Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2015

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Navras i Noto dominiraju, tu im niko ne moze pripariti. Ali zaista iskusno rade to, ako ima sunce onda je sunce krivo, ako ima oblake onda organizatori su krivi sto su stavili kasnije mec. Mislim totalna dominacija bez ikakve konkurencije.

Mada Noto nesto mi je izasao iz fazona juce jer je govorio da Novak ne moze ovo izgubiti.
    OVAKO

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
      P.S. @NI kao postovalac tvog lika i dela odma da ti kazem da se ti npr. ne nalazis u ovim redovima.
      Bio sam ubeđen da misliš na NI-ja.

Tako je NI mračio i pred finale AO pa je dobro ispalo, samo mi se ne sviđa ovo pljuckanje i češkanje zbog crnih maca, previše ga je, bojim se da će stvarno prizvati neko zlo.

Comment

• Novak ako misli ovo brzo i lako da dobije mora da brejkne na startu. S obzirom na to kako je juce bio los na brejk loptama danas mora da izbrise propustene sanse iz glave i ako u tome uspe, dobice mec.
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
          Novak ako misli ovo brzo i lako da dobije mora da brejkne na startu. S obzirom na to kako je juce bio los na brejk loptama danas mora da izbrise propustene sanse iz glave i ako u tome uspe, dobice mec.
          Nesto i ti si mi mnogo optimistican u zadnje vreme, a nisi bio takav ranije, bio si u grupu sa Notoa i Navrasa.
          OVAKO

Comment

• Originally posted by gokara View Post
            Bio sam ubeđen da misliš na NI-ja.

Tako je NI mračio i pred finale AO pa je dobro ispalo, samo mi se ne sviđa ovo pljuckanje i češkanje zbog crnih maca, previše ga je, bojim se da će stvarno prizvati neko zlo.
            Moj osjecaj je da nisam jucer maracio. Prije finala Australije jesam. Mozda bolje ad malo mracim.

Comment

• Originally posted by NI View Post
              Moj osjecaj je da nisam jucer maracio. Prije finala Australije jesam. Mozda bolje ad malo mracim.
              Pa i treba da mracis, i to sa razlogom. Ako pogledas dva njihova poslednja meca na GS vidices da je Marej pruzao najveci otpor na pocetku meca da bi kasnije pao ( UO Open 2014 7-6(1), 6-7(1), 6-2, 6-4, AUS Open 2105 7-6(5), 6-7(4), 6-3, 6-0 ) i zato je juce propustena ogromna sansa za pobedu. Mi sada imamo poptuno otvoren mec sa dve razlicite startne pozicije. Novak je svestan da je izgubio tu prednost koji ima kad se mec igra u kontinuitetu i sigurno mu se uvukao crv sumnje i Marej to zna. Oni se veoma, veoma dobro poznaju i siguran sam pre jucerasnjeg meca da je Novak bio sigaran da ga dobija. Ovo je sada jedna poptuno nova situacija u kojoj ce Marej traziti svoju sansu jer jedina Marejeva sansa za pobedu je bila da se mec igra u dva dana i ta zelja mu se ostvarila. On bolju i vecu sansu za RG nece imati. Sad ili nikad. I zato nas ocekuje paklen nastavak meca u kome je ulog veliki. Ocekujem mec u 5 setova.

Comment

• Marej, čovek koji skoro pa da nema drugi servis, u III setu na njega imao osvojenih 92%.
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                  ... jedina Marejeva sansa za pobedu je bila da se mec igra u dva dana...
                  Nema ni najmanje dileme oko toga. Ali tu postoji i odredjeni element malera. Zvan kisa i Conga u 1/2 finalu. Ne mozes to da osporis.

Originally posted by skeptik View Post
                  On bolju i vecu sansu za RG nece imati. Sad ili nikad. I zato nas ocekuje paklen nastavak meca u kome je ulog veliki.
                  Apsolutno! Ali to je ujedno i Novakova sanse. Mari ce da bude nervozan. Ima sto da izgubi.

Originally posted by skeptik View Post
                  Ocekujem mec u 5 setova.
                  Ja to ostavljam kao jasnu mogucnost.

-----------------------------------

Originally posted by miloolja View Post
                  Marej, čovek koji skoro pa da nema drugi servis, u III setu na njega imao osvojenih 92%.
                  Zapanjujce, zar ne?

To je znak ad je Novak u 3. setu igrao po sistemu: "Ovo ce lako!" To je razumljivo, cekao ga je tezak posao u finalu, ali to je ipak Novakova greska.
                  Last edited by NI; 06-06-15, 10:46.

Comment

• U kolko nastavljaju danas?
                    sigpic
                    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• @Skeptik malo vise optimicnosti,@NI zar ti stvarno mislis da ga Noak nece u 4 dobiti? #peske sto bi reko moj drug @Peca proknjizeno

@NI pa naravno da kladionice dobro zbore znas i sam da Novak kad je napaljen pravi brejk kad hoce a Murray uvek sporije pali jos ce mu budu teske noge videces Djoki je sinoc malo pao intenzitet nista strasno desava se ipak sam ja reko odma da se najvise Murraya bojim ove sezone na sljaci
                      Last edited by Bokimajsta; 06-06-15, 11:11.

Comment

• Originally posted by Bokimajsta View Post
                        @Skeptik malo vise optimicnosti,@NI zar ti stvarno mislis da ga Noak nece u 4 dobiti? #peske sto bi reko moj drug @Peca proknjizeno
                        Mislim da Novak ima 55% sansi da dobije u 4. Kladionice misle da su te sanse osjetno vece.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                          U kolko nastavljaju danas?
                          13:00h
                          * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by NI View Post
                            Zapanjujce, zar ne?

To je znak ad je Novak u 3. setu igrao po sistemu: "Ovo ce lako!" To je razumljivo, cekao ga je tezak posao u finalu, ali to je ipak Novakova greska.
                            Pa nekako je i moralo da dođe malo do opuštanja, mada su me one neiskorišćene BL ne samo zabrinule, već i opasno nervirale....ali i sa druge strane je Škot... No, danas se resetovao i neće biti toga, previše je Novak dobar...
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                              * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                              NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                                Marej, čovek koji skoro pa da nema drugi servis, u III setu na njega imao osvojenih 92%.
                                Da to sam i ja primetio, al niko od ovih stručnih da iskomentariše.

Comment

Working...
                                X