Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evo ovako

samo ne zaboravi..

header value sada glasi 189.85.29.125 -sve ostalo je isto kao što piše..

ext. modify-headers
    Last edited by miloolja; 19-01-15, 01:35.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ljudi kod mene sve radi - svaka opcija... i hideri i streamovi i Honge Konge i Mozille i Hromovi i Opere i sa kurblom i bez kurble... samo malo truda i eto ga.

Ovo sam napisao za one koji sada sanjare i hrcu pa kad ustanu ujutru da imaju servirano - da sve radi k`o podmazano.
      Last edited by AIRBORNE; 19-01-15, 01:33.
      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Kada se dobije pristup toj "konzoli", trazi da se unese ime provajdera. Sta s tim?

http://i.imgur.com/YH3iZo1.png

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
          Evo ovako

samo ne zaboravi..

header value sada glasi 189.85.29.125 -sve ostalo je isto kao što piše..

ext. modify-headers
          Хвала милооља
          Морао сам да обишем предходни што сам правио да би овај прорадео. У једном моменту сам хтео да га запалим.
          Једино што сам погрешно радио је прва колона где ми је остало "modify" уместо "add"

Хвала још једном што си издвојила времена да ми појасниш

Comment

• Oko 20h nista nismo imali sad` ne znamo gde udaramo od ponude

Originally posted by Alemannia Aachen View Post
            Kada se dobije pristup toj "konzoli", trazi da se unese ime provajdera. Sta s tim?
            http://i.imgur.com/YH3iZo1.png
            Brate ovo prvi put vidim, mislim za tenis. Cekaj ovo se placa ili sta? Pomozi ti nama sa info odakle ti to pa mozda neko zna odgovor vidis da ovde ima "svakakvih profila" Padinjak home, sweet home
            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Pa to je sa zvanicnog sajta AO-a! Valjda o tome govore (tj. pisu) ovdje. Ne znam vise ni gdje da gledam, a ni sta da otvaram.

Comment

• Ne zaboravite da mečeve komentarišemo ovde >>> http://www.sportklub.info/forum/show...risanje-meceva

a sa zvaničnog sajta je ovo http://www.ausopen.com/en_AU/video/live.html
                Last edited by miloolja; 19-01-15, 01:50.
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                  Brate ovo prvi put vidim, mislim za tenis. Cekaj ovo se placa ili sta? Pomozi ti nama sa info odakle ti to pa mozda neko zna odgovor vidis da ovde ima "svakakvih profila" Padinjak home, sweet home
                  http://www.ausopen.com/en_AU/video/live.html

Samo prati to uputstvo koje je maloprije "okaceno".

Mada, meni i dalje trazi da stavim provajdera. Zato i pitam sta s tim? :
                  Last edited by Alemannia Aachen; 19-01-15, 01:51.

Comment

• Imas PM.

Comment

• Sutrasnji raspored za RLA

Day (11am):
                      Stosur-Niculescu
                      Wawrinka-Ilhan
                      Djokovic-Bedene

Night (7pm):
                      Hewitt-Zhang
                      Rogers-Tomljanovic

Comment

• Izgleda da je Delpo odustao od AO-a,umesto njega igrace Moriya,samo se nadam da nije opet povreda
                        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Odustao prije 2 dana

Comment

• Bas steta za njega,ali neka se oporavi sto bolje.
                            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                              Izgleda da je Delpo odustao od AO-a,umesto njega igrace Moriya,samo se nadam da nije opet povreda
                              Bolovi u zglobu,pisala sam na njegovoj temi o tome.
                              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• sigpic

Comment

Working...
                                X