Lukaku je brutalan bio veceras ne znam da li je iko gledao, ali pokidao je, asistencija i gol iz penala.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Opšta diskusija
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Lukaku je u dvomecu sa Jang Bojsom od 7 golova postigao 5, i prakticno sam odveo Everton dalje. Mislim da ce tako biti i protiv Dinama (veceras gol i asistencija, i uveren sam da ce u revansu dati gol. Jednostavno mu Ukrajinci ne mogu nista).
Gledao sam ja kako je razgrnuo 2-3 igraca i lepo asistirao Nejsmitu veceras....I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Revans mec imas igraca vise celu tekmu vodis 4-0 i napadas sa namerom da ih ponizis,meni to nije jasno.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Jadni oni kada im dodju Barsa i Real,pa i Dortmund.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Dale View PostJadni ili ne, ja samo molim Boga da Barci ne dodje Bayern, ostalo mi je apsolutno svejedno
Prosle godine su takodje punili sve redom dok nije dosao Real.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment