A zna i njegov forhend
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Finals - London 2014.
Collapse
X
-
Svi stari ljudi nose džempere, ovaj baš dobro ugrejao izgleda mi.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by NI View PostZeljno sam ocekivao mec Andija i Keia. Smatrao sam da je Keiu najtezi igrac Mari pogodovo na podlozi slabog odskoka. Doduse, odskok nije tako slab. ali sve jedno Kei razoran. I pored toga sto je servisaro ocajno u prvom setu, i pored 8 duplih gresaka, i pored perioda odlicne marijeve igre, Kei je to uzeo dodta lako. Razlozi su jednostavni:
-Kei je unistio Novakov 2. servis u Njujorku, Marijev
-u BH na BH CC razmjenama Mari nije imao sansi
-Kei nije imao problema da igra agresivno na Marijeve mekane loptice
Ocigledno je Mari trebao ovaj poraz da shvati koliko je Kei dobar, iako stvarno ne vidim kako iko na turu moze biti favorit protiv zdravog Kei ako ne servira barem 60% prvoga unutra.
Comment
-
Originally posted by salinjo90 View PostJa cenim da previse uzdizes Keia, on mozda ima sve igracke vestine, ali glava ce da odredi u odlucujucim mecevima. Videcemo ubuduce kako ce da reaguje u zavrsnicama GS. A najbolji znaju sad ko je Kei pa ima dobro da se spreme za njega i ima da ga deru, evo sta ti kazem. Nema japanac ono sto ima Rafa, Roger, Novak..
Comment
-
Originally posted by salinjo90 View PostJa cenim da previse uzdizes Keia, on mozda ima sve igracke vestine, ali glava ce da odredi u odlucujucim mecevima. Videcemo ubuduce kako ce da reaguje u zavrsnicama GS. A najbolji znaju sad ko je Kei pa ima dobro da se spreme za njega i ima da ga deru, evo sta ti kazem. Nema japanac ono sto ima Rafa, Roger, Novak..sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNaravno da moze, znalo se da mu danas Raonic nista ne moze, jos ga sere ritern nenormalno. BH mu je busan i samo to je vazno, to moraju i mogu da eksploatisu maksimalno i Nisi i Marej.
Naravno, ovo nije led, ovdje mora tenis da se igra
Comment
Comment