Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2015
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Weltschmerz View PostPo meni Novak će Nadala lakše dobiti u četvrtfinalu nego kasnije. Novak će u četvrtfinalu biti odmoran, Nadal neće stići da podigne formu i da nabije samopouzdanje pobedama nad top 10 igračima.
Bolje je ovako, manji je i pritisak jer poraz ne donosi konobarsku tacnu.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostApsolutno tacno. Tri meca nisu dovoljna da prebrodi krizu i da se napuni samopuzdanjem.
Bolje je ovako, manji je i pritisak jer poraz ne donosi konobarsku tacnu.
Slazem se sa tobom da je ako se gleda samo duel njih dvojice mnogo bolje po Novaka da to bude u 1/4 (i zbog pritiska a i zbog vremenskih uslova jer uvek pred kraj turnira postane nesnosljivo toplo) ali ako se gleda ceo turnir onda bi mu lakse bilo da se na kraju cepa sa Rafinjom, nego da posle tog meca ima jos dva ni malo lagana protivnika.
I da ti napoemnem ne igra 3 meca do eventualnog susreta sa Novakom, vec cetiri ...Last edited by Sandugp; 22-05-15, 14:02.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
E pa Azarenka nema sreće sa žrebomDa nije bilo onog u Madridu mogao bih i da se kladim na Viku, ovako ko zna u kakvom joj je stanju psiha sada
Amerikanke popunile prve tri osmine, Australijanke poslednje dve
Nema nekih posebno interesantnih duela prvog kola u najavi, što ne znači da ih neće bitiJa bih izdvojio: Stephens-Venus, Mladenovic-Bouchard, Stosur-Brengle, Kanepi se raspada inače bi bila potencijalna mina posebno kad je krene, ovako lagan posoa za Mariju. Sa Shvedovom se nikad ne zna, ne bi bilo iznenađenje da Ana ispadne odmah na startu
Na papiru, Serena osim Azarenke ima šetnju do finala...
Comment
-
Juuu sestra mi se pojavila ...aleluja... hvala RGu, hvala Rafi... i nebesima!
Da se pridružim klanu odobravanja susreta u 1/4f...meni se ne dopada Endi posle, ako dođe do 1/2f....mada nije morao Rafa ili Endi nikako sa naše strane, lično mi ne smeta trofej i bez njih..ali nek budu i ovi drugi mirni...
#peške ....a posle toga ovde sledi iznenađenje...(neću da prejudiciram stvar)sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Četvrtfinale je jedini problem i tu ne bih ništa prognozirao. Sve prije i poslije toga je smijurija. Zar neko stvarno misli da Murray može dobiti Novaka na 3 dobijena seta na šljaci u trenutku kad ovaj juri svoj neispunjeni san? O Ferreru kao mogućem protivniku u polufinalu je glupo i polemisati. U finalu Federer, Nishikori, Berdych, Wawrinka ili neko petiCijeli turnir će stati u jedan meč, kao i prethodnih godina
Comment
-
Originally posted by Weltschmerz View PostLjudi nemojte od Andy-a da pravite nekog vrhunskog igrača na šljaci. Do pre mesec dana svi bi njega priželjkivali u polufinalu a sad nakon jednog ipo dobrog odigranog turnira na šljaci svi ga se plaše.
Po meni Andy možda i ne dođe do polufinala.
To ti je kada imas da biras izmedju "lisca" i "bukve" .... Njih dvojica su bili u opticaju i "dosao" mu je Skot, sto je svakako teza opcija od Ceha.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Novak je sam kriv što strepim od Endija najviše.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Weltschmerz View PostIzgubio je od Ćorića. Dva puta se mučio sa Kolšrajberom.
Ove godine ispada od Isnera 😊sigpic
Comment
Comment