Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Velika šteta, samo da nije nesto ozbiljno

Novakovci čestitke na tituli, sasvim zasluženo...da se i igrao meč ishod ne bi bio drugačiji!!!
    sigpic
    http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
      Ni ja ne volim povrede, niti se radujem povredama protivničkih igrača..
      Ali niko ne sme u negativnom kontekstu da pomene ovu predaju, još se i pravda višim ciljevima..
      Da je ne daj Bože Rafa predao u sličnoj situaciji.. ili Nole, kako bi se o tome pričalo..
      daj jagodice, covek nikad nije predao mec u karijeri kad je izasao na teren, a nema sanse da je svaki put bio 100% zdrav i da nije imao problema
      2 puta je odustajao od turnira kad je turnir vec poceo, Pariz i Doha i ovo je sad 3. put...
      znaci odigrao je ukupno 1217 meceva u profi karijeri, 3 puta se povukao, mislim da je red da se na njegovo povlacenje malo drugacije gleda
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
        Ali niko ne sme u negativnom kontekstu da pomene ovu predaju, još se i pravda višim ciljevima..
        Da je ne daj Bože Rafa predao ili Nole, kako bi se o tome pričalo..
        Ne znam kako bi se o tome pricalo, Djokovic je trebao da preda prije polufinala MCa i bas je bilo glupo sto je igrao onaj mec i rizikovao tezu povredu, Nadal je probao da igra finale AOa i vidjeli smo kako je to islo. I bilo je uzasnih komentara, treba biti iznad toga, ti momci su krvavi radnici i preglupo je nasladjivati se u takvim trenucima. Federer bi da moze sigurno igrao, tu mu je i DC iza ugla, a sad je najlakse biti maliciozan i bezobrazan. Takav ne treba biti.

Bio sam ubijedjen u pobjedu u dva seta, uz ipak blagu ogradu jer to je Federer, a Federer Djokovicu nije bas najbolji match-up.

Stvarno se nadam da ce biti spreman za finale DCa, pa neka pobjednik bude odlucen na terenu, nikako van njega.
        sigpic

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
          Ostaje +2
          A dobro, bilo bi +1 da je Novak predao onaj mec u MC-u gde je takodje bio povredjen...

...
          Federeru brz oporavak, tuzno je kad se desi povreda bilo kome.
          A tuzno je i sto se Novak nije mogao boriti u finalu, nesto slicno je doziveo Stan ove godine na AO-u... Titula svakako zasluzena ali nije to "to"

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
            Šteta samo zbog Wawrinke, šta reći za ovu sad situaciju

Žao mi i zbog Novaka, on je ovu titulu svakako zaslužio ali ona sad nema istu čar kakvu bi imala da se do nje došlo regularnim putem
            Ima neku car, imale su i titule drugih kad je on predavao. Tad su ga mnogi pljuvali.

Originally posted by bojanaBG View Post
            I ja mislim, ali je sigurno shvatio da nema sanse za titulu, a da bi igranjem definitivno ugrozio DC.
            Nije mi jasan zasto onda nije Stana pustio. Neverovatno.

Originally posted by jagodica View Post
            Da je ne daj Bože Rafa predao u sličnoj situaciji.. ili Nole, kako bi se o tome pričalo..
            Novaka su pljuvali kao najvece zlo kad je predavao a sad mislim da ga Amazon ne bi oprao da je on to uradio.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Nadam se da povreda nije ozbiljnije prirode i da ce biti zdrav za DC.

I za Novaka ne bas prijatna ova nesvakidasnja situacija.
              Similis simili gaudet

Comment

• Kakav turnir ...takav i kraj.
                SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• I meni na pamet padose Novak i Rafa odnosno Monte Karlo i AO. Steta, najvise zbog publike, zasluzila je dobro da zanemi.

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                    Gde je izasao???

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
                    Verovatno si skontao do sada, izasao je na teren sa direktorom turnira da licno objasni situaciju.
                    "But Pascal what are you saying?"

Comment

• Много је играо задњих месеци и то све до завршница, баш сам се чудио како издржава, ипак верујем да није нешто страшно, више да не рескира финале које му много значи!

Немојмо сада од тога да првимо трагедију, некако је атмосвера на форуму одједном постала као да је неко умро, све је то саставни део спорта и самих спортиста. За који дан ето Рође у финалу ДК и биће све ок...
                      sigpic

Comment

• Kakva je ljudska velicina role, neda 400 pts najboljem prijatelju

Comment

• Где су резерве? Да ли то за финале резервисти немају право да играју?
                          sigpic

Comment

• Da je Dimitrov prihvatio da bude rezerva on bi sad igrao finale Ziko.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                              Kakva je ljudska velicina role, neda 400 pts najboljem prijatelju
                              Pa iskreno Sten je ovde najvise ostecen. Kako je napumpan izasao protiv Feda, da je prosao, na Novaka bi slao bombe kao 2013. na AUS. Imam osecaj da mnogo zeli osvetu za onaj bejgl.
                              "But Pascal what are you saying?"

Comment

• ponovo sam odgledala ceo TB i nisam videla kad je povredio ledja, jedino sto je bilo cudno je 1. servis kod 6:6 i posle na mp je imao bolnu grimasu i cudno je cekao servis
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X