Announcement

Collapse
No announcement yet.

2014 FIBA Basketball World Cup - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da li su svesni ovi sa HRT-a da imaju male tehničke smetnje koje jako iritiraju
    Originally posted by Brajkula
    Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• A ruzne li utakmice, Boze dragi...

Comment

• Jako tvrdo poluvreme, otvara se malo u trecoj cetvrtini. Produzetak sam igrao u kladzi, i dalje ga ocekujem.
        Inace na ftv edin radi, po meni bolji od ovog Sapita miljama.

Comment

• Francuzi igraju onako kako jedino i mogu. Na veoma mali broj poena, cvrsto, agresivno. Jednostavno takticki dobijaju utakmicu.

Hrvatska nije odigrala 2 smisljenje akcije. Ne znam samo kome je palo na pamet da pozove Laffayeta!?

Comment

• Sjajna igra Batuma u odbrani u 3. cetvrtini, skroz je zaustavio Bogdanovica u tom periodu, i odose Francuzi daleko. Uz dobru odbranu Francuza, treba istaci da Hrvati izgledaju maksimalno neorganizovano.
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

• Ne znam kome je palo na pamet da ova hrvatska moze do polufinala a kamoli do medalje to moze da kaze samo covek koji je nikad nije gledao neku kosarkasku utakmicu, jos im je ovo dobro zamalo da ispadnu i u grupi.
              Francuzi se mogu da se raduju ovoj pirovoj i poslednjoj pobedi na ovom sampionatu.
              Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
              Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

• Tvrda utakmica na malo broj poena an kraju odgovarala Francuzima. Očekivao sam bolju partiju od Hrvata, na početku igrali dobro a posle ništa, odoše kući.

Ne znam, šta se mlate praznu slamu sa strancima na pleju. Igraš lepo sa svojim igračima pa šta uradiš, kao Srbija ..

Onaj plej Francuza, valjda Fretel dobar

Comment

• Pobuna je bila u hrvatskom timu po nekim izvestajjima, jedva su pristali da odigraju ovu utakmicu.
                  Da je usla trojka Bogdanovica....

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Comment

• Eh da je usla da je babi hmmm i tako dalje
                    Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
                    Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

• Krivokapic "dominira" svojim znanjem o kosarci. Sramota za RTS.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Comment

• Hrvatska je prosle godine odigrala dve dobre utkamice u grupi i na racun toa su usli u polufinale, u tom polufinalu nisi bili nikakav faktor. Ovdje odigrali jednu dobru utkamicu a najvaljivali medalju, treba uvijek biti realan i reci da ova reprezentacija nema kvaliteta da udje u polufinale a kamoli da se bore za medalju. I ovako raspali su dosli na prag pobjede a zato sto nisu uspijeli kriv je jedino repesa koji nije ubacio Tomica na -2 a covjek ih je silovao zadnju cetvrtinu.
                        Bogdanovic
                        Crnac na pleju
                        KK PARTIZAN, Boston Celtics, ATLETICO DE MADRID

Comment

• Nasi treba da gledaju Senegal i da uce,momci nadskacu Spaniju bore se,Senegal me prijatno iznenadio.....Faye se nadavao poena pored Fernandeza...
                          IMG-20190614-192941
                          "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                          Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Hhahha kakva smejurija lopta ide ispod kosa i upada u kos i sudije priznale 2 poena Gasolu,jos pokazuju da je lopta usla u kos silaznom putanjom hahaha kakvi slepci,ajde Senegal izbaci ove slepce.
                            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Bice dobro cetvrtfinale francuska spanija, dace bog da spanci ispadnu. Eh da je Parker tu......

Comment

• Sta rade ove sudije? Pet puta sviraju korake Senegalcima a sve ciste situacije. Onda ovi fantomski faulovi. Ono kad Gasol trazi da mu daju nepostojece poene i ovi mu ih daju... Morao sam da prekinem utakmice posle nesvirane duple Navara. E pa zamisli kad im sudije protiv Senegala pomazu. Dajte im zlato sad poserem vam se na prvenstvo.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X