Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shminka View Post
    i ne znam fkt što vas toliko taj Edberg pogadja, čovjek je daleko najpopularniji teniser i medju fanovima i medju igračima...isti igrači su tu 150 godina...mladi koji dodju su većinom njegovi fanovi...sasvim je logično da će dobijati nagradu dok je živ

i sama nagrada sigurno nije pokazatelj sportskog ponašanja, nego popularnosti
    Pa zar nije dosta jedna nagrada godisnje za popularnost?

Ipak se nadam da ce Edberga dobijati samo dok igra tenis a ne i dozivotno.

Comment

• Pa dobit će ga i kad ode u penziju, ako se nadje na ponudi...pješke

Comment

• Originally posted by NI View Post
        Nemoj mi reci da je Mark Peci pao na Vladanove fore.

Rekoh da smatram Federer sportistom na terenu. Ali mislim da su i Raonic, Vavrinka, Ferer, Cilic, Djokovic, Conga, da ne nabrajam, barem jednako sportisti kao on. Zasto onda mora svake godine Federer da uzme trofej?

PS
        Ne sjecam se da Vladan upotrijebio rijec djubre za Federer, a mozda grijsim.
        Sve price su, a kad je pre par godina uradio ono, pa kad je pre 2 godine uradio ono, a prosle godine blabla....
        on toliko meceva igra i ponasa se fair i kako treba, ne odugovlaci, igra fer, postuje protivnika, sudije, one klince sto skupljaju loptice, koliko se ja secam na publiku se drao samo pre 2 godine na RGu, ali je presudno sto ide u telo kad je igrac na mrezi

A da on nije fer igraci ne bi glasali za njega, jer svi ti koje si nabrajao su bili nominovani kad i on, pa nisu dobili nagradu
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Ovo je fer plej, a ovo dolazi od covjeka koji je fasista. Pa nije dobio milijardu nagrada za fer plej. Federer jedva prizna poen i na sljaci, tu mora zbog traga.

sigpic

Comment

• Da hoće čovjek otići u penziju više, da vam svane

uništi tenis jbt, 50 igrača pauze od tenisa pravi jer ih je povrijedio na mreži

Comment

• Jesam li upravo procitao da imas vremean da postavis reket pri servisu u tjelo koji prosjecno ide 220-240 kmh?

Hajmo malo kalkulator i fizike pa da se sracuna vremensko razdoblje za takvu reakciji.

Oko 0.2 sekunde
              sigpic
              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Imas bar taj djelic sekunde, ovdje se vala zere ne pitas, on te gadje u tijelo i ako ti ne pogodi reket nekim cudom ostaje samo bol.
                sigpic

Comment

• By the way razlika u brzini servisa i pasinga u tjelo je u 100kmh
                  sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• 29 nagrada od ATP-a je stvarno nevidjeno....
                    sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• i Novak je njega pogodio na mreži u Šangaju, ali nisam siguran da Roger osjeća bol

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                        Jesam li upravo procitao da imas vremean da postavis reket pri servisu u tjelo koji prosjecno ide 220-240 kmh?

Hajmo malo kalkulator i fizike pa da se sracuna vremensko razdoblje za takvu reakciji.

Oko 0.2 sekunde
                        Ma imas tada sve vreme ovog sveta da reagujes, ali zato passing kad ti opali, to je bas zajebano

10. nagrada za fair play #peske

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Evo mu je postavio Mark pitanje, nismo mi jedini koji primjecujemo da tu nesto debelo nije u redu, NI sta je odgovorio?

Najpopularniji jeste i to mislim da niko ne spori, ali da je najveci fer-plej, nema sanse!
                          sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                            Koliko imas vremena, 0.5 sekundi? a jos ti opali servis od 220km/h i vise, a passing bas i ne moze toliko brzo da ide, koliko se ja razumem u ovaj tenis

NI, najmanje sam ocekivala da ces ti da padnes na ove Vladanove fore i njegovog konstatnog smaranja da Fed ne zasluzuje Edberga i da je djubre na terenu
                            Navijam za Novaka, ali sam realan i uvek ću biti. Nemam problem da kažem da nije korektan kad se čudi kad protivnici pogađaju linije. Ne postujem puno, ali uglavnom pročitam sav teniski pdf i još nisam video da si propustila priliku da braniš Feda. Ponekad je to vređalo zdrav razum.

I još nešto me zanima, kako sa TV ekrana tako nepogrešivo procenjuješ brzinu podloge, visinu odskoka, primanje slajsa. U pitanju su nijanse koje igrači na tom nivou na terenu svakako primete, ali kako ti to uspevaš gledajući u kutiju. Ako si u pravu ja se tebi divim.

Comment

• Originally posted by goku View Post
                              Navijam za Novaka, ali sam realan i uvek ću biti. Nemam problem da kažem da nije korektan kad se čudi kad protivnici pogađaju linije. Ne postujem puno, ali uglavnom pročitam sav teniski pdf i još nisam video da si propustila priliku da braniš Feda. Ponekad je to vređalo zdrav razum.

I još nešto me zanima, kako sa TV ekrana tako nepogrešivo procenjuješ brzinu podloge, visinu odskoka, primanje slajsa. U pitanju su nijanse koje igrači na tom nivou na terenu svakako primete, ali kako ti to uspevaš gledajući u kutiju. Ako si u pravu ja se tebi divim.
                              Imam oci

sigpic

with experience.

Comment

• ahahhahahahaa nije bilo veće slike šefice... nije fer u temi je manja...

prekuvaće u tom džemperu, zato je i imao problema u drugom...
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X