Pa naravano da smo neverovatni u odbrani kad nas napadaju sa polumrtvim Totijem, prošlo vreme čovek, mada ne treba potcenjivati majstora može "onaj" momenat da mu dođe.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zato sam i rekao meni...ja sam odusevljen kad ekipa igra ovako kao sto oni sada igraju,sve pod konac picikato sto bi neki rekli
Ponavljao se snimak par puta,ali ne mogu nikako fino da vidim je li potkacio Vidala GrkZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ovakav mec ocekujem i sa Dortmundom,braniti rezultat iz prvog meca i cekati kontru.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostJuve nije dugo bio jaci,barem meni...
Meni je dokaz da smo keva ove godine bio meč u Napulju, koliko godina unazad ja otpisujem te bodove koji su nam realno i najteži od kada su se milanski giganti srozali. Tom meču bih dodao i gostovanje, tradicionalno neugodno, Fiorentini.
Na kraju, iako je izgubio Super kup, Alegri iako osporavan mora da se pohvali za dosadašnje, ako ništa gurnuo je mrtvi 3-5-2 u drugi plan, ako ništa Juve je za razliku od prošle godine zanimljivo gledati, a prošla godina je bila godina rekorda 100+ bodovi, levo desno. Ubijao me prošlogodišnji jednodimenzijalni Juve, ubijao, dosta ličio na Kapelov ona zvani "1:0".
EDIT: Čist faul kod crvenog.Last edited by Brajkula; 02-03-15, 22:31.
Comment
-
Ma naravno,uopste ja ne mislim to eto zbog danasnje tekme nego to je moj generalni utisak...
Mislio sam da ce Allegri imati problema da odrzi ekipu zivom nakon silnih trofeja i uspavanke na neki nacin,ali je on to cak podigao na veci nivo jer igraju mi bolje(imaju i plan A i plan B sto vidimo veceras),LS djuskaju dosta dobro vidjecemo sta ce biti,kup polufinale...ne moze da se pozale ni oni sto ga bas ne voleLast edited by AK47; 02-03-15, 22:35.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostZato sam i rekao meni...ja sam odusevljen kad ekipa igra ovako kao sto oni sada igraju,sve pod konac picikato sto bi neki rekli
Ponavljao se snimak par puta,ali ne mogu nikako fino da vidim je li potkacio Vidala Grk
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostDobro igraju odbranu, nema tu šta. Evo zatvorili Romu potpuno. Ali što kaže Brajki i nije nešto teško zatvoriti Romu sa starcem u napadu, indisponiranim Žervinjom i impotentim Ljajićem. Pa Roma nije mogla Parmi da da gol na svom terenu. I Kijevo zna da igra odbranu sa 10 igrača u odbrani.
Comment
-
Hahhaha jebem ti mrtve prekide da ti jebem,vi sa igracem manje primate gol od likova koji nisu sutnuli nijednom na gol kad su bili sa svih 11 igraca,bravo.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostDobro igraju odbranu, nema tu šta. Evo zatvorili Romu potpuno. Ali što kaže Brajki i nije nešto teško zatvoriti Romu sa starcem u napadu, indisponiranim Žervinjom i impotentim Ljajićem. Pa Roma nije mogla Parmi da da gol na svom terenu. I Kijevo zna da igra odbranu sa 10 igrača u odbrani.
Znas kad bi Conte odigrao utakmicu sa Borussiom da mu ovi sansu ne naprave.Protiv Atletica igrali u egalu,a to je TOP ekipa u Evropi realno,medju najjacim nema tu sta
Evo Keita 1:1Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment