Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2015

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by orao View Post
    Kisa ce verovatno poremetiti raspored i otezati Novaku ali mislim da to nece pomoci dovoljno Mareju da bi pobedio.

U drugom 1/2 Stan je izraziti favorit ali je veliko pitanje kako ce reagovati na "divnu" parisku publiku koja ce verovatno da zvizdi kao na basketu kad Stan bude servirao. Ako Stan uspe da ga to ne poremeti onda je mnogo blizi pobedi, a ako ne ima da pogadja ptice oko stadiona. Skoro svi su ocekivali danas 1/2 Federer/Nisikori pa je ispalo skroz drugacije, tako da me ne bi cudilo da Conga prodje u finale.
    Stan je izdrzao finale DC u Lilu, preko 25000 Francuza su mu zvizdali, tako da verujem da moze i danasnju publiku na PC da izdrzi.
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Originally posted by NI View Post
      Tokom ovog RG-a accuwaether.com se pokazao najbolji. Njihova prognoza za danas od 13 na dalje je:

http://www.accuweather.com/en/fr/par...st/623?hour=13

Vidis sansu da bude kise u svakom satu.
      Svako hvali svoga konja sutra ćemo vidjeti čiji je bio bolji

NI:Kisa
      LegendaBL:Sunce

Ko određuje kvote?p
      sigpic
      http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Originally posted by LegendaBL View Post
        Svako hvali svoga konja sutra ćemo vidjeti čiji je bio bolji

NI:Kisa
        LegendaBL:Sunce

Ko određuje kvote?p
        Ja ne hvalim moga konja. Ako mje tvoja prognoza bolja, onda super, ali

http://www.yr.no/sted/Frankrike/Île-de-France/Paris/

daje sljedece:

33C ce ad bude u 18:00 ali ce isto tako da bude do ponoci 0.1mm padavina. Idi ga znaj.
        Last edited by NI; 05-06-15, 09:25.

Comment

• Novaku nikako ne odgovara da se mec secka i prekida i ne daj boze odlaze za sutra. Izmedju ostalog on Mareja najvise lomi izdrzljivoscu, staminom i konstantnoscu, koja kako mec odmice popusta polako ali sigurno kod Skota. U koliko budemo imali dva meca dan za danom tj ako se njihovo polufinale bude igralo i danas i sutra, to ce povecati Marejeve sanse.
          Sta je sa tom informacijom da je Marej nesto bolestan-povredjen?
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
            Novaku nikako ne odgovara da se mec secka i prekida i ne daj boze odlaze za sutra. Izmedju ostalog on Mareja najvise lomi izdrzljivoscu, staminom i konstantnoscu, koja kako mec odmice popusta polako ali sigurno kod Skota. U koliko budemo imali dva meca dan za danom tj ako se njihovo polufinale bude igralo i danas i sutra, to ce povecati Marejeve sanse.
            Sta je sa tom informacijom da je Marej nesto bolestan-povredjen?
            Da li ti vjerujes sto engleski komentatori kazu? Ja ti to vidim kao dio propagandnog rata. Ali Mari je imao tezi prolaz od Novaka. Suoza, Shardi i Ferrer su uzeli po set.

Comment

• Ja ne verujem ni u kakvu nezvanicnu informaciju dok se ona zvanicno ne potvrdi, zato i pitam.
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Jeste Bojana, ali po meni publika u Lilu i Parizu nije ista. Videcemo uskoro...

Comment

• Ne znam o kakvoj povredi/bolesti pričate, samo znam da nije juče trenirao zbog umora i iscrpljenosti.
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by orao View Post
                    Jeste Bojana, ali po meni publika u Lilu i Parizu nije ista. Videcemo uskoro...
                    Sto je vaznije Conga u Lilu i Parizu nije isti.

Comment

• Conga u Parizu i Lilu nije isti, i to moze da odluci mec, ali ne moze da odluci mec publika na PC, kao sto ni publiku u Lilu nije odlucivala.
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Juce sam bio da platim vrtic kcerkici, svratio na pijacu potom u prodavnicu... bio napolju cirka 1h (od toga pola vremena u zatvorenom prostoru) i kad sam dosao kuci samo sam se srusio u krevet od vrucine, a temp. bila oko 25C.
                        Mogu samo da zamislim kako ce ovim momcima biti danas. Prognozirana temp. ce biti oko 33C sto znaci da ce na samom terenu biti debelo preko 40C plus velika vlaznost i omorina. I da neko po ovakvim uslovima trci i udara lopticu par sati... ma svaka cast. Ja bih pobegao sa terena posle pola sata samo da stojim tamo a kamoli nesto vise.

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

sigpic

with experience.

Comment

• Ozmo je odlican novinar. Umjesto brojeva on preferira malo dramaticno "veoma vruce".

Comment

• Evo prognoze.

Comment

• Ocigledno posle 7h mecevi se nece igrati. Sad postoje tri opcije:
                                1. Da se igra dok kisa ne pocne da pada.
                                2. Da se prebaci mec na SL.
                                3. Da se danas uopste ne igra vec prebaci ceo mec za subotu i odigra pre zenskog finala.

Comment

Working...
                                X