Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ako ga je poslao posle 2-0 za Endija onda su i Lend i Marej retardi
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by NI View Post
      shminka,

Odlican, iako malo strog post. Zahvaljujuci tebi konacno mi je sinulo o cemu se radi. Andi je trebao uzasno mnogo rada da bi bio clan cetvorke. Sada je osvojio Uimbldon i cini se da vise nije spreman na takav rad.
      To je otprilike suština...a i post je cjelina, a vi ste se uhvatili samo jednog dijela
      Last edited by shminka; 14-11-14, 12:05.

Comment

• "Guranje gdje ne pripada"...očekivanja, a ne rezultati...mada je sasvim jasno da rezultatski takodjer neće biti blizu

Od njega se ne može očekivati da bude dobar kao ona trojica, baš kao ni od Stana i Čilića

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
          Ako ga je poslao posle 2-0 za Endija onda su i Lend i Marej retardi
          Posle 2-0 je relativan pojam. Da li odmah posle 2-0, ili kasnije tokom trećeg seta. Lendl kao čovek od struke je morao poznavati mogućnosti svog pulena. Nisu ova dvojica odigrala svega par mečeva da Lendl ne bi mogao prepostaviti kuda može odvesti Endijeva agresija. Verovatno da je procena bila da se ne treba do maksimuma iscrpljivati kada se videlo da je Novak podigao igru. Čista kalkulacija je u pitanju, računica koja se pokazala isplativom.
          sigpic

Comment

• Za mene je najjaci utisak u vezi Mareja ostavila njegova fizicka inferiornost mada definitivno njega muce i neki drugi problemi. On je poznat po tome da kad mu ne ide zna da glasno opsuje, prica sa samim sobom ili svojim boksom, da se cak udari reketom... juce tokom celog meca je bio ravan. Maltene zombi.
            Secam se dobro izjave Tipsarevica iz marta 2013:
            "Najspremniji u smislu snage, izdržljivosti, svega? Rekao bih da je to Marej, jer ako računate kondiciju, brzinu, način pokrivanja terena i snagu, to Škot"
            Lendl je znao da mu stavi tegove na nogama i tera ga da trci tako 10-20 km ili trenira u kontinuitetu 3-4 sata bez prestanka. Upravo ta izdrzljivost mu je davala prednost nad konkurentima.
            Protiv Novaka na US Openu imao je snage za dva seta, juce ni za jedan set i to protiv Federera koji nije baseliner poput Novaka ili Nadala.
            Ne znam, za mene je ono juce jednostavno neshvatljivo jer on sa onakvom igrom ne da nije deo BIG 4 nego nije ni za TOP 50 najmanje.

Comment

• Vjetar je pomogao Lendlu i Mariju u USO finalu 2012. da dodju do 2:0. Svejedno, to je bila odlicna taktika i odlicna realizacija.

Glavni razlog za 6:2 u petom setu nije Novakov umor, nego Andijeva hrabra i odlicna igra!

@Bojana

Ne trebas od mene da branis Novaka. Ja samo probam da ilustrujem da je postojala cetvorka:

1. Federer
              2. Nadal malo iza
              3. Novak jasno iza
              4. Mari jasno iza Novaka

koja je bila daleko ispred drugih. Odnosi snaga medju cetvorkom su se mijenjali i nastavice da se mijenjaju. Npr. ja ocekujem da ce cetvorka osvojiti sljedeci broj slemova do kraja karijere:

Federer, bice cudo ako osvoji jos jedan.
              Mari, njedan ako nesto readikalno ne promijeni.
              Nadal, 1-4, zavisno od povreda.
              Novak, 5 ili vise ali dobro manje od 10.
              Last edited by NI; 14-11-14, 12:42.

Comment

• Niko ne spori Marijev prime i da je tada vise nego konkurentan ali to se desava u samo 1/4 godisnje.
                Samo je dva puta imao 2/4 godisnje, 2011 i 2012 po meni (a dozvoljavam da gresim) sto slozicete se naspram ove trojice totalno zanemarivo.
                >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                  Posle 2-0 je relativan pojam. Da li odmah posle 2-0, ili kasnije tokom trećeg seta. Lendl kao čovek od struke je morao poznavati mogućnosti svog pulena. Nisu ova dvojica odigrala svega par mečeva da Lendl ne bi mogao prepostaviti kuda može odvesti Endijeva agresija. Verovatno da je procena bila da se ne treba do maksimuma iscrpljivati kada se videlo da je Novak podigao igru. Čista kalkulacija je u pitanju, računica koja se pokazala isplativom.
                  U pravu si nedovoljno detaljno sam se izrazio. Da formulisemo to malko drugacije
                  Ako je neposredno po dobijanju drugog seta Lendl poslao signal Mareju da se stedi za peti onda su on i Marej retardi na kub
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                    U pravu si nedovoljno detaljno sam se izrazio. Da formulisemo to malko drugacije
                    Ako je neposredno po dobijanju drugog seta Lendl poslao signal Mareju da se stedi za peti onda su on i Marej retardi na kub
                    Ostaćemo na ovom ‚‚ako" jer nas ono po značenju uvodi u dalju prepostavku.
                    sigpic

Comment

• Stanislas Wawrinka je jučerašnji trening završio nešto ranije. Požalio se na bolove u lijevom stopalu.

Comment

• Koliko ce danasnji mec da traje?
                        55,56,57 minuta
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Opet puštaju zabranjene filmove u po bijela dana, morao sam decu otjerati u drugu sobu
                          sigpic
                          http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Ajde Nole jos jedan gem za 1/2 ;)

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                              Stanislas Wawrinka je jučerašnji trening završio nešto ranije. Požalio se na bolove u lijevom stopalu.
                              Moze Fed goat iz bez njega na Francuze.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• evo ga, viskovic krece sa biserima..
                                veli da mekinro drzi rekord u vezanim inroor pobjedama pa daj bre covjece...

Comment

Working...
                                X