Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by conviction View Post
    To za Avramovica si 100% u pravu. Dovoljno je reći da je bio skeptik po pitanju Fabregasa.

Inače Mariću, ne bih bio ja tako siguran da će se Salah vratiti u Čelzi. Pored toga što će on eventualno ostvariti napredak dok je u Firenci, moraće se poklopiti još neke stvari kod Plavaca da bi za njega bilo mjesta.
    Ма не волим ја Фабрегаса ни сад, одвратан ми је, то што је један од најјачих играча Челсија то је друга ствар. ;)

Какав Салах, загубиће се негде, нема тај квалитета да ђуска у Челсију. Он је само још један у низу. Смешан то мени играч.

Comment

• Salaha je Mou sasjekao skroz i on nije dobio pravu sansu uopste,kao mladom igracu ubio mu je samopouzdanje neigranjem ove sezone.Ne igra 6 utakmica onda dobije sansu u kupu i podbaci logicno...svako ima svoje misljenje naravno

Kako mocno djeluje u Fiorentini bas ga milina vidjeti,nebitno vratio se ne vratio zelim mu vrhunsku karijeru jer je ubica decko

Williana gura konstantno pa je za 50 utakmica dao 6 golova,a ovaj za 13 nepunih dao 2 gola i to ubijen u pojam svakako.Willian zato pomaze defanzivi??? 40 miliona placen jbt jos bi samo falilo da i ne trci
      Last edited by AK47; 23-02-15, 23:27.
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Jeste govno ovaj Ikardi,ali je igracina.
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Izjednačio se sa Tevezom na 1. mestu sa 14 golova. Sve gaučosi u vrhu...
          IO NON RUBO IL CAMPIONATO
          ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
          C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
            Salaha je Mou sasjekao skroz i on nije dobio pravu sansu uopste,kao mladom igracu ubio mu je samopouzdanje neigranjem ove sezone.Ne igra 6 utakmica onda dobije sansu u kupu i podbaci logicno...svako ima svoje misljenje naravno

Kako mocno djeluje u Fiorentini bas ga milina vidjeti,nebitno vratio se ne vratio zelim mu vrhunsku karijeru jer je ubica decko
            Ма ја сам попиздео и кад смо га довели. Знао сам ја одмах да нема он шта да тражи код нас.
            Мало је глупо очекивати да 4-ти избор игра ПЛ мечеве и то, још Мурињо ротира у пм ове године.
            Млад играч 23. године, мени то смешно, добијеш 90. минута, изгини, умри, уради нешто, небитно што је куп докажи се.
            Како бре Зумара убацио га појео све нападаче. Сабија црња! <3

Нисам га гледао, видео укратко..ако, ако само нека сабија да се лепо заради.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
              tuga, neverica
              VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Svaka čast Lukareliju koji nije otišao iz kluba, u Parmi je sedam godina i rekao je da će igrati ako treba i u Seria D ligi ako treba ..

Comment

• Kazu za sledece gostovanje, Kaljariju ako sam dobro zapamtio, ici ce svojim kolima igraci ako ne bude sredstava za grupni odlazak o trosku kluba

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatalka
                  VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by conviction View Post
                    To za Avramovica si 100% u pravu. Dovoljno je reći da je bio skeptik po pitanju Fabregasa.

Inače Mariću, ne bih bio ja tako siguran da će se Salah vratiti u Čelzi. Pored toga što će on eventualno ostvariti napredak dok je u Firenci, moraće se poklopiti još neke stvari kod Plavaca da bi za njega bilo mjesta.
                    To stoji, ko zna koji ce maldi igrac na njegovoj poziciji da iskoci, Celzi njega uzme i on zavrsi kod nekog treceg kluba.Ko zna sta ce se sve izdesavati do leta 2016, mozda sam i ja preuranio sa tom pricom oko povratka u Celzi.Pre par meseci nikad ne bih rekao da ce Surle da predje u Volfzburg.On vec sada odskace, samo mu treba jos malo kondicije pa da odigra svih 90 minuta.Igrom slucaja sam bio to vece u Irish Pabu, imaju Arene(cista digitalna slika za promenu) pa dok sam cekao druga sam ispratio celo drugo poluvreme, nisam vise do te mere zaludjen da gledam Seriju A preko strimova.

Comment

• Originally posted by Ser Aleksa View Post
                      Svaka čast Lukareliju koji nije otišao iz kluba, u Parmi je sedam godina i rekao je da će igrati ako treba i u Seria D ligi ako treba ..
                      Nema taj vise nigde mesta da igra osim u Parmi, frajer guli 37. godinu zivota.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

• Originally posted by Il Capitano View Post
                        Srpski medji (dobra većina medju kojima i b92 od kojih očekuješ verodostojne stvari) objavi da je Parma izbačena. Onda sutradan objave navodne Manćinijeve reči da je Vidić završio sa Interom i da on više ne računa na njega i to sa jasno opisanom situacijom na meču sa Seltikom!? Vidić u startnoj postavi Intera. Toliko...
                        Licno ja pisao za Vidica, stiglo nam sa Tanjuga i sta da se radi tuc muc odmah moras te naslove sto plitki Srbi citaju... Samar Vidicu kasfaskfhashigu0egwegh
                        sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                          Sto se tice ova 4 nabrojana igraca to su stare olupine cija je karijera blizu kraja i nisu mjerodavni uopste.Bili su top igraci prije nekog vremena na svim frontovima.Torres se eto malo digao jer je dosao kuci sada,ali to je to...
                          Vidic i nije bas dosao kao olupina. Koliko se secam, vecina Junajtedovih fanova je bila protiv odlaska Vidica zato sto je navodno i dalje bio najbolji stoper u Mancesteru i jedan od najboljih u PL.

U realnosti je uvek imao mane u igri (cak i na vrhuncu), i ne verujem da bi ikad mogao da bude u prici za #1 stopera na Cizmi.
                          Last edited by b64Milos; 25-02-15, 14:54.
                          Golmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio

Comment

• Napoli - trening zakazan u 21:05h
                            Inter - sramota ako ne dobiju Seltik
                            Fiorentina - imaju rezultat ali biće teško
                            Torino - ispadaju najverovatnije, ali...
                            Roma - NE SMEJU DA OBRUKAJU SERIJU A!
                            IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                            ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                            C'E SOLO L'INTER

Comment

• Inter nije los u poslednje vreme,ali znajuci kakve kiksare imaju i timu svasta je moguce.Ne verujem da mogu izgubiti.Viola ako izbaci Totenhem bice odlicno po njihovo samopouzdanje.Valjalo bi da doguraju do QF/SF bar 2-3 Italijanska tima,preko su potrebni rezultati u Evropi.
                              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by b64Milos View Post
                                Vidic i nije bas dosao kao olupina. Koliko se secam, vecina Junajtedovih fanova je bila protiv odlaska Vidica zato sto je navodno i dalje bio najbolji stoper u Mancesteru i jedan od najboljih u PL.

U realnosti je uvek imao mane u igri (cak i na vrhuncu), i ne verujem da bi ikad mogao da bude u prici za #1 stopera na Cizmi.
                                Da je bio jedan od najboljih u PL sigurno ne bi presao u Inter
                                sloboda ili ništa

Comment

Working...
                                X