Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2015

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Navijacki strah od poraza njihovog pulena veoma lako baci u drugi plan trenutno fakticko stanje na terenu u 2015. godini.Novakovci, ohrabrite se malo ,toliko vas puta citam o nekom narednom strahu od sledeceg velikog rivala koji je tezi pritivnik od onog predhodnog,prosto ne znam kako to da shvatim,pa za pravog navijaca nema strahova,preteranog pesimizma i defektizma.Da se razumemo,danas je savladana najveca prepreka na RG,tacka.nema jaceg rivala od Rafe na RG,a on je apsolviran.Endi i protivnik u finalu moze samo da se nada slabijem izdanju Novaka pa da vide u dnu tunela neki tracak nade.Objektivnost odnosa snaga i pravilne procene ,a to NI najbolje ilustruje, daju kladionice i veoma retko grese u proceni na najvaznijim mecevima.Sto se tice narednih meceva ,ni Endi ni bilo koji protivnik u finalu se nece predati u svlacionici,treba Novak samo da odradi ta dva meca i istorija je tu.

Comment

• @AIR Suzi Guzi izbegava toples dok se ne orosi komplet

A što se tiče Endija i Novaka-Nole će to laganini u 4 seta,Conga će da poravna teren sa Stanislavom u 5,a onda će isto to Novak uraditi sa njim u nedelju maksimalnim rezultatom.

Što se tiče Bojane i njenog "za i protiv"-svi mi imamo momente kada navijamo da neko izgubi zato što nam se taj neko ne dopada iz ko zna kog banalnog ili pravog razloga-svejedno.A isto tako sem onog prvog na listi za koga navijamo imamo još bar 2 tenisera koji su nam posebno dragi.
      Pa ja u kući imam Nadalovog navijača(muža),ali on ne mrzi Novaka.Imamo samo jedno pravilo-nikada mečeve Nadal-Đoković ne gledamo zajedno i ne komentarišemo rezultat.
      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by NI View Post
        Apsolutno!

Mari je odlican i konacno je shvatio da mu sljaka lezi. Njaveci problem je nepoznato. Nadal i Novak se savrseno poznaju na sljaci.

Novak je pak zadnji put na zemlji igrao u Rimu 2011. Sto da ocekujes? Mari dobro napada i dobro se brani ali ima los drugi servis. Novak je nasao njegovu mjeru na hardu, ali Novak je bolji na hardu nego na sljaci. Nisam siguran da Mari nije bolji na sljaci nego na hardu.

U petak ce da bude jako vruce. Hoce li to da muci Novaka?

Dalje, Mari igra izvanredno a ulazi totalno rasterecen u mec. A Novak ulazi pod velikim opterecenjem. Zamisli da mu sad izmakne RG. Osim toga, Novak ima neka ruzna sjecanja vezana za Marija na GS-ovima. Nije to mjerljivo sa ruznim sjecanjima vezanim za Nadala, ali ipak...

Ali nije sve tako crno. Mari moze da drzi ravnotezu na hardu sa Novakom ali ga to vise umara nego Novaka. Nadam se da ce isto biti i na sljaci. To moze da presudi u mecu od 5. setova.
        Vrućina smeta Novaku,ali nista manje ne smeta Mareju,obojica su operisana od sunca,e sad sa drugog aspekta Marej ove godine nijedan mec nije igrao po danu,vrućini,na suvoj sljaci ,nije testiran,nemamo precizan uzorak,ali bi mogli da uporedimo sa Iw ove godine,vruće,em spor beton(ne kao šljaka ovde),em visok odskok lopte,Marej nije mogao ugroziti Novaka jer mu udarci nisu efikasni kao na hardu sa nižim odskokom lopte,Endijev najveci problem na sljaci je visok odskok lopte koji slabi vatrenu moc njegovih udaraca,on nikad nije imao problema u noćnim mečevima na sljaci(Rim 2011(Novak),Rim 2014(Rafa),Madrid ove godine),a ni na vlaznoj sljaci(RG 2011(Rafa)),ali zato na suvoj ima jedan jedini dobar mec(Rafa,Mc 2011),ali opet odskok u Mc nije previsok,uz to on je vecinu mečeva na RG igrao na SL gde je odskok lopte niži,PC je druga dimenzija,dakle ukoliko bude vruće nemam dilemu da Novak ima prednost
        Last edited by Srkisa; 04-06-15, 00:13.

Comment

• Pred meč sa Nadalom mnogo se govorilo o vremenskim uslovima, a za petak i meč sa Marijem prognozira se sunčano vreme i visoka temperatura.

“Nismo imali velike vrućine do sada, ali spreman sam za to, nema šta. Ne mogu sada da kažem da sam nespreman i da se povlačim sa turnira ako bude 30 i više stepeni“, rekao je Novak, “Isti su uslovi za obojicu i ja ću ih prihvatiti kakvi god da su i idemo dalje“.

A koji su tvoji omiljeni uslovi za igru, uspeo sam da postavim potpitanje uprkos gunđanju moderatorke.

