne mozemo da sagledamo.
                  >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                    Ima li neko indiciju sta je kliknulo Novaku na pocetku petog ?
                    Bukvalno iz nicega, jos je bio poprilicno uzdrman... to jos vise pokazuje, govori kakav je njegov karakter, zelja za pobedom i ciljem a takodje da ima cojones
                    Ništa nije kliknulo, igrao je kao i pre toga, stajao blizu osnovne, udarao rano i napadao, ali je Marej počeo da greši i to uglavnom u svojim servis gemovima i to je to.

Originally posted by bojanaBG View Post
                    Bez vredjanja igraca, a ni navijacima ostalih igraca sigurno Djokviceva faca nije prelepa kad krene da se raduje.
                    Nemoj samo porediti Novakovu i Marejevu facu molim te, to ti je slično bogohuljenju.

Izvinjavam se velikoj armiji Endijevih navijača na ovom forumu, sve što sam rekao bilo je afektu, ne mislim više tako.
                    Last edited by goku; 06-06-15, 17:46.

Comment

• Sad je najava bila za sutrasnje finale Djoks veliki favorit,reko je na preskonferenciji da se oseca dobro i da ce sutra da da sve sto je u njemu ostalo

Comment

• Ma nije Gokaro, ako imas jednog koji gresi (Novak) i jednoj koji ne gresi (Endi), padom Endija dobijas dvojicu kojih grese a to nije bio slucaj.
                        Novak je iz nicega digao igru pa naterao Murray-a na greske.
                        Ja sam tacno osetio jedan trenutak ali ne mogu da ga objasnim, mozda cu moci po odgledanom snimku.
                        Posle tog "velikog praska" u Novaku zapanjuje i Endijeva reakcija, kao da je cuo taj prasak, opustio se igrajuci drugi gem a posle treceg kao da je znao da je gotov.
                        Verovatno i po fijuku loptice mogu da odrede sta im taj fijuk govori, ipak se poznaju od malih nogu.
                        Kao i sinoc kada je Novak pokazao sudiju na njegovo trzanje, Endi se od tada vise nije usudio da to ponovi... osetio Balkanskog seljaka i varvarina.
                        >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

Ma nije Gokaro, ako imas jednog koji gresi (Novak) i jednoj koji ne gresi (Endi), padom Endija dobijas dvojicu kojih grese a to nije bio slucaj.
                          Novak je iz nicega digao igru pa naterao Murray-a na greske.
                          Ja sam tacno osetio jedan trenutak ali ne mogu da ga objasnim, mozda cu moci po odgledanom snimku.
                          Posle tog "velikog praska" u Novaku zapanjuje i Endijeva reakcija, kao da je cuo taj prasak, opustio se igrajuci drugi gem a posle treceg kao da je znao da je gotov.
                          Verovatno i po fijuku loptice mogu da odrede sta im taj fijuk govori, ipak se poznaju od malih nogu.
                          Kao i sinoc kada je Novak pokazao sudiju na njegovo trzanje, Endi se od tada vise nije usudio da to ponovi... osetio Balkanskog seljaka i varvarina.
                          Svako vidi na svoj način, može biti da si ti u pravu.

Comment

Ima li neko indiciju sta je kliknulo Novaku na pocetku petog ?
                            Vratio se igri iz prvog seta koja je bila fantasticna , u terenu cekao Andyeve udarce, odlicnim prilaznim udarcima izlazio na mrezu, , nesto bolje returnirao, Andy se pomalo uplasio te nadolazece oluje i nacinio vise gresaka.
                            Strategija koju je NI slikovito opisao takodje mi se sinoc cinila kao jedno od taktickih resenja za nastavak koje ce tim odabrati, da izgubi 4 i krene sa servom u 5 .Jos su opisi sa treninga i potvdili otprilike kako ce to izgledati . Egzekucija iste srecom bila uspesna. Pomalo rizican pristup za moja shvatanja , srecom dobro je proslo . U svakom slucaju odlican posao je obavio Novak i tim tokom prekida, koliko je samo danas bio smiren i samouveren.
                            Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by NI View Post
                              Mislim da Boris zna sto radi.
                              Apsolutni,prodali su Murrayu jedan poker trick,Boris je vrsan igrac pokera

Comment

• Originally posted by Bokimajsta View Post
                                Apsolutni,prodali su Murrayu jedan poker trick,Boris je vrsan igrac pokera
                                Mislim da je to to. Jesi li cuo sto je Anabela pitala Marija: "Sto je Novak takticki promijenio u petom setu?" Nije pitala sto se promijenilo u petom setu.

Comment

Working...
                                X