Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by goku View Post
    Navijam za Novaka, ali sam realan i uvek ću biti. Nemam problem da kažem da nije korektan kad se čudi kad protivnici pogađaju linije. Ne postujem puno, ali uglavnom pročitam sav teniski pdf i još nisam video da si propustila priliku da braniš Feda. Ponekad je to vređalo zdrav razum.

I još nešto me zanima, kako sa TV ekrana tako nepogrešivo procenjuješ brzinu podloge, visinu odskoka, primanje slajsa. U pitanju su nijanse koje igrači na tom nivou na terenu svakako primete, ali kako ti to uspevaš gledajući u kutiju. Ako si u pravu ja se tebi divim.

Kad gledas sa strane, vidis koliko lopta klizne sa podloge, te u zavisnosti koliko klizne, imas neku jasniju predstavu o brzini same podloge, i primanju odredjenih tipova udaraca te podloge. Brzina podloge zavisi od materijala od kojeg je napravljena, te ako je hard u pitanju onda i od farbe koja se nanosi na tu podlogu, kako je i s cime je pomjesana ta farba. Igrac primjeti brzinu podloge nakon prvog udarca, jer odmah zna koliko je fulio sa kretanjem i kako da se prilagodi. Kada gledas sa TV-a treba ti vremena, ali moze se sve znati o podlozi u roku od 10 min, ako znas sta treba da gledas i ako je ugao kamere pogodan da se vidi visina odskoka prilikom spin ili drive udarca, odnosno slice-a.
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Recite Marku Zikelu da servis nije opasan......Beker bi po vama bio dsf
      sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• @Vladan , ne procenjuje se samo ovde ta SE nagrada ili kako se vec zove. Cisto favorizovanje i promocija od strane ATP da toliko godina dodeljuju istu istom coveku , a svake godine ima po nekoliko veoma nesportskih poteza, bude i igraca koji pokazu veci nivo sportskog ponasanja od njega a samo figuriraju na ostala tri mesta koja takodje odredi ATP. Popirilicna prasina se podigla kada je Tomas javno rekao te 2010 da nije glasao za njega jer smatra da nije dovoljno elemenata bilo za tako nesto.
        Novaka iskljucujem iz ove price pre opaske za ljubomoru, nece je nikada dobiti zbog psovanja , kao ni Murray a i on decko se fer ponasa i u pobedi i porazu
        Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Poznati Federerov fer-plej na djelu vec u drugom gemu meca, bezobrazno gadjanje protivnika u tijelo na mrezi, a potom i radovanje ala Hjuit iz najgorih dana

Gotovo u svaki mec se desava to, vec je rutina. Fer plej nema sta.
          OVAKO

Comment

• Svi ti igraci su bili nominovani proteklih godina....STANA treba nominovati
            sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
              Sve price su, a kad je pre par godina uradio ono, pa kad je pre 2 godine uradio ono, a prosle godine blabla....
              on toliko meceva igra i ponasa se fair i kako treba, ne odugovlaci, igra fer, postuje protivnika, sudije, one klince sto skupljaju loptice, koliko se ja secam na publiku se drao samo pre 2 godine na RGu, ali je presudno sto ide u telo kad je igrac na mrezi

A da on nije fer igraci ne bi glasali za njega, jer svi ti koje si nabrajao su bili nominovani kad i on, pa nisu dobili nagradu
              Postuje sakupljace loptica. Nesto najjace sto sam cuo ikad Dere se na publiku veoma cesto i govori im da usute,kao i Novakovim roditeljima onomad a rasprave sa sudijama mozes pronaci na youtubu gdje se moze cuti rijec "Fuck" iz Federeovih postenih usta upucena sudiji.

Deset puta nagradjivan igrac za fair play, najironicnija nagrada koja je postojala i koja postoji.

Desetominutni video koji pokazuje postovanje prema sudijama

Last edited by DinoFC; 09-11-14, 23:30.

Comment

• Kada izadje sa terena pred protivnikov servis za mec tada mu treba oduzeti sve koje je dobio.....to je nefer sve ostalo je mamina maza

Comment

Imam oci
                  Vidiš, toga se nisam setio.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                    Postuje sakupljace loptica. Nesto najjace sto sam cuo ikad Dere se na publiku veoma cesto i govori im da usute,kao i Novakovim roditeljima onomad a rasprave sa sudijama mozes pronaci na youtubu gdje se moze cuti rijec "Fuck" iz Federeovih postenih usta upucena sudiji.
                    Jebiga, previse je kul, ostalima fali tog swaga
                    sigpic
                    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Sve sto radite radite muski, a u meso se ide ovako

Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• I naravno... izvini...
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                          Drao se onda na RGu i kad jos, kad se drao ove godine, na kom mecu?

Inace, ta nagrada je i za promociju tenisa, za ponasanje na terenu, ali i van njega...i bas me zanima, koji to teniser bolje promovise tenis od Federera?

Lik dobija ovu nagradu od 2004.godine, znaci da je dobijao kad je igrao sa starijim od sebe, kad je igrao sa svojom generacijom i sad kad igra sa klincima i svi oni zive u zabludi da je on fer, ali zato Vladan, NI, Maxxa, FC i ostali znaju pravu istinu

Sent from my HTC, posto mi se moze
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

Drao se onda na RGu i kad jos, kad se drao ove godine, na kom mecu?

Inace, ta nagrada je i za promociju tenisa, za ponasanje na terenu, ali i van njega...i bas me zanima, koji to teniser bolje promovise tenis od Federera?

Lik dobija ovu nagradu od 2004.godine, znaci da je dobijao kad je igrao sa starijim od sebe, kad je igrao sa svojom generacijom i sad kad igra sa klincima i svi oni zive u zabludi da je on fer, ali zato Vladan, NI, Maxxa, FC i ostali znaju pravu istinu

A da ne pricam da je do 2006. znao i da lomi rekete, svadje sa sudijama su gore u videu, cesto zna da se raduje protivncima u facu, cesto govori publici da zacepe. Sve ima na klipovima, crno na bijelo.

Comment

• A FC dobro nije stavio snimke juniorskih Roletovih meceva, tad je lomio rekete a sad dobija SE nagradu

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Pa mogu ici do 2004, posto od tada zraci fair play-om teniskim terenima.

Al ova rasprava je fakat bila

Comment

Working...