“Nešto ovako kao danas – mestimično oblačno“, odgovara Novak tonom prezentera vremenske prognoze, “Sa povremenim padavinama“, dodaje uz smeh.

Novak veruje u sebe. Verujmo i mi u njega. Još dva koraka.

PS:Gasi forum cao zdravo
          Last edited by Bokimajsta; 04-06-15, 00:10.

Comment

• Мареј у финалу сета неће видети. Исто као што сам рекао данас и за Надала !

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
              @AIR Suzi Guzi izbegava toples dok se ne orosi komplet

A što se tiče Endija i Novaka-Nole će to laganini u 4 seta,Conga će da poravna teren sa Stanislavom u 5,a onda će isto to Novak uraditi sa njim u nedelju maksimalnim rezultatom.

Što se tiče Bojane i njenog "za i protiv"-svi mi imamo momente kada navijamo da neko izgubi zato što nam se taj neko ne dopada iz ko zna kog banalnog ili pravog razloga-svejedno.A isto tako sem onog prvog na listi za koga navijamo imamo još bar 2 tenisera koji su nam posebno dragi.
              Pa ja u kući imam Nadalovog navijača(muža),ali on ne mrzi Novaka.Imamo samo jedno pravilo-nikada mečeve Nadal-Đoković ne gledamo zajedno i ne komentarišemo rezultat.
              Hoce li ti muz navijati za Novaka do kraja turnira?

Comment

• Nije mi sad` zelja da nesto branim Bojanu
                (dopada mi se sto izrazito oseca opasnost da njen "muzjak" predvodnik, bude skinut sa mesta vodje krda) ali ipak da kazem
                da je ljudski razumem.
                Npr. neka nasa devojka se uda za Nemaca (Ana & Bastijan), cak uzme i nemacki pasos i sada svi je u gradu ili zemlji pricaju kako
                ONA urusava sve nase porodice, naciju, bicemo kraci za jedan domaci brak, jer se udala za stranca a nije za neku nasu domacu jabuku
                kojih imamo na pretek... itd.
                Bojana moze da voli Rodju svim srcem a da navija protiv Noleta ali Bojana tim nije nista manje vredna, bar dok kroz svoju platu placa
                drzavi PDV Zezam se, suma sumaru , niko nije savrsen pa ni mi Novakovci, samo je poenta kome su te mane prihvatljive a kome ne.
                Sta ako upoznas devojku, prelepa a podriguje ili obrnuto ona shvati da ti podrigujes, jednostavno prihvatis to i nastavis dalje...
                Sad ipak ne znam da li nastavljas sa tom osobom ili... HAHAHA dobra je Boki. Treba ceniti ovu njenu ljubav prema jednom igracu,
                igrom slucaja on je GOAT i da dosapnem (tre..nuu..tno)
                >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Evo primera Saše Ozma (B92) zasto je znacaj Noleta veci od samog tenisa i zasto mi je zao ako u vezi stim ne postoji svest:
                  "Odakle si? Iz Srbije. Đoković?! Vozačem u autobusu, tipom sa kojim sam zajedno bezuspešno tražio nutelu po marketu i sa jednom starijom gospođom na stanici. Dakle, hvala ti Novače što se više ne iščuđavaju kada čuju “iz Srbije“ ili misle da smo Sibir ili nešto šesto."

Ali sve je to Tuta dosta bolje opisao :-)

Inace, Nemacki pobednicki pristup je:
                  "Sledeci protivnik je uvek najtezi" i "Spusti loptu i visoko ces dobiti" (dakle budi skroman u proceni sledecog rivala, kako nebi sebi podigao kontraproduktivni pritisak da ces 'lagano' pobediti).
                  Znaci: Murray je tezak protivnik, njega je jako tesko dobiti, ali Nole to moze, ako igra kao danas.
                  Napred nole!!!! :-)
                  Last edited by ; 04-06-15, 00:41.

Comment

• Originally posted by nikola_bg View Post
                    Мареј у финалу сета неће видети. Исто као што сам рекао данас и за Надала !
                    Od koga, od Conge ili Stana?
                    OVAKO

Comment

• Originally posted by Srkisa View Post
                      Hoce li ti muz navijati za Novaka do kraja turnira?
                      Hoće.Novak mu je drugi pik,treći Conga...
                      A kod mene ti je kao na avataru-Novak,pa Del Po.
                      Tuta objasnio po običaju kratko ali ...*tačno.
                      I da ponovim još jednom
                      Finale igraju Novak i Conga.
                      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• wawrinka :P

Comment

• Mislila sam Boki i ja juče tako,ali...

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                            Mislila sam Boki i ja juče tako,ali...

Comment

• Marija Nostradamus je imao vizije dok je spavao a ti ih imas ovako iz topa budna... znaci ti si upgrade verzija
                              >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Nego aj sad realno i iskreno je l' misliš @Bokimajsta da Vavac može protiv Conge na domaćem terenu?

Comment

Working...
                                X