Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Lepo sam ti ja juce rekla da je Marej ocajan, Roger je to danas lepo i dokazao
    Pa nista bolji juce nije bio ni Stan,a nasi mediji to predstavise kao fenomenalnu Novakovu formu,itd... U finalu ce se videti,svakako ce Novakovo polufinale biti teze,uz to ovi iz B grupe imaju dan odmora,a Japanac ume da bude tvrd orah kad ima svoj dan i kada je odmoran. Po meni,lepe sanse ima
    Fed u eventualnom finalu. Igra nije losa,nisam ocekivao da se ovako proseta kroz grupu,pogotovo posle nastupa u Parizu.
    sigpic

Comment

• Inace ovo danas od Mareja nije bilo ni za u top 1000, nemam rijeci za negovu igru. Federer bezgresan, a i kakav ce biti kad ima onakvog protivnika, koji ne moze teren da pogodi. Odvalio ga za sve pare i mislim da mu je poljuljao samopouzdanje do iznemoglosti.
      OVAKO

Comment

• Nije mu Federer dao da igra

Comment

• Ne, ok to, Fed je stvarno bio maestralan, nije gresio, odlican bio u razmene, BH uopste nije ckripio, ali Marej je bio kao bez dusu, kao da nije bio na ovu planetu. Covjece, ovo je bila bruka, nije mogao vise od 2-3 udaraca da prebaci, ma koliko god bio dobar Fed nije bilo sve do njega.
          OVAKO

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            Djokovic se sokirao kad je cuo da Vavrinka drzi rekord po trajanju meca na WTFu i rekao svom stabu, parafraziram - necu dozvoliti da Vavrinka drzi neki rekord u tenisu, bilo koji.
            Nije bio Nole dobar pa je Roger odgovorio kao Novak

Comment

• Sad kad se Rafa nalozi sledece godine i dobije Federera za 45 minute.
              OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                Sad kad se Rafa nalozi sledece godine i dobije Federera za 45 minute.
                Sto onda Rafa ne osvoji osamnaesti GS prosle godine?
                sigpic
                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Svi kukaju za turnir, ali zato u finalu imamo meč sezone, šlag na tortu, Feki-Nole

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                    Sto onda Rafa ne osvoji osamnaesti GS prosle godine?
                    Slijepo crevo.
                    Rafa kad bi igrao samnom ja ne bi uzeo poen a opet to bi trajalo vise od 50 minuta.
                    OVAKO

Comment

Sad kad se Rafa nalozi sledece godine i dobije Federera za 45 minute.
                      Trebalo bi da Rafa završi logičan niz Waw-Nole-Federer-Nadal

Comment

Slijepo crevo.
                        Rafa kad bi igrao samnom ja ne bi uzeo poen a opet to bi trajalo vise od 50 minuta.
                        Vidis ima i ta varijanta
                        sigpic
                        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Tesko da ce taj mec docekati kraj. Nakon 2-3 greske postajem ogromna pretnja prema reketu, a da ne pricam o vise od 10 gresaka, tad sam mozda pretnja i samog sebe.
                          OVAKO

Comment

• B92: RF: Bilo mi neprijatno na 6:0, 5:0 http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...&nav_id=923703

Dakle nije GOAT.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                              B92: RF: Bilo mi neprijatno na 6:0, 5:0 http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...&nav_id=923703

Dakle nije GOAT.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
                              I meni su ucinilo da nije htio 6:0, 6:0.

Inace je u pravu da spora podloga lakse pravi razliku izmedju igraca. Nema jeftinih poena i ako si bolji, to se pokaze u vecini poena. Onako kriminalna partija Marija se moze objsniti samo na jedan nacin. Trebao je 2:0 u setovima. Posto je Federer poveo 2:0 u prvom, Mariju je bilo jsano da ce tesko do zeljenih 2:0 u setovima i jednostavno se predao. Mentalni umor zbog igranja 6 nedjelja za redom je isplivao.
                              Last edited by NI; 14-11-14, 07:50.

Comment

• Dodjoh sinoc iz grada(jesam popio malo) i gledam na rezultatima da je Federer pobedio 6-0 6-1,u prvom trenutku sam pomislio da izmisljam i haluciniram,protrljao sam oci i video sam isti rezultat,sto me je nateralo da legnem da spavam posto sam bio siguran da to nje istina.Evo sad ustao i vidim da ga je Federer bas razbio.U neku ruku mi je drago,ne zbog Federera vec zbog Novaka,zato sto ovaj rezultat pokazuje koliko je Rodzeru stalo da osvoji WTF,sto ce sigurno uticati na Novaka da se ne opusti protiv Berdih i Nisikorija,vec da prikazanu igru iz prva 2 meca prikaze i u nastavku turnira i u svom stilu za kraj ove,po njega,divne sezone titulu posveti Stefanu.
                                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Working...
                                X