Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ti si tu zato kao vrhovni sudija, pa da nas sve redom ispravis i dajes packe sto nismo kao ti pa znamo jednu jedinu istinu,( bar ja da se ogradim ali si spomenula nekoliko ljudi ovde, idolopklonici)
    Inace spomenula sam da se o toj temi SE frekvenciji dodeljivanja jednom te istom igracu diskutuje kriticki svim teniskim forumima. Verujem da citas jos ponesto sem ovog foruma.
    Similis simili gaudet

Comment

• I pored svih ovih ispada kojih ima na youtubu a jos mnogih koji nema ne bi bio problem da je doticni uzeo 1 ili 2 nagrade al je on uzeo 10 sto nakon svega pogledanog djeluje smijesno i potpuno neboluzno.

Fair play potezi u njegovom rijecniku ne postoje.

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
        Ti si tu zato kao vrhovni sudija, pa da nas sve redom ispravis i dajes packe sto nismo kao ti pa znamo jednu jedinu istinu,( bar ja da se ogradim ali si spomenula nekoliko ljudi ovde, idolopklonici)
        Inace spomenula sam da se o toj temi SE frekvenciji dodeljivanja jednom te istom igracu diskutuje kriticki svim teniskim forumima. Verujem da citas jos ponesto sem ovog foruma.
        Pa ja ne znam kako da napisem drugacije...
        Ako je on ne zasluzuje, igraci mu je ne bi dodelili toliko puta, ne bi glasali za njega, nego za nekog drugog, jer svi ti igraci koje ste nabrojali da su fer su bili nominovani, ali nisu dobili.

Sent from my HTC, posto mi se moze
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Poenta nije u tome da je on bruka za tenisa ili los lik, nego da ima druge igrace koje su vise FAIR PLAY od njega. Sta je toliko tesko da se prizna, bez obzira na to dali je on dobijao ovu nagradu jednom ili 100 000 puta u zivotu? Dali to sto je najpopularniji znaci da MORA da bude izglasan i za fair play?? Ja mislim da ne, ne znam za vama.
          Ne moze da je fair play kada u svaki mec gadja protivnika u tijelo, NAMERNO! Ovo danas je bila BRUKA, gagja ga na mrezi i ne izvinjava se, i ajde sto se ne izvinjava nego i vice cmon ili chum jetzt, nisam cuo bas sta je reko, ali bitno izdrao se posteno. Mislim ok je brate, kreni ruku bar izvini se protivnika.

A i to sto je Dino rekao sve stoji.
          OVAKO

Comment

• Role jos jedno 5 ovih nagrada, pa neka hejteri crknu od muke

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
              Role jos jedno 5 ovih nagrada, pa neka hejteri crknu od muke

Neka ih on dobija koliko god da igra samo neka se malo manje raduje protivnicima u facu kada ih gadja lopticom u tijelo.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                Neka ih on dobija koliko god da igra samo neka se malo manje raduje protivnicima u facu kada ih gadja lopticom u tijelo.
                jadni protivnici, Role ih zlostavlja, gadja ih lopticom u telo, a oni nemocni

sigpic

with experience.

Comment

• Neka je dobije jos 100 puta, mi govorimo koliko je to realno i ispravno. Inace ne menja mi nisto u zivotu ako Federer dobija fucking fair play nagradu. Nek zbira fair play nagrade a Rafa Slemove, necu se buniti. Ja cu mu dati i Kobe Bryant fair play award.
                  OVAKO

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                    jadni protivnici, Role ih zlostavlja, gadja ih lopticom u telo, a oni nemocni

U toj situaciji jesu nemocni, ko glineni golub. Ali to su i zasluzili kada su doticnog izabrali za naj fair play igraca, pa ih sada casti u glavu.

Comment

• Ljudi sta vam je pa posle svih skandaloznih odluka ATP-a i njihovih ulizica (ljudi koji rade za njih) valjda je jasno da se sve i svasta stimuje i namesta.
                      Ne kazem da namestaju Federeru ovu nagradu ali dosta sitnica ( koje samo nama deluju sitnice ) mu se namestaju a to u vrhunskom sportu i kod troice najboljih dosta puta prevagne.
                      U jedno sam ubedjen a to je Novak Djokovic... da nije Srbin vec Amerikanac npr imao bi vise GS- titula.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

U toj situaciji jesu nemocni, ko glineni golub. Ali to su i zasluzili kada su doticnog izabrali za naj fair play igraca, pa ih sada casti u glavu.
                        Ma on sigurno zna ko nije glasao za njega, pa samo te gadja…zlo je Roger, najvece na ovom svetu

sigpic

with experience.

Comment

• A to sto ja i ostatak svijeta moramo gledati kako rafa cupa gace iz anusa je sasvim fair play i strasna promocija sporta
                          sigpic
                          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                            A to sto ja i ostatak svijeta moramo gledati kako rafa cupa gace iz anusa je sasvim fair play i strasna promocija sporta
                            Promjenis fino ime nagrade i ove rasprave uopste ne bi ni bilo. Ko najvise doprinosi promociji tenisa i to je to.

Ne vidim sta je nefer u tome sto Rafa vadi gace iz guzice, ustvari evo placem od smijeha

Comment

• Pa ne shvacas mi poentu, zato to i pises. Gde sam ja spomenuo da je Rafa treba dobiti? Odugovlaci izmedju servisa, eto hvata se za gace, to mozda nije neko sto ti ja znam WOW skandalozno ponasanje ali je nepostovanje pravilima a i nekorektnost prema igraca sa druge strane mreze. Ali zato tu je Kei Nisikori koji ne izgovori ni rijec u toku meca, tu je Raonic koji je super momak, tu je Cilic, tu je Delpo. Svi oni mogu da dobiju nagradu, ali jebes ga, nisu toliko popularni.
                              OVAKO

Comment

Promjenis fino ime nagrade i ove rasprave uopste ne bi ni bilo. Ko najvise doprinosi promociji tenisa i to je to.

Ne vidim sta je nefer u tome sto Rafa vadi gace iz guzice, ustvari evo placem od smijeha
                                To sto se tom rukom kasnije rukuje sa protivnikom i sudijom
                                sigpic
                                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Working...
                                X