Announcement
Collapse
No announcement yet.
2014 FIBA Basketball World Cup - Live thread
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Aooooooo kakav meč, kakva partija, kakvo znanje, kakvo srce i koliko zrelo...
Kako nam je ovako nešto trebalo od ove reprzentacije... bez teksta sam. A znala sam da ćemo da ih dobijemo, nisu mogli posle one u grupi... Starašan meč, svaka čast momci. Hvala vam za ovaj pomalo zaboravljeni osećaj.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by AleksaVP;1288346[B]Bijemo Španiju[/B], kakva bronza, kakva Litvanija ..
Ameri čekajte nasVeoma tesko,a i sudije su tu...
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Krivo mi je što žreb nije malo drugačiji, i da smo se ukrštali primer sa pobednim meča Litvanija - Turska, i da prodju Turci. Da im vratimo milo za drago za od pre 4 godine. Nabili bi stoku 50 razlike.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by AleksaVP View PostNiko ne može da nam ubije nadu.
A Francuzi dobijaju večeras ..Ja sam ocekivao pobedu nad Brazilcima i SF,a bronza je dosta realna.
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kakva pobeda ljudi, kakva igra nasih
Bravo momci, bravo Sale
To je nasa kosarka, medalja je osigurana, polako, nebitno u ovom trenutku koja, vazno da budemo opet zemlja kosarke...idemooooooooo
edit;pogubila se totalno od radosti, napisala da je medalja osigurana
Toliko su me obradovali kosarkasi kao u stara dobra vremena..cekamo sad Francuze ili Spance....igrajte ovako srcem kao danas...ali i ovo je veliki uspeh...idemo dalje
Last edited by Pertla; 10-09-14, 19:00.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
Comment