Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2015

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kladionice:

Code:
    Novak        	83.0%
    Novak 3:0	42.9%
    Novak 3:1	27.2%
    Novak 3:2	12.7%
    Mari 3:0	4.0%
    Mari 3:1	7.0%
    Mari 3:2	6.2%
    Code:
    Stan          	70.2%
    Stan 3:0	29.3%
    Stan 3:1	25.4%
    Stan 3:2	15.4%
    Conga 3:0	5.7%
    Conga 3:1	12.1%
    Conga 3:2	12.1%

Comment

• Nema govora o emotivnoj ispražnjenosti kod Novaka, to se videlo i na terenu, bez preteranih emocija, čak i dok se nervirao u toku prvog seta, pa i na kraju kada je proslavljao pobedu (intervjui nakon pobede ne govore mnogo, tu je uvek odmeren). Mislim da je jako fokusiran da ovo odradi do kraja onako kako želi.
      Meni samo ove puste vremenske (ne)prilike stvaraju nelagodu, odnosno nesposobnost organizatora za infrastrukturom 2015.god.

Last edited by miloolja; 05-06-15, 08:35.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Bas tako Olja, miran sam i ja samo mi ove vremenske (ne)prilike stvaraju nelagodu.
        Tolika tvdoglavost na koju dolazi i lagana bezobraznost oganizatora je zapanjujuca, OK Conga ovo/ono, mislim generalno.
        >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Emotivna ispraznjenost dolazi posle izjednacenog meca, kakav sto 1/4 nikako nije bio.
          Mozda uzme danas Murray set, mozda i svi budu izjednaceni, ali to je to. Ide Djokovic polako prema tituli.
          Drugi mec trebao bi biti izjednaceniji, mada vidim da je Wawrinka apsolutni favorit. Ne bih otpisala Tsongu tek tako. Ima par faktora na njegovoj strani.

Comment

• Originally posted by NI View Post
            Ne bih imao nista protiv. Na zalost, nemoguce.

Bojim se da ce biti dugacak mec Stan-Conga, potom 1:1 Novak Mari poslije dva iscrpljujuca seta i konacno nastavak u subotu.
            NI,ukoliko ne bude kise mečevi mogu da se igraju do pola deset,sto znaci 8.5h sasvim dovoljno da se prvi mec odigra u pet i da Novak recimo dobije sa 3:1,ako oduzmemo zagrevanje,pauze izmedju meceva to je sasvim solidnih 7.5h,recimo da Stan dobije Congu posle 4h,Novak ce imati minimum 3.5h da dobije Mareja(ako ne bude kise)
            Last edited by Srkisa; 05-06-15, 09:23.

Comment

• Ja kako danas ne radim pa me ovo iscekivanje ubija... Voleo bi da ukoliko mora tako da bude samo jedan prekid, primer prekinu danas pa da nastave sutra, nikako svako malo prekidanje i pocinjanje 100x
              Samo da Novak sve ovo izdrzi, da nista ne utice na njega.
              >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Ocekuje se kisa danas, sad sve zavisi koliko je tacna prognoza
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Originally posted by Srkisa View Post
                  NI,ukoliko ne bude kise mečevi mogu da se igraju do pola deset,sto znaci 8.5h sasvim dovoljno da se prvi mec odigra u pet i da Novak recimo dobije sa 3:1,ako oduzmemo zagrevanje,pauze izmedju meceva to je sasvim solidnih 7.5h,recimo da Stan dobije Congu posle 4h,Novak ce imati minimum 3.5h da dobije Mareja(ako ne bude kise)
                  Sve prognoze kazu da ce biti kise dva puta. I da se nece igrati iza 7h. Resenje je ocigledno. Prebaciti Mari-Novak na SL. Ali ni to mi se ne svidja previse. Mari je vise igrao na SL, a i Novak se tamo poklizao protiv Milera.

Comment

Sve prognoze kazu da ce biti kise dva puta. I da se nece igrati iza 7h. Resenje je ocigledno. Prebaciti Mari-Novak na SL. Ali ni to mi se ne svidja previse. Mari je vise igrao na SL, a i Novak se tamo poklizao protiv Milera.
                    I ako ga prebace,bice vec kasno,mada i dalje verujem da nece biti kise,SL mnogo vise odgovara Mareju po vlaznoj sljaci tamo sanse su 55:45 za Novaka,po suvoj se slazu sa kladionicama,znaci 80:20 za Novaka i to na PC
                    Last edited by Srkisa; 05-06-15, 09:42.

Comment

• Ja ne znam gdje vu vidite tu kišu, kod mene popodne 30+

m.yr.no/place/France/Île-de-France/Paris/

Inače da reklamiram najbolji sajt za vremensku prognozu, ipak su to Norvezani
                      sigpic
                      http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Da sam tamo keve mi bi razastr`o neku ceradu preko stadiona, drzao bi je golim rukama

Comment

• Kisa ce verovatno poremetiti raspored i otezati Novaku ali mislim da to nece pomoci dovoljno Mareju da bi pobedio.

U drugom 1/2 Stan je izraziti favorit ali je veliko pitanje kako ce reagovati na "divnu" parisku publiku koja ce verovatno da zvizdi kao na basketu kad Stan bude servirao. Ako Stan uspe da ga to ne poremeti onda je mnogo blizi pobedi, a ako ne ima da pogadja ptice oko stadiona. Skoro svi su ocekivali danas 1/2 Federer/Nisikori pa je ispalo skroz drugacije, tako da me ne bi cudilo da Conga prodje u finale.

Comment

• Originally posted by LegendaBL View Post
                            Ja ne znam gdje vu vidite tu kišu, kod mene popodne 30+

m.yr.no/place/France/Île-de-France/Paris/

Inače da reklamiram najbolji sajt za vremensku prognozu, ipak su to Norvezani

Tokom ovog RG-a accuwaether.com se pokazao najbolji. Njihova prognoza za danas od 13 na dalje je:

http://www.accuweather.com/en/fr/par...st/623?hour=13

Vidis sansu da bude kise u svakom satu.

Comment

Tokom ovog RG-a accuwaether.com se pokazao najbolji. Njihova prognoza za danas od 13 na dalje je:

http://www.accuweather.com/en/fr/par...st/623?hour=13

Vidis sansu da bude kise u svakom satu.
                              Sve je to oko 50% da ce pasti, znaci i moze,a i ne mora da padne
                              Last edited by Srkisa; 05-06-15, 09:54.

Comment

• Od kako je umro Koljcicki koji je pisao prognozu za POLITIKU, niko ne moze ni vola da ubode sa prognozom.

Comment

Working...
                                X