Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I Djokovic i Nadal da su im najveci rivali bili Rodik i Davidenko i to tako punih 4-5 godina
    sigpic

Comment

• Ne moze Andy bez kontinuiteta na sljaci do No1 ,tj moze al na par nedelja, doduse ko zna mozda pocne i on 250ce, igrati pa da iskopa evropsku sljaku uzduz i popreko
      Last edited by Maxx-a; 14-11-14, 18:58.
      Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        I Djokovic i Nadal da su im najveci rivali bili Rodik i Davidenko i to tako punih 4-5 godina
        Rodik-Djokovic 5:4
        DAvidenko-Nadal 6:5

jbg., ocigledno su ti momci znali nesto o tenisu
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          iskljuci caps lock, sta se deres?

ja bas ne pricam o tom periodu, nego pricam o 2008.-2012., kad je Fed imao jake igrace, a on se polako blizio 30-tim...
          sta mislis da su tada umesto Djokovica i Nadala igrali npr. Dimitrov, Raonic, ne znam ni ja ko je jos iz te generacije...pa imao bi sad 25 slemova i to PESKE
          Odgovorio ti je dovla, znas i sama temu, ispricali smo je milion puta, necemo, razumemo se
          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Da bi Endi uopste dosao do toga da konkurise za N1 mora da ima kontinuitet tokom cele godine, a on ga nema. Cisto sumnjam da ce ikada biti N1, ali kada je jedan Moja bio, onda bi bila greota da makar na nedelju dana ne bude i Skot...
            Last edited by Sandugp; 14-11-14, 19:01.
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Rodik-Djokovic 5:4
              DAvidenko-Nadal 6:5

jbg., ocigledno su ti momci znali nesto o tenisu
              Steta sto ne ostase ti momci da odigraju meceva koliko su sa Feletom, bas me zanima kakav bi skor bio
              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

sta mislis da su tada umesto Djokovica i Nadala igrali npr. Dimitrov, Raonic, ne znam ni ja ko je jos iz te generacije...pa imao bi sad 25 slemova i to PESKE
                da li ova polemika ima daljeg smisla ako ja kažem šta misliš koliko bi Nole imao slemova da nije igrao u eri Rogera i Rafe?
                Originally posted by gokara
                Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Davidenko je i bio neki teniser,Rodik je smesan...
                  Originally posted by Casiraghi
                  Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                  Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                  Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Ima on manje meceva ,poceo i kasnije na pro tour-u 2005 ako se ne varam, ovakvu godinu ne verujem da ce skoro imati, ipak za vecinu mladih igraca izmislio igru, na stranu da li volimo njegov stil igre ili ne.
                    Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Petra View Post
                      A gde je Zika danas nista nije pisao, mozda vidi nesto iz onog njegovog aeroplana
                      Нервира ме овај Вишко како представља ову годину и Новака као бр. 1... њебу је битна нова година и деда мраз? па ваљда су у 2014. одиграни сви турнири, завршена сезона и треба истаћи да је сезону освоио Новак, шампион у 2014. години.. од нове године се игра нова сезона и видећемо ко ће највише освојити тек на крају...

што се меча тиче, ништа посебно, све очекивано осим бојазни да се Ноле слабо сналази када му се човек нацрта на мережи, то ме брине јер ће то радити Федерер стално.... сачекачемо још један ме тај са јапанцем па ће ваљеа наше стручно воћство да изнесу неке препоруке... скинуо сам камен са срца за место бр.1 сада треба да преживим меч са Федерером, неће ми бити пријатно да га деда понижава са изласцима на мрежу... тешко се сналазио и са оним Степанеком, али је испливавао, али Федерер ми делује много јаче од Степанека....
                      sigpic

Comment

• Marej nikad nije igrao finale turnira na sljaci, a bez tih poena no.1 je skoro nemoguca misija jer na sljaci, samo na najvecim turnirima je u opticaju 5000 poena.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Bravo braco
                          Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Ова прича је завршена, сада треба одбранити част!
                            sigpic

Comment

• Cilkan za sada deluje dosta dobro, a i Stan-nadam se dobrom i ravnopravnom mecu

Spoiler
                              Neko rece kako Stan ima probleme sa povredom, dzaba sam se ponadao
                              Last edited by jovan; 14-11-14, 20:30.
                              * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Stanojlo bas dobro deluje, to je najbitnije pred sledeci vikend

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X