Originally posted by Rossonero
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Opšta diskusija
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
UEFA o kazni za Ibrahimovića razmatra 19. marta
UEFA je po tom pitanju organizovala sjednicu koja će se održati 19. marta, a na njoj će se razmatrati o kazni za Ibrahimovića.
Crveni karton mu najvjerovatnije neće biti poništen, a najveće je pitanje hoće li Ibrahimoviću biti produžena kazna pored jednog meča kojeg će gotovo sigurno propustiti.
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostIzuzetno mi se omilio PSG zato sto su iznapusavali ono smece portugalsko. Samo da ne nalete na Bajern.. mislim da sa ostalima mogu da se nose.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Comment
-
Veliki pritisak ce danas izvrsiti Atletiko, videcemo od cega su napravljeni igraci Bajera. Doduse, oni jesu u povoljnoj poziciji i, naravno, imaju odlicne sanse za prolaz.
Postoji varijanta da Garsija zaigra na boku a da Koke zameni Tijaga na sredini, i u tom slucaju bi u napadu igrali Mandzukic i Grizman. Cini mi se da je varijanta sa vise balansa ona u kojoj bi na sredini bili Gabi i Mario Suarez, po bokovima Arda i Koke, dok bi napad cinili Mandzukic i Grizman. Naravno, postoji i mogucnost da u spicu budu Garsija i Mandzukic. Ne treba ni Toresa otpisati, on moze da napravi razliku i sa klupe.
Kombinacija je dosta, ali ta pozicija u Gabija moze biti od velikog znacaja, jer ce domacin vrsiti pritisak i bice vazno da vezni duo bude kompaktan, dobar u distrubiciji lopte i siguran u slucaju kontranapada.
Stoperski tandem ce, prema pisanju Marke, ciniti Miranda i Himenez.
Last edited by Bogi; 17-03-15, 15:28.
Comment
-
Comment