Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comment

• Originally posted by jovan View Post
      Slicno sam razmisljao o redosledu, odmah posle meca Cilkana i Nola
      Sada da se nastavi niz: Nišikori 5, ...

Comment

• Sa masu meceva manje od glavnog rivala do prvog mjesta, dokaz ultimativne klase i da je sto se suve klase tice bez premca najbolji teniser svijeta poslednjih godina.

Kada si prvi, svega si vrijedan, na tronu moze biti samo jedan.

Djokovic se izjednacio sa Nadalom na vjecnoj listi posto ce ovo biti treca Nova godina koju docekuje na prestolu. Moze se sigurno i do rekorda koji drzi Sampras, osujetio je plan Federera koji je zelio da izjednaci Pitov rekord i potegao je, dao sve sto ima, to ce ga kako ce se ispostaviti mnogo kostati u daljoj karijeri, ali ni njegov najveci nivo i mnogo, mnogo meceva vise nije bilo dovoljno, jer jednostavno postoji neko mnogo bolji od njega.

Ovo je na neki nacin i pobjeda sporta, ali ima bodovanje i veliki propust cim se moze do prvog mjesta bez Gren Slema, no kad neko donese pravilo da u trouglu H2H nesto odlucuje onda i ne cude propusti od strane bodovanja. Jos ostaje da Hamilton krunise za klasu bolju sezonu od Rozberga, kao sto je to i Djokovic upravo uradio. Da Njemac na kraju osvoji titulu, to bi tek bila katastrofa.
        sigpic

Comment

• Comment

• Vidim fina statistika Kako je igrao posto nisam bila u mogucnosti da gledam mec?
            Similis simili gaudet

Comment

• Da li bi Berdych prošao u polufinale ako kojim slučajem večeras na teren umesto Wawrinke izadje zamena?

Comment

• PRSKAJ BRE!
                It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by darkman.021 View Post
                  Da li bi Berdych prošao u polufinale ako kojim slučajem večeras na teren umesto Wawrinke izadje zamena?
                  Ja mislim da mu je to jedina sansa Jos ako ta zamena dobije Cilkana, onda 100% prolazi Srecko je druga zamena koliko znam.
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Stig'o noćni čovek... i sedma brzina
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                      Sedma brzina, svjetski rekord postignut, teniski Bolt Još nije izgubio set otkad je postao otac, vjerovatno ga neće izgubiti bar do Wimbledona. Nije smio sebi dozvoliti gubitak čak 9 gemova u grupi. U redu je izgubiti tu i tamo neki poen ali je ovo previše, pogotovo kad se uzme u obzir s kim je igrao. Kako je krenulo Nishikori će uzeti 5 gemova a Federer možda i svih 6 (servisom naravno, a kako drugačije).
                      Ne pretjeruj notorious.

Nema sedme, samo dvije varijate seste, ofanzivnu i polufanzivnu. Tu je jedinstve.

Svidja i se ovaj tvoj matematicki red.

Inace mec mi je licio na dzentlmenski dogovor. Berdih je obecao da ga nece umarati a Novak da nece obarati rekorde.

Comment

• Originally posted by darkman.021 View Post
                        Da li bi Berdych prošao u polufinale ako kojim slučajem večeras na teren umesto Wawrinke izadje zamena?
                        Ako izadje zamjena, Berdych je u polufinalu

Comment

• Originally posted by NI View Post
                          Ne pretjeruj notorious.

Nema sedme, samo dvije varijate seste, ofanzivnu i polufanzivnu. Tu je jedinstve.

Svidja i se ovaj tvoj matematicki red.

Inace mec mi je licio na dzentlmenski dogovor. Berdih je obecao da ga nece umarati a Novak da nece obarati rekorde.
                          Kad se varijante spoje onda je sedma a spojile su se

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
                            Vidim fina statistika Kako je igrao posto nisam bila u mogucnosti da gledam mec?
                            Taman koliko je trebalo da pobedi.
                            Ritern odlican...u pertle naravno...malcice stegnut, bar meni....verovatno zbog znacaja meca...opet moje vidjenje, nije igrao punom snagom, opet mislim da je razlog to prvo mesto koje je trebalo osigurati.
                            Strucnjaci ce ti vec bolje objasniti, ja ovako laicki
                            sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                              Kad se varijante spoje onda je sedma a spojile su se
                              I smesh mu se poprvalja, daasnji je bio fantastican!

Anabel Kroft: "Sjajna godina za tebe Novace, Uimbldon, sin broj jedan. Sto bi jos istakao?"

Spoiler
                              Novak: "Vjencanje!"

Comment

• Novak NO. 1!

http://www.barclaysatpworldtourfinal...hes-number-one

Nastavlja se dominacija Djokovica i Nadala, pet uzastopnih godina njih dvojica vladaju svjetskim tenisom.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X