Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sta je sa Dolgijem dal ce on igrati?

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• A da li na sajtu AO imaju da se skinu celi mecevi (ja trazio pa ne nadjoh), odakle to skidate?
        >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
          A da li na sajtu AO imaju da se skinu celi mecevi (ja trazio pa ne nadjoh), odakle to skidate?
          Ja odavde skidam za razne sportove, sada nema nešto mnogo tensikih mečeva sa AO od prvog dana, sada sam pronašao samo dva. Ako te zanimaju mečevi :

Australian Open - Petra Martic vs Maria Sharapova - 19/01/2015
          Australian Open - Eugenie Bouchard vs Anna-Lena Friedsam - 19/01/2015

http://forum.rojadirecta.es/forumdis...(Full-matches)
          Last edited by Lord Aleksoni; 19-01-15, 16:56.

Comment

• Necu te fensi meceve hocu Marinka
            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Ne daju na sajtu, znao sam da ce ugasiti prenos cim poslednji mec zavrsi, kao u Njujorku. Ja sam uhvatio Dimitrova, Corica, Kokinakisa, sve sa sajta, i sad Rafu uz ubogog Damira Seronju koji naravno ne zna da Delpo ne igra u Melburnu

Za sada slaba ponuda na torentima, a Eurposportove verzije se ne isplati ni skidati
              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• MArinko opet imao fansy celebration, steta sto ovo nije sljaka, mozda bi se opet valjao
                OVAKO

Comment

• Postavili su na YT kompletan dan sa 3 terena, ali je slika ocajna i mnogo koci, plus ne moze da se skine

sigpic

Comment

• Zlatan bet 365, ja juce sam skroz poludeo kad sam video prenosa sa 13 terena, bukvalno nisam znao sta da gledam. Na tv-u isla Halep, a na 150 000 tabova: Anderson, Borna, Peng, i jos tamo neki. U jedan momenat mi se sav pc pobrkao i morao sam da restartujem Chrome-a, pa sam onda namalio sa te tabove.
                    Bolesno dobar Slam, mogli bi bar Francuze da se ugledaju na Australijance.
                    OVAKO

Comment

• Mogli bi svi da se ugledaju na njih, a Rolan Garos je za ovo selo! Pukli su 750 miliona dolara na samo dve faze modernizacije, a u toj drugoj tek treba da bude uradjen svemirski medijski centar, pesacki most do kompleksa, jos jedan teren sa 5000 mesta i ko zna sta ne jos
                      Last edited by ClayWarrior; 19-01-15, 19:08.

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                        Ne daju na sajtu, znao sam da ce ugasiti prenos cim poslednji mec zavrsi, kao u Njujorku. Ja sam uhvatio Dimitrova, Corica, Kokinakisa, sve sa sajta, i sad Rafu uz ubogog Damira Seronju koji naravno ne zna da Delpo ne igra u Melburnu

Za sada slaba ponuda na torentima, a Eurposportove verzije se ne isplati ni skidati
                        pa imas ESPN 3,2,1 i latino prenose sve meceve kad odes na njihov sajt bar meni tako pozz
                        psajt australia opena

Comment

• Krajinovic nije bio previse los, Grot se jednostavno preporodio u igri iz polja prosle godine, a tesko je i izgubiti uz onakve fanatike.. oni ljudi prate svakog Ozija jos od Brizbejna, svaka im cast

sigpic

Comment

• Tigrica oko nula tri, valjda prodje Flipkens mada ne verujem.

Comment

• CW je apsolutno u pravo, Groth je mnogo napredovao i zato belezi ovakve rezultate, nije da je Fico bio toliko los. Do prosle sezone nije mogao servisa da vrati, a sad ulazi i u relijama, zna da drzi lopticu na vise od 7-8 udaraca bez problema. O servisu ne govorim, zna se sve oko toga.

P.s. Otvarajte live temu, da ne pravimo serioznije incidente
                              Last edited by Stefan-kobe; 20-01-15, 00:01.
                              OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                                Zlatan bet 365, ja juce sam skroz poludeo kad sam video prenosa sa 13 terena, bukvalno nisam znao sta da gledam
                                Upravo tako, Bet365 je vrhunski, prenosi sve terene, slika super, bukvalno najbolje je da se gleda na telefonu, samo treba da se registruje i uplati 0,01€ na racun
                                sigpic
                                http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

Working...
                                X