Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jedva cekam da vidim Cilica, Nisikori nam je potvrdio da je jedan od najboljih igraca svijeta, Cilicu je ovo idealna prilika. Ako bude na nivou iz Njujorka bice strasan mec i definitivno ima sansu da dodje do pobjede. Za razliku od ostalih mentalnih patuljaka i ove sezone je u nekoliko navrata dokazao da nema kompleks i ako nista spreman da je da pruzi borbu, a na kraju i trijumfuje.

U svakom slucaju TOP 5 u ovom trenutku nevezano za listu izgleda

Djokovic
    Nadal
    Nisikori
    Cilic
    Federer
    sigpic

Comment

• Stanimal
      u pravom trenutku se budi
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Hvala Shminka za stream, baš sam ga tražila
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• можда је овај Бердих део завере против Нолета.. био би штос да сада Чила пусти исто тако Нолета да га добије 12/0 па да се искидамо од смеха...

Last edited by Žika; 10-11-14, 15:35.
          sigpic

Comment

• Daj Vlajko kakva je ovo zajebancija. Cuj Federer 5. Po trenutnom tenisu. Fulio si ti ovo zestoko, Role trenutno po igri nije ni za Top20. Roki ga sinoc rastavio, posebno onaj TB mu je pokazao kakav je Role zaludjenik da zna igrat tenisa
            sigpic
            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• shminka kad ti je ono bese rodjendan

http://www.yonexusa.com/company/news...set-to-launch/
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Ja i dalje ne vjerujem da Marin ima šanse danas,ali kad ovako nešto kaže Niki Pilić onda mora da ima težinu

- Marin je shvatio da može jedan veliki turnir odigrati bez upadanja u ‘crne rupe’. A sad kad zna da može odigrati i sedam vrhunskih mečeva zaredom, onda više nema prepreka da takve rezultate može ponavljati redovito - kaže Pilić, koji će Đokoviću ipak dati prednost večeras.
                - Novaku dajem 51, a Marinu 49 posto. Bit će to izvrstan meč - rekao je Pilić.

Ja bi išao taktikom da nitko ne može Marina Čilića dobit 11 puta zaredom

Comment

• Originally posted by Mario Ancic View Post
                  Tako je

Idemo Cipeee
                  sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Ja i dalje ne vjerujem da Marin ima šanse danas,ali kad ovako nešto kaže Niki Pilić onda mora da ima težinu

- Marin je shvatio da može jedan veliki turnir odigrati bez upadanja u ‘crne rupe’. A sad kad zna da može odigrati i sedam vrhunskih mečeva zaredom, onda više nema prepreka da takve rezultate može ponavljati redovito - kaže Pilić, koji će Đokoviću ipak dati prednost večeras.
                    - Novaku dajem 51, a Marinu 49 posto. Bit će to izvrstan meč - rekao je Pilić.

Pilic je to rekao za hrvatsku publiku.

Kladionice daju 86%:14% za Novaka.

Istina je vjerovatno negdje po sredini, recimo 65-70% za Novaka.

Comment

• Po meni Čilić ima šanse samo ako odigra na nivou sa US- Opena.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                        Pilic je to rekao za hrvatsku publiku.

Kladionice daju 86%:14% za Novaka.

Istina je vjerovatno negdje po sredini, recimo 65-70% za Novaka.
                        Pa bar on nikad nije preuveličavao,a i nema razloga za to,i uvijek kaže što misli

Comment

Pa bar on nikad nije preuveličavao,a i nema razloga za to,i uvijek kaže što misli
                          Varas se. Nikola je diplomata, i to veliki. Inace je dao isti postotak kad su igrali Srbija i Hrvatska 2010. godine u splitu.

Cilic je favorit ako ponovi igru iz zadnjih rundi USO-a. Ali kolike su sanse da prvi mec igra tako? Vrlo male. Osim toga, tu je faktor nervoze, cak ako kojim cudom i ima formu.

Ali i Novak je nepoznata. Nije on previse trenirao u zadnjih par nedjelja. Bio je odlican u Parizu na svjezinu i entuzijazam sto je postao otac. Sva tri protivnika koja su ga mogla potencijalno namuciti su donekle podbacila. I Mari i Nishikori i Raonic. Kako bi to izgledalo protiv protivnika koji 'nece' da pukne? Da li bi se pokazao nedostatak treninga? Da li bi bio jednako samouvjeren. Hoce li i Cilic veceras puknuti? Sanse su barem 30%.

Comment

• где је 11, ту је негде близу и 12...
                            sigpic

Comment

Varas se. Nikola je diplomata, i to veliki. Inace je dao isti postotak kad su igrali Srbija i Hrvatska 2010. godine u splitu.

Cilic je favorit ako ponovi igru iz zadnjih rundi USO-a. Ali kolike su sanse da prvi mec igra tako? Vrlo male. Osim toga, tu je faktor nervoze, cak ako kojim cudom i ima formu.

Ali i Novak je nepoznata. Nije on previse trenirao u zadnjih par nedjelja. Bio je odlican u Parizu na svjezinu i entuzijazam sto je postao otac. Sva tri protivnika koja su ga mogla potencijalno namuciti su donekle podbacila. I Mari i Nishikori i Raonic. Kako bi to izgledalo protiv protivnika koji 'nece' da pukne? Da li bi se pokazao nedostatak treninga? Da li bi bio jednako samouvjeren. Hoce li i Cilic veceras puknuti? Sanse su barem 30%.
                              Mislim da je rekao za kompletni meč 51-49,ali u pravu si tad je davao dosta diplomatskih odgovora,al eto valjda specifična situacija,danas nema razloga za to...
                              Mene zanima kako će Marin izgledati u prvom meču nakon USO s Goranom,možda mu on donosi smirenost,tko će ga znati,samo da ne pukne,i ja bi rekao da ima najviše 30%,ali nadam se da će me iznenaditi

Comment

shminka,

Jesi li ti dobar prognozer ili je Berdih ocaj?
                                Dobar si prognozer. 6:1, 6:1 ne moze biti samo Berdihova losa igra. Mora tu biti i frustracije sbog pritiska protivnika.
                                Last edited by NI; 10-11-14, 16:45.

Comment

Working...
                                X