Sta je sa Dolgijem dal ce on igrati?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2015
Collapse
X
-
Spoiler
Joe Fleming
Thanasi Kokkinakis celebrates his win vs. Ernests Gulbis (don't try this at home) (AFP)sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by AIRBORNE View PostA da li na sajtu AO imaju da se skinu celi mecevi (ja trazio pa ne nadjoh), odakle to skidate?
Australian Open - Petra Martic vs Maria Sharapova - 19/01/2015
Australian Open - Eugenie Bouchard vs Anna-Lena Friedsam - 19/01/2015
http://forum.rojadirecta.es/forumdis...(Full-matches)Last edited by Lord Aleksoni; 19-01-15, 16:56.
Comment
-
Ne daju na sajtu, znao sam da ce ugasiti prenos cim poslednji mec zavrsi, kao u Njujorku. Ja sam uhvatio Dimitrova, Corica, Kokinakisa, sve sa sajta, i sad Rafu uz ubogog Damira Seronju koji naravno ne zna da Delpo ne igra u Melburnu
Za sada slaba ponuda na torentima, a Eurposportove verzije se ne isplati ni skidatiPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Zlatan bet 365, ja juce sam skroz poludeo kad sam video prenosa sa 13 terena, bukvalno nisam znao sta da gledam. Na tv-u isla Halep, a na 150 000 tabova: Anderson, Borna, Peng, i jos tamo neki. U jedan momenat mi se sav pc pobrkao i morao sam da restartujem Chrome-a, pa sam onda namalio sa te tabove.
Bolesno dobar Slam, mogli bi bar Francuze da se ugledaju na Australijance.OVAKO
Comment
-
Mogli bi svi da se ugledaju na njih, a Rolan Garos je za ovo selo! Pukli su 750 miliona dolara na samo dve faze modernizacije, a u toj drugoj tek treba da bude uradjen svemirski medijski centar, pesacki most do kompleksa, jos jedan teren sa 5000 mesta i ko zna sta ne josLast edited by ClayWarrior; 19-01-15, 19:08.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostNe daju na sajtu, znao sam da ce ugasiti prenos cim poslednji mec zavrsi, kao u Njujorku. Ja sam uhvatio Dimitrova, Corica, Kokinakisa, sve sa sajta, i sad Rafu uz ubogog Damira Seronju koji naravno ne zna da Delpo ne igra u Melburnu
Za sada slaba ponuda na torentima, a Eurposportove verzije se ne isplati ni skidati
psajt australia opena
Comment
-
CW je apsolutno u pravo, Groth je mnogo napredovao i zato belezi ovakve rezultate, nije da je Fico bio toliko los. Do prosle sezone nije mogao servisa da vrati, a sad ulazi i u relijama, zna da drzi lopticu na vise od 7-8 udaraca bez problema. O servisu ne govorim, zna se sve oko toga.
P.s. Otvarajte live temu, da ne pravimo serioznije incidenteLast edited by Stefan-kobe; 20-01-15, 00:01.OVAKO
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostZlatan bet 365, ja juce sam skroz poludeo kad sam video prenosa sa 13 terena, bukvalno nisam znao sta da gledam
Comment
Comment