Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2015

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NI View Post
    Ozmo je odlican novinar. Umjesto brojeva on preferira malo dramaticno "veoma vruce".
    Mislim da je u trenutku kad je ovo pisao bilo veoma prijatno na jutarnjem suncu u Parizu,ali ocigledno da ne pratimo samo mi redovno vremensku prognozu

Comment

• http://freemeteo.com.hr/vrijeme/pari...country=france

Evo i satelitske slike,ko zeli da prati uzivo situaciju sa kišom,vec sad je kisa blizu Pariza

Comment

• Je ima neki forumas koji meteorolog po struci? Pa da nam postira builten svaki sat.

Comment

Je ima neki forumas koji meteorolog po struci? Pa da nam postira builten svaki sat.
          Na svakih 15 minuta, ko ce da izdrzi sat vremena
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            Na svakih 15 minuta, ko ce da izdrzi sat vremena
            Gora si od mene a ne igra Federer. Vi ljevaci!

Jedno pitanje:

Spoiler
            Zasto ti kao ljevak ne navijas za Nadala.

Comment

• Ja sam levoruk inace.
              Igram tenis rekreativno, kosarkom sam se bavio profesionalno do pre 2 i po godine, desnoruk sum u oba sporta.. Stric mi se ne zove Toni i nije me ucio da igram desnom.
              OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                Ja sam levoruk inace.
                Igram tenis rekreativno, kosarkom sam se bavio profesionalno do pre 2 i po godine, desnoruk sum u oba sporta.. Stric mi se ne zove Toni i nije me ucio da igram desnom.
                Ti i navijas za Nadala, ali Bojana je enigma.

Comment

Jedno pitanje:

Spoiler
                  Prvo, levoruka a ne levak

Nadal je desnoruk, isto kao i Federer, samo ga je stric istrenirao da igra levom.
                  A Federer igra tenis, kako tenis zaista treba da se igra, svaki ljubitelj tenisa nema dilemu za koga da navija
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

Jedno pitanje:

Spoiler
                    NI,
                    Ja sam zabrinuta za tebe: prvo crne macke, pa duple crne macke, pa prognozu na svaki minut, a sada i ovo pitanje.
                    Uzmi jednu relaksiraj se malo i samo opusteno.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                      Prvo, levoruka a ne levak
                      Ljevoruk je sigurno preciznije i ljepse ali nisi valjda mislila da sam pomijsao "lefty" i "funnel".

Nadal je desnoruk, isto kao i Federer, samo ga je stric istrenirao da igra levom.
                      A ti ne volis one koji se pretvaraju da jesu sto nisu.

A Federer igra tenis, kako tenis zaista treba da se igra, svaki ljubitelj tenisa nema dilemu za koga da navija
                      Federer igara Tenis, ali nije ni Nadal tako los.
                      Koliko smo ubili vremena? Jesi li gledala Kubrickov dokumentarni film "Day of the Fight". (http://en.wikipedia.org/wiki/Day_of_the_Fight) Danas mi se stalno mota po glavi.

Originally posted by Niki View Post
                      NI,
                      Ja sam zabrinuta za tebe: prvo crne macke, pa duple crne macke, pa prognozu na svaki minut, a sada i ovo pitanje.
                      Ne mijesaj sa ostalim. Ono sto je bilo moguce da se napravi u priremi za ovaj RG, Novak i tim su napravili. To je ocigledno. Samo da neki maler to ne pokvari.

A to sto sam ja nervozan je druga stvar.

Inace kafa ne relaksira nego razdrazuje.
                      Last edited by NI; 05-06-15, 10:58.

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                        NI,
                        Lako je vama Nadalovcima govoriti,vas Rafa ima 9Rg i karijerni slem,a mi se vec četvrtu godinu nadamo da ce ga Novak osvojiti,sto duze cekamo nade sve manje,a crnih mačaka sve vise

Comment

Koliko smo ubili vremena? Jesi li gledala Kubrickov dokumentarni film "Day of the Fight". (http://en.wikipedia.org/wiki/Day_of_the_Fight) Danas mi se stalno mota po glavi.

Ne mijesaj sa ostalim. Ono sto je bilo moguce da se napravi u priremi za ovaj RG, Novak i tim su napravili. To je ocigledno. Samo da neki maler to ne pokvari.

A to sto sam ja nervozan je druga stvar.

Inace kafa ne relaksira nego razdrazuje.
                          Opet generaliziras. Mene kafa smiruje.
                          Znaci samo maler moze srusiti Djokovica? Ovo nadilazi i sujeverje.

Lako je vama Nadalovcima govoriti,vas Rafa ima 9Rg i karijerni slem,a mi se vec četvrtu godinu nadamo da ce ga Novak osvojiti,sto duze cekamo nade sve manje,a crnih mačaka sve vise
                          I da znas da je lakse kada Rafa ne igra, pogotovo ovakav Rafa.
                          Razumem ja nervozu i sve to, ali malo racionalnosti ne skodi, ovo je ipak sport.
                          Last edited by Niki; 05-06-15, 11:05.

Comment

Znaci samo maler moze srusiti Djokovica? Ovo nadilazi i sujeverje.
                            Ako te kafa smiruje onda si specijalni medicinski slucaj.

Ako ne bude maler, Novak bi trebao osvojiti, tim vise sto je Nadal ispao, iako to jos zvuci nevjerovatno, pogotovo vama nadalovcima.
                            Last edited by NI; 05-06-15, 11:08.

Comment

Ako te kafa smiruje onda si specijalni medicinski slucaj.

Ako ne bude maler, Novak bi trebao osvojiti, time sto je Nadal ispao, iako to jos zvuci nevjerovatno, pogotovo vama nadalovcima.
                              Ne samo sto me smiruje nego mi snizava i pritisak.
                              Zasto bi bilo neverovatno da Djokovic osvoji?

Comment

Ne samo sto me smiruje nego mi snizava i pritisak.
                                Zasto bi bilo neverovatno da Djokovic osvoji?
                                Zvuci nevjerovatno da je Nadal ispao.

Comment

Working...
                                X