Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2015

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Prebačen post
    Last edited by bobanue; 04-06-15, 09:11.

Comment

• Pre nego odem mislim da je sramota što ni jednom rečju ne pomenusmo Anu Ivanović koja (sada već danas) igra SF na RG protiv Šafaržove(ako dobro napisah prezime).
      Mislim da su šanse 51-49 u korist Šafaržove.
      Drugo SF igra SeRena protiv Baščinski gde je Serena favorit,ali svašta tu očekujem.
      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
        Nego aj sad realno i iskreno je l' misliš @Bokimajsta da Vavac može protiv Conge na domaćem terenu?
        Pa nema Conga nista specijalno volio bi i ja njega u finalu ima servis,i publiku dok wawa ima sve kad ga ide...waw mi je favorit ako nista manje se umorio

Comment

• Originally posted by juventus View Post
          ...preteranog pesimizma i defektizma.
          Defekt = Mana, nedostatak, kvar.
          Defetizam = Neverovanje u uspeh, malodušnost.

Mislim da si hteo ovo poslednje da kažeš.

Comment

• Ovde uvek zurka posle meceva Nolo/Rafo/Rolo

Elem, pocnite da razmisljate o Vimbldonu , Novak ce RG lagano . Kakav Endi, kakav Stan , a pogotovo Conga.

Dayman (a-a-ah...)
            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
            Champion of the sun (a-a-ah...)
            You're a master of karate and friendship
            For everyone

Comment

• Eh, kad se samo sjetim vjenčanja, rođenja djeteta, i kraja teniske karijere Novaka Đokovića. Gušti su gušti

Comment

• Originally posted by Bokimajsta View Post
                Jebem li ga na terenu sam bio tad radio,nisam imo statistiku cak sam gledo mec na nekom portablu u nekoj birtiji al ucinilo mi se da je bilo hladnije al nema veze tad se Djokovic raspo kao i u polufinalu US protiv kaia iz samo njemu znanih razloga..
                I 2011 i 2014 godine kada je Nole igrao finale WB-a je bilo toplo i suncano. Ni najmanja naznaka kise a kamoli hladno... .

Zato sam se ja i cudio sto kazu da Novaku ne odgovara toplije vreme protiv Nadala. No mozda zaista i jeste tako ko ce ga znati.
                sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by BratBugarin View Post

Znas da budes duhovit i da sam ti lajk danas za to, ali nemoj da cjepidlacis. Pa koliko ima lapsus calamia na ovom forumu? Jasno je sto je juve mislio.

Comment

tako je,bravo kolektore

Comment

• Originally posted by juventus View Post
                      tako je,bravo kolektore
                      Izvini. Mislio sam da nije bio lapsus.

Comment

Izvini. Mislio sam da nije bio lapsus.
                        no problemo.

Comment

• Sutra prvo Stan i Conga, pa onda Marej i Djokovic
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                            Sutra prvo Stan i Conga, pa onda Marej i Djokovic
                            Vise bih voleo da je obrnuto, ali sta je tu je.
                            Suv teren vise skodi Mareju.
                            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                              Sutra prvo Stan i Conga, pa onda Marej i Djokovic
                              Nadao sam se da ce biti suprotno, bio uvjeren da ce biti suprotno ali ocigledno su naucili lekciju 2013. kad su Ferer i Conga poceli pred polupraznim stadionom.

Sandu je u pravu. Novaku bi vise odgovarao raniji termin. Ali sve je dobro ako ova prva dvojica ne odu u 5. set 10:10.

Comment

• I ja sam ocekivala obrnuto, jer po nekom pravilu igraci koji su imali vise odmora pred SF imaju manje pred F, ali to sto Conga igra SF je ovog puta imalo uticaj.
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X